Bir mi!!!!!!!!!!!!!!!!!Herkesin kenarda bekleyen bir kitabı var demekki![]()
Benim "BİR", "BİR KİTAPLIK DOLUSU" ile eşdeğer olabilir ancak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir mi!!!!!!!!!!!!!!!!!Herkesin kenarda bekleyen bir kitabı var demekki![]()
Oyy boya mıGünaydın![]()
Bugün temizlik günüm . Hafta sonu gıda boyası oldu her yer toz olan her yere dökülmüş . Deney yapiyomus çocuğumsildikce daha çok bulasiyo
![]()
Ben de hep uyum sağlarim her şeye. Öğretmenler gününde çok sinir oldum aradım söyledim yaptıklarının doğru olmadığını Kahve günü yapıyorlarmış katılmadım zaten tepki verdim diye selam bile vermiyorlarGünaydın![]()
Bugün boş günüm ama sabah okula gidip sınav yapıp döndüm. Dönüşte pazara uğradım. Üst katı temizleme günü benim için de. Önce annemle sarma saracağız.
Dün kendime 2 tane üst aldım. Kışlık hiç bir şey almayı düşünmüyorum artık.
Harcamalarıma dikkat edeceğim artık biraz.
Dün küçük oğlanın veli grubuyla biraz gerildikben genelde hep uyum sağlarım ama sinir oldum dün grupta çıkıntılık yapan kişi olmak hoşuma gitti diyormuşum
Eğlenceli haftalar diliyorum![]()
Günaydın![]()
Bugün boş günüm ama sabah okula gidip sınav yapıp döndüm. Dönüşte pazara uğradım. Üst katı temizleme günü benim için de. Önce annemle sarma saracağız.
Dün kendime 2 tane üst aldım. Kışlık hiç bir şey almayı düşünmüyorum artık.
Harcamalarıma dikkat edeceğim artık biraz.
Dün küçük oğlanın veli grubuyla biraz gerildikben genelde hep uyum sağlarım ama sinir oldum dün grupta çıkıntılık yapan kişi olmak hoşuma gitti diyormuşum
Eğlenceli haftalar diliyorum![]()
En iyisi valla ben hiç birini tanıyorum zaten bir de abla diye hitap ediyor bi tanesi nerden ablan oluyorum dememek için zor tuttum kendimiBen de hep uyum sağlarim her şeye. Öğretmenler gününde çok sinir oldum aradım söyledim yaptıklarının doğru olmadığını Kahve günü yapıyorlarmış katılmadım zaten tepki verdim diye selam bile vermiyorlarWhatsApp yok benim öğretmenle iletişimdeyim sadece
![]()
AhaEn iyisi valla ben hiç birini tanıyorum zaten bir de abla diye hitap ediyor bi tanesi nerden ablan oluyorum dememek için zor tuttum kendimi![]()
sudem34 abla mevzusu seni hatırlattı
![]()
Kadın bana abla diyor çocuklarımız aynı sınıfta ne alaka abla yüzyüze de hiç tanışmamışızAhaartık umursamıyorum ya
Bende genç adamlara abi diyorum biraz da onlar gıcık olsun![]()
Sen de ona teyze deKadın bana abla diyor çocuklarımız aynı sınıfta ne alaka abla yüzyüze de hiç tanışmamışız![]()
Çok iyi fikir ama artık muhattap olacağımı sanmıyorumSen de ona teyze de✌
![]()
Ayyyyy o abla diyenler yok mu o kadar sinir bozucu ki . Hiç sevmediğim için çok dikkat ederim hiç abla demem . Bana diyenleri de Allah'a havale ediyorumEn iyisi valla ben hiç birini tanıyorum zaten bir de abla diye hitap ediyor bi tanesi nerden ablan oluyorum dememek için zor tuttum kendimi![]()
sudem34 abla mevzusu seni hatırlattı
![]()
Ben de hiç sevmem. Resmiyet severimAyyyyy o abla diyenler yok mu o kadar sinir bozucu ki . Hiç sevmediğim için çok dikkat ederim hiç abla demem . Bana diyenleri de Allah'a havale ediyorum![]()
Birazdan hazırlayacağım MikanımKitap listeleri paylaşılmadı.
2024 kitap listem
Ocak: Sefiller 1. Cilt
Şubat: Sefiller 2. Cilt
Gerisine henüz karar vermedim![]()
Benim listeyi hazirliycam iki kitap belli benim de
Kristin Hannah Gece yolu
Anna Karenina
Bunlar benim de yeni kitaplar seçip alıcam alınca yazarım