Selam kızlar ❣️

Eşimle hobimiz olsun yeni şeyler öğrenelim dedik, ikinci üniversiteye yazıldık, başımıza iş mi aldık bilmiyorum 😁 vizeler var yakında, her boş vaktimde onları okumaya çalışıyorum

Geçen ay da kitap fuarına gittik İzmirde, oradan baya kitap alıp kitaplığı düzenledik tekrar bir okuma aşkı geldi, bu aralar sık sık okuma halindeyiz ama evde çocuktan vakit olmuyor tabiiki, öğle arasını değerlendiriyorum okuma için

Ev düzeni, temizlik biraz sekteye uğradı bu ara, hava biranda soğudu, malum bizim evler klimalı, yemeği yiyip salona kaçıyoruz 🙈 doğalgazı çook özledim kıymetini bilin ☺️

Selam kızlar ❣️

Eşimle hobimiz olsun yeni şeyler öğrenelim dedik, ikinci üniversiteye yazıldık, başımıza iş mi aldık bilmiyorum 😁 vizeler var yakında, her boş vaktimde onları okumaya çalışıyorum

Geçen ay da kitap fuarına gittik İzmirde, oradan baya kitap alıp kitaplığı düzenledik tekrar bir okuma aşkı geldi, bu aralar sık sık okuma halindeyiz ama evde çocuktan vakit olmuyor tabiiki, öğle arasını değerlendiriyorum okuma için

Ev düzeni, temizlik biraz sekteye uğradı bu ara, hava biranda soğudu, malum bizim evler klimalı, yemeği yiyip salona kaçıyoruz 🙈 doğalgazı çook özledim kıymetini bilin ☺️

Ne güzel hayırlı olsun 😊
Temizlik düzen her zaman olur önemli olan hayattan keyif almak 🙏

Selamlar
Bugün dizi izledim sonra evi toparlayıp Eylülü almaya gittim.
Bugün kazaklar düzenlenecek
Kitap Okuma yapacagim

Akşama balık salata yaparız.

Selam kızlar ❣️

Hayırlı olsun hem kitapların hem okulun🤩 hangi bölüm okuyorsunuz 😃 eşim de kazandı bu sene ama dondurdu tabi çünkü Mersin buraya uzak git gel yapmak zor olacaktı. Bu arada klima konusunda aynı durumdayız. Bu sene buraya doğalgaz geldi çok şükür ama bizim tarafa anca seneye gelir

Selamlar
Bugün dizi izledim sonra evi toparlayıp Eylülü almaya gittim.
Bugün kazaklar düzenlenecek
Kitap Okuma yapacagim

Akşama balık salata yaparız.
Bu hafta için kendime 2 hedef belirledim hergün kitap okumak ve 350 mlmlik 5 bardak su içmek. Kitap çok iyi gidiyor su ise 2-3 bardağı geçmiyor 🤦‍♀️

Kazakları düzenledim
Elenecek çıkmadı

Eklentiler

• 20231129_141128.webp
    20231129_141128.webp
    88,2 KB · Görüntüleme: 72
Hayırlı olsun hem kitapların hem okulun🤩 hangi bölüm okuyorsunuz 😃 eşim de kazandı bu sene ama dondurdu tabi çünkü Mersin buraya uzak git gel yapmak zor olacaktı. Bu arada klima konusunda aynı durumdayız. Bu sene buraya doğalgaz geldi çok şükür ama bizim tarafa anca seneye gelir
Gelme ihtimali bile güzel 🤭 bir gün ev alırsam her yeri klimayla ısınacak mı diye bakacağım 😁
Ben aşçılık okuyorum, eşim de web tasarımı ve kodlama, bir işe yarar mı bilmiyorum ama yeni bir nefes alanı olsun hayatımızda dedik
İlçede yaşıyoruz üniversite şehir merkezinde olduğu için uzak, yoksa alanımda yüksek lisans yapmayı çok isterdim, yeni mezunken yapmadığıma pişmanım açıkçası

Gelme ihtimali bile güzel 🤭 bir gün ev alırsam her yeri klimayla ısınacak mı diye bakacağım 😁
Ben aşçılık okuyorum, eşim de web tasarımı ve kodlama, bir işe yarar mı bilmiyorum ama yeni bir nefes alanı olsun hayatımızda dedik
İlçede yaşıyoruz üniversite şehir merkezinde olduğu için uzak, yoksa alanımda yüksek lisans yapmayı çok isterdim, yeni mezunken yapmadığıma pişmanım açıkçası
Umarım yine imkan olur yüksek lisans yaparsın 🙏

Sizin oraya dogalgaz gelme ihtimali yokmu kolaylık gerçekten heryer ısınıyor.

Ben de aşçılık okumak isterim çok güzel bölümleriniz 🤩

Selamlar
Birkaç gündür hafif ateşim ve boğaz ağrım vardı
Bünyem biraz mücadele etsin diye bekledim.
Gecmeyince ilac almaya başladım.
Biraz enerjim düştü ama idare ediyorum.
Etrafı toparlayıp dinlendim.
Birazdan kızımı almaya gideceğim.
Öğleden sonra duruma göre pantolonları duzenlerim.

Selamlar
Geçmiş olsun canım . Dinlen bugün yarın yaparsın

Selamlar
Geçmiş olsun 💐 bol meyve bitki çayı tüket

Bir tane yazlık pantolon elendi.
Ayrıca yazın giydiğim eşofman gibi pantolonlar var. Onları sonra paylaşırım.

Back
X