Evet geçen yilda yoktu trendyolmilla dan almıştım.Ne güzel renkler sade, birbiriyle uyumlu, çizgili olanların markası ne, bu sene bunlardan aradım ama güzel kalıp göremedim nedense
Selam kızlar
Eşimle hobimiz olsun yeni şeyler öğrenelim dedik, ikinci üniversiteye yazıldık, başımıza iş mi aldık bilmiyorumvizeler var yakında, her boş vaktimde onları okumaya çalışıyorum
Geçen ay da kitap fuarına gittik İzmirde, oradan baya kitap alıp kitaplığı düzenledik tekrar bir okuma aşkı geldi, bu aralar sık sık okuma halindeyiz ama evde çocuktan vakit olmuyor tabiiki, öğle arasını değerlendiriyorum okuma için
Ev düzeni, temizlik biraz sekteye uğradı bu ara, hava biranda soğudu, malum bizim evler klimalı, yemeği yiyip salona kaçıyoruzdoğalgazı çook özledim kıymetini bilin
Hayırlı olsun hem kitapların hem okulunSelam kızlar
Eşimle hobimiz olsun yeni şeyler öğrenelim dedik, ikinci üniversiteye yazıldık, başımıza iş mi aldık bilmiyorumvizeler var yakında, her boş vaktimde onları okumaya çalışıyorum
Geçen ay da kitap fuarına gittik İzmirde, oradan baya kitap alıp kitaplığı düzenledik tekrar bir okuma aşkı geldi, bu aralar sık sık okuma halindeyiz ama evde çocuktan vakit olmuyor tabiiki, öğle arasını değerlendiriyorum okuma için
Ev düzeni, temizlik biraz sekteye uğradı bu ara, hava biranda soğudu, malum bizim evler klimalı, yemeği yiyip salona kaçıyoruzdoğalgazı çook özledim kıymetini bilin
Bu hafta için kendime 2 hedef belirledim hergün kitap okumak ve 350 mlmlik 5 bardak su içmek. Kitap çok iyi gidiyor su ise 2-3 bardağı geçmiyorSelamlar
Bugün dizi izledim sonra evi toparlayıp Eylülü almaya gittim.
Bugün kazaklar düzenlenecek
Kitap Okuma yapacagim
Akşama balık salata yaparız.
Su içmeye alıştıkça istediğin hedefe ulaşırsınBu hafta için kendime 2 hedef belirledim hergün kitap okumak ve 350 mlmlik 5 bardak su içmek. Kitap çok iyi gidiyor su ise 2-3 bardağı geçmiyor
Ne kadar güzel sade birbirine yakın renklerKazakları düzenledim
Elenecek çıkmadı
Gelme ihtimali bile güzelHayırlı olsun hem kitapların hem okulunhangi bölüm okuyorsunuz eşim de kazandı bu sene ama dondurdu tabi çünkü Mersin buraya uzak git gel yapmak zor olacaktı. Bu arada klima konusunda aynı durumdayız. Bu sene buraya doğalgaz geldi çok şükür ama bizim tarafa anca seneye gelir
Teşekkür ederimNe kadar güzel sade birbirine yakın renkler
Umarım yine imkan olur yüksek lisans yaparsınGelme ihtimali bile güzelbir gün ev alırsam her yeri klimayla ısınacak mı diye bakacağım
Ben aşçılık okuyorum, eşim de web tasarımı ve kodlama, bir işe yarar mı bilmiyorum ama yeni bir nefes alanı olsun hayatımızda dedik
İlçede yaşıyoruz üniversite şehir merkezinde olduğu için uzak, yoksa alanımda yüksek lisans yapmayı çok isterdim, yeni mezunken yapmadığıma pişmanım açıkçası
Ben de aşçılık okumak isterim çok güzel bölümlerinizGelme ihtimali bile güzelbir gün ev alırsam her yeri klimayla ısınacak mı diye bakacağım
Ben aşçılık okuyorum, eşim de web tasarımı ve kodlama, bir işe yarar mı bilmiyorum ama yeni bir nefes alanı olsun hayatımızda dedik
İlçede yaşıyoruz üniversite şehir merkezinde olduğu için uzak, yoksa alanımda yüksek lisans yapmayı çok isterdim, yeni mezunken yapmadığıma pişmanım açıkçası
Geçmiş olsun canım . Dinlen bugün yarın yaparsınSelamlar
Birkaç gündür hafif ateşim ve boğaz ağrım vardı
Bünyem biraz mücadele etsin diye bekledim.
Gecmeyince ilac almaya başladım.
Biraz enerjim düştü ama idare ediyorum.
Etrafı toparlayıp dinlendim.
Birazdan kızımı almaya gideceğim.
Öğleden sonra duruma göre pantolonları duzenlerim.
Geçmiş olsunSelamlar
Birkaç gündür hafif ateşim ve boğaz ağrım vardı
Bünyem biraz mücadele etsin diye bekledim.
Gecmeyince ilac almaya başladım.
Biraz enerjim düştü ama idare ediyorum.
Etrafı toparlayıp dinlendim.
Birazdan kızımı almaya gideceğim.
Öğleden sonra duruma göre pantolonları duzenlerim.
Canim sıkılıyor boş duruncaGeçmiş olsun canım . Dinlen bugün yarın yaparsın
Sağol canimGeçmiş olsunbol meyve bitki çayı tüket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?