Slm kızlar
Nöbetçiyim bugün, sonrasında doktor randevum var.
Neyseki yarın haftasonu. Bol bol dinlenmek istiyorum.

Yeni yıl hedeflerim
Değerlerim ve beni mutlu eden şeyler ne ise onlara bağlı yaşamak
Başkalarının davranışlarının altındaki sebebi görmeye çalışıp canımı sıkmamak
Hergün az az temizlik yapmak
Telefonla arama mesafe koymak
Ayda 1 kitap okumak

Genel hedeflerim bunlar

Friends dizisine başladım. İlk izleyişim, çok keyifli kafamı dağıtıyor.

Bu yılı ayakkabı ve çanta alarak kapattım
Kıyafette her yil alınıyor birkaç parça da çanta ve ayakkabı sezonluk tasarımları oluyor
Siyah bot eksigim var mesela ama bayıldığım bir model cikmadi karşıma. Spor mu alsam klasik mi kararsız kaldım seneye alırım artık.
Yeni yıl hediyem oldu kendime

Akşam bende musakka yapacagim
Pilav turşu ayran yanına
İyi fikir oluyor kızlar menüleri yazın arada

Aynen menüleri yazalım gerçekten fikir oluyo . Kahvemi yaptım şimdi biraz dinlenip yemek yapmaya başlarım.

Okunur 20 sayfa bende suç ve cezaya başlamak istiyodum ama vazgeçtim
Aslında güzel ama ilk 180 sayfası ağır gidiyor ortalar heyecanlı sonlarda bazı kısımları baydı.
Sen okursun ya ben arada salla pati yapıyorum kalıyor gidiyor aklıma gelirse okuyodum

Aslında güzel ama ilk 180 sayfası ağır gidiyor ortalar heyecanlı sonlarda bazı kısımları baydı.
Sen okursun ya ben arada salla pati yapıyorum kalıyor gidiyor aklıma gelirse okuyodum
Kitaplarım bitsin başlarım bende. Aslında almıştım okumak için ama bekliyo yıllardır

Kitaplarım bitsin başlarım bende. Aslında almıştım okumak için ama bekliyo yıllardır

Okursun sıraya almak lazım kitapları oteleniyor sürekli yoksa
Anna Karerina aldım çok yıllar önce okumuştum tekrar okumak için aldım o da çok kalın ama konusu surukleyiciydi.
Önce ince kitaplardan devam ederim uzun mevzulara giremem
Kitap Okuma listesi mi yapsak

Okursun sıraya almak lazım kitapları oteleniyor sürekli yoksa
Anna Karerina aldım çok yıllar önce okumuştum tekrar okumak için aldım o da çok kalın ama konusu surukleyiciydi.
Önce ince kitaplardan devam ederim uzun mevzulara giremem
Kitap Okuma listesi mi yapsak

Aaa evet onu çok eskiden bende okumuştum çok güzeldi. Bende tekrar okuyabilirim onu çok güzeldi bak yine ertelendi suç ve ceza aynen yapalım bence çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…