Tek başına hiç bir şey yapmak istemiyor maalesef. Bi de ben sadece oku yaz dur sıkıcı oluyor diye tombala yaptım kelimelerden onları oynuyoruz. Sağa sola saklayıp bulup okuyoruz falan o yüzden de uzun sürüyor birazKolay gelsin
Pratik çözümler üretmek gerekiyor
Mesela yazma veya matematik ödevi olunca mutfakta kendi yapıyordu aralarda kontrol ediyordum o sırada işlerimi yapıyordum sadece okumayı beraber yapıyorduk.
Aynen ikisi de aynı zamanda okula giderse daha kolaylaşır hersey
Ne okuyorsun Mia.Selam kızlar
Telefona güncelleme gelmiş.
40 dk içinde evi toparladım robotu çalıştırdım
Caydanliklari detaylı yıkadım
Banyodaki temizlik bölümünü düzenledim
Kitabımı okudum öğleden sonra devam edeceğim. Baya heyecanlı ilerliyor.
Kahvemi içtim.
20 dk sonra kızımı almaya giderim.
Tek başına hiç bir şey yapmak istemiyor maalesef. Bi de ben sadece oku yaz dur sıkıcı oluyor diye tombala yaptım kelimelerden onları oynuyoruz. Sağa sola saklayıp bulup okuyoruz falan o yüzden de uzun sürüyor birazama diğer türlü de deftere yaz çiz çok sıkıcı çocuklara da zor geliyor.
O kitabı bende merak ediyorum daha almadımNe okuyorsun Mia.
Ben de gazap üzümlerine başladım.
Oğlanı servise bindirdim ben de 10 dakika oturup diğerini almaya gideceğim. Öğleden sonra evdeyim çamaşır katlayacağım kalan camları silerim inşallah bi de.
İkinci dönem bu kadar vaktim olmayacak malum en küçüğü biliyorsun o da evde olacak sabahlarıBu durumda 2. Dönemde aynısını bekler
İşin zor
Suç ve cezayı hem İngilizceden hem Türkçe den okumuştum ben 10 sene falan geçti güzeldir aslında. 10 sene önce çeviri yapmak gibi hedefim vardı yıllar içinde bildiğimi de unuttumO kitabı bende merak ediyorum daha almadım
Suç ve ceza okuyorum yıl bitecek elimde süründü
Başları çok sıkıcı sonra çok güzel gidiyor konu.
Kolay gelsinİkinci dönem bu kadar vaktim olmayacak malum en küçüğü biliyorsun o da evde olacak sabahlarıharfler bitsin başka şeyler buluruz inşallah.
Suç ve cezayı hem İngilizceden hem Türkçe den okumuştum ben 10 sene falan geçti güzeldir aslında. 10 sene önce çeviri yapmak gibi hedefim vardı yıllar içinde bildiğimi de unuttumileri seviye kursa yazıldım bi de çok vaktim var gibi her şeye sulanmasam olmaz
Eşin yanında mıBu yıl her şey daha da karıştı evde. 5:30 gibi kalkıyorum. Çocukların biri sabahçı biri öğlenci. Sabah 7:30 da küçüğü bırakıyoruz. Öğlene kadar okuma yazma çalışıyoruz. Öğlen 12 de küçüğü okuldan alıp 12:30 da koştur koştur büyüğü bırakıyorduk ki onu servise verdim artık. Ordan bi tık rahatladım. Ordan gelip haftanın üç günü kızı fiziğe götürüyoruz. 4:30 da evde oluyorum. Hemen hızlıca yemek yapıyorum 6 ya doğru büyükler okuldan gelmiş oluyor. Yemeğe oturuyoruz. Yemekten kalkınca biraz çay içiyorum dinleniyorum ödevlere oturuyoruz. 9 dan sonra uyku öncesi hazırlık çocukları yakala yatağa yatır kikir kikir uyumalarını bekle falan. Bazen onlardan önce uyuyup kalıyorum. Uyumazsam mutfağı topluyorum.
2. dönem daha rahat olacak inşallah. Hem okuma yazma öğrenmiş olur kendisi daha kolay yapar ödevlerini. Hem de küçük de öğlenci olacak. Öğleden sonra 2 gün evde olacağım tek başıma. Yatar uyurum büyük ihtimalle ama olsun
Yok aynı değilmişiz ya ben tek başıma yapamazdım sanırımYok gelmedi canım tekim aynen. Alıştık artık çok şükür. Gelirse sil baştan yeni düzen kurmam gerekecek
Biz de öyle yapıyoruz. Ödevlerini odasında yapıyor ama dikte gibi ödevler olunca ben yemek hazırlarken vs mutfakta yapıyorKolay gelsin
Pratik çözümler üretmek gerekiyor
Mesela yazma veya matematik ödevi olunca mutfakta kendi yapıyordu aralarda kontrol ediyordum o sırada işlerimi yapıyordum sadece okumayı beraber yapıyorduk.
Aynen ikisi de aynı zamanda okula giderse daha kolaylaşır hersey
Harikasın ne kadar yoğun olursak olalım kendimiz için de bir şeyler yapmalıyız bence akıl sağlığımızı korumak içinİkinci dönem bu kadar vaktim olmayacak malum en küçüğü biliyorsun o da evde olacak sabahlarıharfler bitsin başka şeyler buluruz inşallah.
Suç ve cezayı hem İngilizceden hem Türkçe den okumuştum ben 10 sene falan geçti güzeldir aslında. 10 sene önce çeviri yapmak gibi hedefim vardı yıllar içinde bildiğimi de unuttumileri seviye kursa yazıldım bi de çok vaktim var gibi her şeye sulanmasam olmaz
Sağol. Salonun camları kaldı sadece ama orayı yapasım yok şimdi odaları toplayıp süpüreyim. Büyüklerin nevresimleri attım makineye. Kuruyunca takarım.Kolay gelsin
İş başa düşünce yapılıyor ya. İnsan her şeye alışıyorYok aynı değilmişiz ya ben tek başıma yapamazdım sanırım
Aynen ben seviyorum ya. Online da olsa yeni insanlarla tanışmak yeni şeyler öğrenmek hoşuma gidiyor.Harikasın ne kadar yoğun olursak olalım kendimiz için de bir şeyler yapmalıyız bence akıl sağlığımızı korumak için
En azından 30-40 dk kazanmış oluyorsun iyi oluyorBiz de öyle yapıyoruz. Ödevlerini odasında yapıyor ama dikte gibi ödevler olunca ben yemek hazırlarken vs mutfakta yapıyor
Eline sağlık zaten normal gunluk isler yeterince zamanımızı alıyor exra işleri yavaş yavaş yaparsın.Sağol. Salonun camları kaldı sadece ama orayı yapasım yok şimdi odaları toplayıp süpüreyim. Büyüklerin nevresimleri attım makineye. Kuruyunca takarım.
Geçen de bahsetmiştin bu işleri birbirine bağlamaya ben de dikkat ediyorum artıkEn azından 30-40 dk kazanmış oluyorsun iyi oluyor
Ben işleri birbirine bağlamayı seviyorum.
Geçen de bahsetmiştin bu işleri birbirine bağlamaya ben de dikkat ediyorum artık
Yaa mecbur olunca neleri başardığına insan kendi de şaşıyorİş başa düşünce yapılıyor ya. İnsan her şeye alışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?