Dolaptan kemik çıkarmıştım. Birkaç soğuk su değişimi sonrası, bir taşım kaynatıp suyunu değiştirdim.
İçine sarımsak, top kekik, tuz koyup düdüklüde 1 saat kaynattım. Kendi kendine soğuyacak şekilde bıraktım.
Soğuyunca kemiklerdeki etleri sıyırıp düğün çorbası yaptım.
Kalan suyu da porsiyonlayıp, buzluğa attım.

Benim abur cubur bağımlılığım var biliyorsunuz. Bugün kendime detoks suyu hazırladım. Akşama kadar onu içeceğim ve akşam karbonhidratsız bir yemek yiyerek günü sonlandıracağım.

Şu basit şekerden bir kurtulsam 🤦🏼‍♀️

Afiyet olsun
Haftaya güzel başlamışsın 😊

Dolaptan kemik çıkarmıştım. Birkaç soğuk su değişimi sonrası, bir taşım kaynatıp suyunu değiştirdim.
İçine sarımsak, top kekik, tuz koyup düdüklüde 1 saat kaynattım. Kendi kendine soğuyacak şekilde bıraktım.
Soğuyunca kemiklerdeki etleri sıyırıp düğün çorbası yaptım.
Kalan suyu da porsiyonlayıp, buzluğa attım.

Benim abur cubur bağımlılığım var biliyorsunuz. Bugün kendime detoks suyu hazırladım. Akşama kadar onu içeceğim ve akşam karbonhidratsız bir yemek yiyerek günü sonlandıracağım.

Şu basit şekerden bir kurtulsam 🤦🏼‍♀️
Aslında bi kurtulsan fazla şekerli şeyleri istesen de yiyemiyceksin kurtulursun inan kendine .

Kızlar o kadar bunaldım ki anlatamam kendi evimde istediğim şeyleri yapamıyorum herseyime yorum eleştiri alıyorum 30 yaşıma gircem ama hala çocuk olarak görüyorlar beni sanırım zaman geçsin lütfen 🥴 oğlum kendini odasına kapatmaya başladı huzurlu bi yer arıyorum diyo aynı şekilde ona da eleştiriler 🥴 güya çocuğu seviyorlar göbeğe bak şişko biraz az ye odasına giriyorlar pasaklisin şöyle böyle uyarıyorum ama anlamiyolarda. Zihin olarak çok yoruldum 🥺 bdv gibi oldu 😄
Yaaaaa üzüldüm şimdi🥹🥹🥹
Uzak olunca işte böyle çok kalmalar oluyor ☹️☹️

Kız bende yiğenime göbeğine bak filan diyom kuzum üzülüyon mu dedim teyze alıştım dedi😅😅😅

Yaaaaa üzüldüm şimdi🥹🥹🥹
Uzak olunca işte böyle çok kalmalar oluyor ☹️☹️

Kız bende yiğenime göbeğine bak filan diyom kuzum üzülüyon mu dedim teyze alıştım dedi😅😅😅
😄 Ben kimsenin dış görünüşu hakkında yorum yapmamasını söylerim kendimde hiç yapmam canım şişko Recep İvedik gibisin göbeğe bak felan diye sürekli söylenince kırıcı olabiliyo bence söyleme sende 😄

😄 Ben kimsenin dış görünüşu hakkında yorum yapmamasını söylerim kendimde hiç yapmam canım şişko Recep İvedik gibisin göbeğe bak felan diye sürekli söylenince kırıcı olabiliyo bence söyleme sende 😄
Yok canım recep ivedik de abartı olmuş😱😱

Ne zaman gidiyorlar🧐🧐

Bilmiyorum canım inşallah diğer pazartesi diye düşünüyorum bakalım dua et 😄 sen nasılsın canım neler yapıyosun neler yaptın özlettin kendini kedicik nasıl kızlar nasıllar
Hadi hayırlısı bakalım🤲🤲🥰🥰

İyiyiz bizde aynı kızlar da kedicik de iyi🫶🫶

Televizyon bozuldu yeni aldık eşim telefonu yükseltti derken battık bu ay🤪🤪

Selamlar
Dün günüm yoğun geçince bugün biraz yavaşlamayi istedim
Kahvaltımı yaptım film izledim
Sonra evi toparladım robot süpürüyor
Kahvemi yaptım bitince hazırlanır okula giderim.
Sonraki boşlukta kitap okuyacağım.

Nöbetçiydim ben de bugün, bahçede dondum resmen 🥶 Eve geldim, kahvemi içtim biraz dinlenip bulaşık mak boşaltmam lazım ve akşama yemeğim yok🫣 Sizler ne yemek yapıyosunuz akşama👀

Günlük kıyafetlerimi düzenledim
4 parça elendi.

Eklentiler

• 20231128_155450.webp
    20231128_155450.webp
    24 KB · Görüntüleme: 69
Back
X