Bende çok seviyorum eskiden çok korkuyodum İzmir'e gittiğimizde bankta oturuyodu bi kedi yanına oturabilir miyim dedim oturdum kalktı kucağıma oturdu o kadar tatlıydı ki bende sırnaşık kedileri çok seviyorum ev kedileri pek kucakci olmuyo hele benim kız sevdirmeye bile izin vermiyo bazen

Evi toparladım pek işim yok bugün hava yağmurlu kitap okurum okula bırakıp geldiğimde Akşam yemegine hiç bı fikrim yok sizin menüleriniz neler fikir olsun

Benimki de hiç sevdirmez

Canı isterse gelir istemezse zorla öpeyim hemen tokat tırnak ısırma ne ararsan var

Öpeyim bir saat yalanır sanki mikropluyum

Evi toparladım pek işim yok bugün hava yağmurlu kitap okurum okula bırakıp geldiğimde Akşam yemegine hiç bı fikrim yok sizin menüleriniz neler fikir olsun
Patlıcan musakka yaptım
Mercimek çorbası
Yoğurtlu makarna ve salata yapacağım yanına

Ben de bugun yeni kitaba başlayacağım neye başlayacağım karar veremedim

Benimki de hiç sevdirmez

Canı isterse gelir istemezse zorla öpeyim hemen tokat tırnak ısırma ne ararsan var

Öpeyim bir saat yalanır sanki mikropluyum
Ayy bende her gün dayak yiyorum ama nazik nazik isiriyo bile isteye gidiyorum dövsun valla napiyim yememek için zor tutuyom hep kendimi

Patlıcan musakka yaptım
Mercimek çorbası
Yoğurtlu makarna ve salata yapacağım yanına

Ben de bugun yeni kitaba başlayacağım neye başlayacağım karar veremedim
Ellerine sağlık canım bizde de dünden makarna var musakka için patlicanda var yapayim bende Ben Kristin Hannahin kitabını aldim 450 sayfa sanırım bakalım ne kadar sürer bitirmem

Selamlar
Dün akşam ablama gitmiştim
Birseyler hazırlamış
Eşimde dışarıda yedi
Dün yaptığım nohutun yanına corba pilav cacık yaparım
Köyden süt geldi onu yogurt yapacağım.

Evi toparladım bulaşık camasir mak çalışıyor.
Camasir katlama işim var.
Robot etrafta dolanıyor...

Günaydınlar

Bugün pek işim yok bol bol dinlenmek istiyorum.
Detaylara girsem çok iş çıkar da haftaya başlayacağım yeni yıla düzenli girelim

Ben geçen yıl arabama kokulu asılan şeylerden almıştım bir tanesini asmıştım geri kalanını kullanmak istemedim belki yeni arabam olur moduna girmiştim o ara sözde konuşuyorduk öyle değiştirelim diye.
Araya bir sürü öncelikler çıkınca 1 yıl sonra nasip oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…