Bir mi!!!!!!!!!!!!!!!!!Herkesin kenarda bekleyen bir kitabı var demekki
Oyy boya mıGünaydın
Bugün temizlik günüm . Hafta sonu gıda boyası oldu her yer toz olan her yere dökülmüş . Deney yapiyomus çocuğumsildikce daha çok bulasiyo
Ben de hep uyum sağlarim her şeye. Öğretmenler gününde çok sinir oldum aradım söyledim yaptıklarının doğru olmadığını Kahve günü yapıyorlarmış katılmadım zaten tepki verdim diye selam bile vermiyorlarGünaydın
Bugün boş günüm ama sabah okula gidip sınav yapıp döndüm. Dönüşte pazara uğradım. Üst katı temizleme günü benim için de. Önce annemle sarma saracağız.
Dün kendime 2 tane üst aldım. Kışlık hiç bir şey almayı düşünmüyorum artık.
Harcamalarıma dikkat edeceğim artık biraz.
Dün küçük oğlanın veli grubuyla biraz gerildikben genelde hep uyum sağlarım ama sinir oldum dün grupta çıkıntılık yapan kişi olmak hoşuma gitti diyormuşum
Eğlenceli haftalar diliyorum
Günaydın
Bugün boş günüm ama sabah okula gidip sınav yapıp döndüm. Dönüşte pazara uğradım. Üst katı temizleme günü benim için de. Önce annemle sarma saracağız.
Dün kendime 2 tane üst aldım. Kışlık hiç bir şey almayı düşünmüyorum artık.
Harcamalarıma dikkat edeceğim artık biraz.
Dün küçük oğlanın veli grubuyla biraz gerildikben genelde hep uyum sağlarım ama sinir oldum dün grupta çıkıntılık yapan kişi olmak hoşuma gitti diyormuşum
Eğlenceli haftalar diliyorum
En iyisi valla ben hiç birini tanıyorum zaten bir de abla diye hitap ediyor bi tanesi nerden ablan oluyorum dememek için zor tuttum kendimiBen de hep uyum sağlarim her şeye. Öğretmenler gününde çok sinir oldum aradım söyledim yaptıklarının doğru olmadığını Kahve günü yapıyorlarmış katılmadım zaten tepki verdim diye selam bile vermiyorlarWhatsApp yok benim öğretmenle iletişimdeyim sadece
AhaEn iyisi valla ben hiç birini tanıyorum zaten bir de abla diye hitap ediyor bi tanesi nerden ablan oluyorum dememek için zor tuttum kendimisudem34 abla mevzusu seni hatırlattı
Kadın bana abla diyor çocuklarımız aynı sınıfta ne alaka abla yüzyüze de hiç tanışmamışızAhaartık umursamıyorum ya
Bende genç adamlara abi diyorum biraz da onlar gıcık olsun
Sen de ona teyze deKadın bana abla diyor çocuklarımız aynı sınıfta ne alaka abla yüzyüze de hiç tanışmamışız
Çok iyi fikir ama artık muhattap olacağımı sanmıyorumSen de ona teyze de✌
Ayyyyy o abla diyenler yok mu o kadar sinir bozucu ki . Hiç sevmediğim için çok dikkat ederim hiç abla demem . Bana diyenleri de Allah'a havale ediyorumEn iyisi valla ben hiç birini tanıyorum zaten bir de abla diye hitap ediyor bi tanesi nerden ablan oluyorum dememek için zor tuttum kendimisudem34 abla mevzusu seni hatırlattı
Ben de hiç sevmem. Resmiyet severimAyyyyy o abla diyenler yok mu o kadar sinir bozucu ki . Hiç sevmediğim için çok dikkat ederim hiç abla demem . Bana diyenleri de Allah'a havale ediyorum
Birazdan hazırlayacağım MikanımKitap listeleri paylaşılmadı.
2024 kitap listem
Ocak: Sefiller 1. Cilt
Şubat: Sefiller 2. Cilt
Gerisine henüz karar vermedim
Benim listeyi hazirliycam iki kitap belli benim de
Kristin Hannah Gece yolu
Anna Karenina
Bunlar benim de yeni kitaplar seçip alıcam alınca yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?