Dolaptan kemik çıkarmıştım. Birkaç soğuk su değişimi sonrası, bir taşım kaynatıp suyunu değiştirdim.
İçine sarımsak, top kekik, tuz koyup düdüklüde 1 saat kaynattım. Kendi kendine soğuyacak şekilde bıraktım.
Soğuyunca kemiklerdeki etleri sıyırıp düğün çorbası yaptım.
Kalan suyu da porsiyonlayıp, buzluğa attım.
Benim abur cubur bağımlılığım var biliyorsunuz. Bugün kendime detoks suyu hazırladım. Akşama kadar onu içeceğim ve akşam karbonhidratsız bir yemek yiyerek günü sonlandıracağım.
Şu basit şekerden bir kurtulsam
Bilmiyorum ki arayan olduğunda konuştukları kişiler gitmisken 20 gün kalın felan diyolar onlarda bakalım diyo çok korkuyorum uzamaz inşallah.Bu hafta son dimi
Herkesin kendine ait duzeni var saygı duyulsa keşke
Aslında bi kurtulsan fazla şekerli şeyleri istesen de yiyemiyceksin kurtulursun inan kendine .Dolaptan kemik çıkarmıştım. Birkaç soğuk su değişimi sonrası, bir taşım kaynatıp suyunu değiştirdim.
İçine sarımsak, top kekik, tuz koyup düdüklüde 1 saat kaynattım. Kendi kendine soğuyacak şekilde bıraktım.
Soğuyunca kemiklerdeki etleri sıyırıp düğün çorbası yaptım.
Kalan suyu da porsiyonlayıp, buzluğa attım.
Benim abur cubur bağımlılığım var biliyorsunuz. Bugün kendime detoks suyu hazırladım. Akşama kadar onu içeceğim ve akşam karbonhidratsız bir yemek yiyerek günü sonlandıracağım.
Şu basit şekerden bir kurtulsam
InsallahBilmiyorum ki arayan olduğunda konuştukları kişiler gitmisken 20 gün kalın felan diyolar onlarda bakalım diyo çok korkuyorum uzamaz inşallah.
Yıkılmadim ama ayaktada değilimHerkese iyi akşamlar
Ben de bayadır giremedim, biriken mesajları da okuyamadım ama umarım hepiniz iyisinizdir, zaman bulamama sıkıntısı içindeyim
Hoşgeldin idare ediyoruz işteHerkese iyi akşamlar
Ben de bayadır giremedim, biriken mesajları da okuyamadım ama umarım hepiniz iyisinizdir, zaman bulamama sıkıntısı içindeyim
Yaaaaa üzüldüm şimdiKızlar o kadar bunaldım ki anlatamam kendi evimde istediğim şeyleri yapamıyorum herseyime yorum eleştiri alıyorum 30 yaşıma gircem ama hala çocuk olarak görüyorlar beni sanırım zaman geçsin lütfenoğlum kendini odasına kapatmaya başladı huzurlu bi yer arıyorum diyo aynı şekilde ona da eleştiriler güya çocuğu seviyorlar göbeğe bak şişko biraz az ye odasına giriyorlar pasaklisin şöyle böyle uyarıyorum ama anlamiyolarda. Zihin olarak çok yoruldum bdv gibi oldu
Yaaaaa üzüldüm şimdi
Uzak olunca işte böyle çok kalmalar oluyor
Kız bende yiğenime göbeğine bak filan diyom kuzum üzülüyon mu dedim teyze alıştım dedi
Yok canım recep ivedik de abartı olmuşBen kimsenin dış görünüşu hakkında yorum yapmamasını söylerim kendimde hiç yapmam canım şişko Recep İvedik gibisin göbeğe bak felan diye sürekli söylenince kırıcı olabiliyo bence söyleme sende
Bilmiyorum canım inşallah diğer pazartesi diye düşünüyorum bakalım dua etYok canım recep ivedik de abartı olmuş
Ne zaman gidiyorlar
Hadi hayırlısı bakalımBilmiyorum canım inşallah diğer pazartesi diye düşünüyorum bakalım dua etsen nasılsın canım neler yapıyosun neler yaptın özlettin kendini kedicik nasıl kızlar nasıllar
Hosgeldin sen nerelerdesinHadi hayırlısı bakalım
İyiyiz bizde aynı kızlar da kedicik de iyi
Televizyon bozuldu yeni aldık eşim telefonu yükseltti derken battık bu ay
Kolay gelsinNöbetçiydim ben de bugün, bahçede dondum resmenEve geldim, kahvemi içtim biraz dinlenip bulaşık mak boşaltmam lazım ve akşama yemeğim yok Sizler ne yemek yapıyosunuz akşama
Dünkü yemekler onlineNöbetçiydim ben de bugün, bahçede dondum resmenEve geldim, kahvemi içtim biraz dinlenip bulaşık mak boşaltmam lazım ve akşama yemeğim yok Sizler ne yemek yapıyosunuz akşama
Ne güzel renkler sade, birbiriyle uyumlu, çizgili olanların markası ne, bu sene bunlardan aradım ama güzel kalıp göremedim nedenseGünlük kıyafetlerimi düzenledim
4 parça elendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?