• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selamlar
Bugün öğretmen gelmiyormuş o yüzden Eylül de evde.
Birazdan planlama yaparım.

Günaydın ☀️
Bugün boş günüm ama sabah okula gidip sınav yapıp döndüm. Dönüşte pazara uğradım. Üst katı temizleme günü benim için de. Önce annemle sarma saracağız.
Dün kendime 2 tane üst aldım. Kışlık hiç bir şey almayı düşünmüyorum artık.
Harcamalarıma dikkat edeceğim artık biraz.

Dün küçük oğlanın veli grubuyla biraz gerildik 😆 ben genelde hep uyum sağlarım ama sinir oldum dün grupta çıkıntılık yapan kişi olmak hoşuma gitti diyormuşum 🙈😂😂😂

Eğlenceli haftalar diliyorum 💜

Günaydın ☀️
Bugün boş günüm ama sabah okula gidip sınav yapıp döndüm. Dönüşte pazara uğradım. Üst katı temizleme günü benim için de. Önce annemle sarma saracağız.

Dün küçük oğlanın veli grubuyla biraz gerildik 😆 ben genelde hep uyum sağlarım ama sinir oldum dün grupta çıkıntılık yapan kişi olmak hoşuma gitti diyormuşum 🙈😂😂😂

Ben de hep uyum sağlarim her şeye. Öğretmenler gününde çok sinir oldum aradım söyledim yaptıklarının doğru olmadığını Kahve günü yapıyorlarmış katılmadım zaten tepki verdim diye selam bile vermiyorlar 😆 WhatsApp yok benim öğretmenle iletişimdeyim sadece 😂

Günaydın ☀️

Dün bende eve kendime alışveriş yaptım
Artık almayacağım yaza kadar.
Bugün kızıma almam gerek boyu uzadı kısa kaldı kiyafetler toplu bir alışveriş yapıyım yeter artık 😅
Param bitti zaten tükendim.😂

Okul grubu olmaması gereken birsey ya
Gece 1 de mesaj atan oluyordu. 🙄

Ben de hep uyum sağlarim her şeye. Öğretmenler gününde çok sinir oldum aradım söyledim yaptıklarının doğru olmadığını Kahve günü yapıyorlarmış katılmadım zaten tepki verdim diye selam bile vermiyorlar 😆 WhatsApp yok benim öğretmenle iletişimdeyim sadece 😂
En iyisi valla ben hiç birini tanıyorum zaten bir de abla diye hitap ediyor bi tanesi nerden ablan oluyorum dememek için zor tuttum kendimi 😆😆😆 sudem34 sudem34 abla mevzusu seni hatırlattı😂😂

En iyisi valla ben hiç birini tanıyorum zaten bir de abla diye hitap ediyor bi tanesi nerden ablan oluyorum dememek için zor tuttum kendimi 😆😆😆 sudem34 sudem34 abla mevzusu seni hatırlattı😂😂
Aha 🤣artık umursamıyorum ya
Bende genç adamlara abi diyorum biraz da onlar gıcık olsun 😂

Kitap listeleri paylaşılmadı.

2024 kitap listem

Ocak: Sefiller 1. Cilt
Şubat: Sefiller 2. Cilt

Gerisine henüz karar vermedim 😆

Ayyyyy o abla diyenler yok mu o kadar sinir bozucu ki . Hiç sevmediğim için çok dikkat ederim hiç abla demem . Bana diyenleri de Allah'a havale ediyorum 😆😆😆

Kitap Okuma listesi

Ocak- Sarah jio - Gündüz Sefası
Şubat- Reşat Nuri Gültekin- Yaprak Dökümü
Mart- Victor Hugo- Bir İdam Mahkumunun Son Günü
Nisan-Tolstoy- Anna Karenina
Mayıs- Jojo Moyes- O Yıldızın Altında
Haziran- Jojo Moyes- Sonsuza Dek Sen
Temmuz- Grigoriy Petrov- Beyaz Zambaklar Ülkesinde
Ağustos- Oğuz Atay- Tutunamayanlar
Eylül-Brenda Lozano- İdeal Defter
Ekim-Nihan Kaya- Erteleme
Kasım-Dilara Pamuk- Maça Kızı