Bende çok seviyorum eskiden çok korkuyodumevetttt minyonumm
Ben iştahlı kedi seviyorum
Dısarda beslediğim bir kedi var hep aynı yerde
Beni görünce nasıl koşuyor
Çantamdan mamayı çıkarırken gözlük bezi düştü
Tırnaklarını geçirdi ona o mama değil diyorum gözünü karartmış ne olursa olsun yıyeceknasıl homurdanıyor onu almaya calışıyorum diye
3-4 aylık fılandır acayip tombik oldu
Seviyorum kedileri
Benimki de hiç sevdirmezBende çok seviyorum eskiden çok korkuyodumİzmir'e gittiğimizde bankta oturuyodu bi kedi yanına oturabilir miyim dedim oturdum kalktı kucağıma oturdu o kadar tatlıydı ki bende sırnaşık kedileri çok seviyorum ev kedileri pek kucakci olmuyo hele benim kız sevdirmeye bile izin vermiyo bazen
Patlıcan musakka yaptımEvi toparladım pek işim yok bugün hava yağmurlu kitap okurum okula bırakıp geldiğimdeAkşam yemegine hiç bı fikrim yok sizin menüleriniz neler fikir olsun
Ayy bende her gün dayak yiyorum ama nazik nazik isiriyo bile isteye gidiyorum dövsun valla napiyim yememek için zor tutuyom hep kendimiBenimki de hiç sevdirmez
Canı isterse gelir istemezse zorla öpeyim hemen tokat tırnak ısırma ne ararsan var
Öpeyim bir saat yalanır sanki mikropluyum
Ellerine sağlık canım bizde de dünden makarna var musakka için patlicanda var yapayim bendePatlıcan musakka yaptım
Mercimek çorbası
Yoğurtlu makarna ve salata yapacağım yanına
Ben de bugun yeni kitaba başlayacağım neye başlayacağım karar veremedim
Suç ve ceza bir yıldır süründü elimdeEllerine sağlık canım bizde de dünden makarna var musakka için patlicanda var yapayim bendeBen Kristin Hannahin kitabını aldim 450 sayfa sanırım bakalım ne kadar sürer bitirmem
Benim Sefiller gibiSuç ve ceza bir yıldır süründü elimde
Aslında güzel ama uzadıkça uzadı konusuSal artık onu denedin olmuyo
Başka kitaba da geçemedim bu bitmedenBenim Sefiller gibi
Maşallah, güzel günlerde kullanmak nasip olsun MiaSelam kızlar
Dün araba aldık benim arabam baya eskiydi sonunda yenilemiş olduk
Sağol canim inşallah gönlünüzdeki nasibinize yakında kavuşursunuzMaşallah, güzel günlerde kullanmak nasip olsun Mia
Darısı bizim gönlümüzdekine inşallah
Buzdolabını üstüBenim de çiğ köfte tepsim vardı bi ona pişman olmustum aklıma geldi şimdiçok büyük ama bi yere sigmiyodu napiyim
Hayırlı olsun canım güle güle kullanınSelam kızlar
Dün araba aldık benim arabam baya eskiydi sonunda yenilemiş olduk
Sağol canimBuzdolabını üstü
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın
Attım artıkBuzdolabını üstü
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?