[/QUOTE]
Güzel günlerde kazasız belasız kullanın
Canım kediyle alakalı bişey sorcam . Şimdi benim kızım sifona basmiyo 2 aydır kapatmaya ugrasiyo ama beceremiyo 2 buçuk yaşında normalde yapiyodu kumu değiştirdim ondan mı acaba. Bide kısır mamaya geçince ishal oldu kademeli geçiş yapmam gerekiyomus veteriner sağolsun bilgilendirmeniz ti ne yapsam patisiyle basiyo yanlışlıkla

Etrafı toparladım
Mutfağa detaylı temizlik lazım da yapasım yok haftaya artık

Para durumu da diplere düştüm yine
Ne güzel gidiyordum oysa

Canım kediyle alakalı bişey sorcam . Şimdi benim kızım sifona basmiyo 2 aydır kapatmaya ugrasiyo ama beceremiyo 2 buçuk yaşında normalde yapiyodu kumu değiştirdim ondan mı acaba. Bide kısır mamaya geçince ishal oldu kademeli geçiş yapmam gerekiyomus veteriner sağolsun bilgilendirmeniz ti ne yapsam patisiyle basiyo yanlışlıkla
[/QUOTE]
Yaa yerim onu

Evet mamayı yavaş yavaş değiştirmek gerekiyor
Acaba ishal olduğu için mi kapatmıyor

Kum miktarı ne kadar
Az olunca da kapatmıyolar

Önce ishali geçsin kontrol edin eğer devam ederse eski kuma dönün ve miktarını kontrol edin

Kediler çok değişik hayvanlar
Benim ki bazen çıkıyor kum kabından sonra ön patilerini kabına sokup kumu dışarı atıyor

Yaa yerim onu

Evet mamayı yavaş yavaş değiştirmek gerekiyor
Acaba ishal olduğu için mi kapatmıyor

Kum miktarı ne kadar
Az olunca da kapatmıyolar

Önce ishali geçsin kontrol edin eğer devam ederse eski kuma dönün ve miktarını kontrol edin

Kediler çok değişik hayvanlar
Benim ki bazen çıkıyor kum kabından sonra ön patilerini kabına sokup kumu dışarı atıyor
[/QUOTE]
Kapatmaya calisiyo ama beceremiyo dönüp dönüp bakiyo en sonunda pes ediyo kumu baya çok koydum kumdan çok kum kabini kazıyo kabin üstünü çıkardım bu seferde yere indi fayanslari kazmaya calisti

Kısırlaştırmaya tepki olabılır mi acaba
Benimkinin ufak bir alanda tüy dökümü olmuştu stresten

Sonra düzeldi

İshali geçince devam ederse belki veteriner bi çözüm söyler

Hemen temizlemek gerekiyor tabi açık olunca
Kokuyor

Bazen kumdan çıkıp geliyor sarılıp öpüyorum kızz kum kokuyorsun diyorum sonra daha çok öpüyorum

Veteriner pasaklı kız demek ki dedi olabilir belki geçer inşallah bir kilo almış 4 kiloyu geçmiş kısır mama kilo almasın diyeydi ama 4 öğün mama yiyo

Veteriner pasaklı kız demek ki dedi olabilir belki geçer inşallah bir kilo almış 4 kiloyu geçmiş kısır mama kilo almasın diyeydi ama 4 öğün mama yiyo
Benim ki hiç kilo almıyor ya
Zaten öyle iştahlı da değil
Ben uyurken koyuyorum önüne ayıp olmasın o kadar getirmiş yiyeyim bari diye bir kaç alıp bırakıyor

3 gün yemese aklına gelmez herhalde

Benim ki hiç kilo almıyor ya
Zaten öyle iştahlı da değil
Ben uyurken koyuyorum önüne ayıp olmasın o kadar getirmiş yiyeyim bari diye bir kaç alıp bırakıyor

3 gün yemese aklına gelmez herhalde
Yaş mama felan yiyo mu. Çok kilo sağlıksız zaten .yerim onu formuna dikkat ediyo demek ki

Yaş mama felan yiyo mu. Çok kilo sağlıksız zaten .yerim onu formuna dikkat ediyo demek ki
Önceden severek yerdı
şimdi lütfedip bakmıyor bile tadına

Haşlanmış tavuk balık hepsınden verırdım
Tuzsuz peynir de yerdi

Şimdi sadece mama
Onu da sabah uyanır yer birde aksam yatarken

Ben koltukta uyurken verırım arada yesin diye

Daha bir kere mama için heycanlandığını görmedim
Sağlığı yerinde çok şükür
Bana çekmiş annesi gibi minyon

Böyle söyleyince de herkes yüzüme bakıyor sen misin minyon diye

Minyonum diyosan oylesindir yani alla allaaaa Sağlıklı olsunlar da önemli değil Benim oğlan da çok iştahlı ocagimiza incir ağacı diktiler bide ikiside pasaklı onu da unutmayalım

Minyonum diyosan oylesindir yani alla allaaaa Sağlıklı olsunlar da önemli değil Benim oğlan da çok iştahlı ocagimiza incir ağacı diktiler bide ikiside pasaklı onu da unutmayalım
evetttt minyonumm

Ben iştahlı kedi seviyorum
Dısarda beslediğim bir kedi var hep aynı yerde
Beni görünce nasıl koşuyor
Çantamdan mamayı çıkarırken gözlük bezi düştü
Tırnaklarını geçirdi ona o mama değil diyorum gözünü karartmış ne olursa olsun yıyeceknasıl homurdanıyor onu almaya calışıyorum diye
3-4 aylık fılandır acayip tombik oldu
Seviyorum kedileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…