Attım artık
Miacım hayırlı olsunSelam kızlar
Dün araba aldık benim arabam baya eskiydi sonunda yenilemiş olduk
Kullanıyodum ama çok az kullanıyodum. Şimdi kısır felan yaparken lazım oluyo ama olsun yer yok zatenNormalde kullaniyormuydun
Sadelestikce zihnimizde hafifliyor kullanabilirdim durumu oluyor.
Ama kalabalıkta ona sıra gelmiyordu.
Kullanıyodum ama çok az kullanıyodum. Şimdi kısır felan yaparken lazım oluyo ama olsun yer yok zaten
Cok geçmiş olsunAksiyon ve korku dolu saatler geçirdim kızlarasansörde kaldım çok korktum sagolsunlar kurtardılar ama çok korktum panik oldum. Sonra doktora gittim asansöre binmeden 4 kat in çık yapcam artık mecbur.
Günde 20 sayfa okusam bitiyormuş hesapladımHa gayret canım az kalmış biter 3 güne
Aslında güzel ama ilk 180 sayfası ağır gidiyor ortalar heyecanlı sonlarda bazı kısımları baydı.Okunur 20 sayfa bende suç ve cezaya başlamak istiyodum ama vazgeçtim
Kitaplarım bitsin başlarım bende. Aslında almıştım okumak için ama bekliyo yıllardırAslında güzel ama ilk 180 sayfası ağır gidiyor ortalar heyecanlı sonlarda bazı kısımları baydı.
Sen okursun ya ben arada salla pati yapıyorum kalıyor gidiyor aklıma gelirse okuyodum
Kitaplarım bitsin başlarım bende. Aslında almıştım okumak için ama bekliyo yıllardır
Kitaplarım bitsin başlarım bende. Aslında almıştım okumak için ama bekliyo yıllardır
Aaa evet onu çok eskiden bende okumuştum çok güzeldi. Bende tekrar okuyabilirim onu çok güzeldi bak yine ertelendi suç ve cezaOkursun sıraya almak lazım kitapları oteleniyor sürekli yoksa
Anna Karerina aldım çok yıllar önce okumuştum tekrar okumak için aldım o da çok kalın ama konusu surukleyiciydi.
Önce ince kitaplardan devam ederim uzun mevzulara giremem
Kitap Okuma listesi mi yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?