Tek başına hiç bir şey yapmak istemiyor maalesef. Bi de ben sadece oku yaz dur sıkıcı oluyor diye tombala yaptım kelimelerden onları oynuyoruz. Sağa sola saklayıp bulup okuyoruz falan o yüzden de uzun sürüyor biraz ama diğer türlü de deftere yaz çiz çok sıkıcı çocuklara da zor geliyor.

Ne okuyorsun Mia.
Ben de gazap üzümlerine başladım.
Oğlanı servise bindirdim ben de 10 dakika oturup diğerini almaya gideceğim. Öğleden sonra evdeyim çamaşır katlayacağım kalan camları silerim inşallah bi de.

Bu durumda 2. Dönemde aynısını bekler
İşin zor

O kitabı bende merak ediyorum daha almadım
Suç ve ceza okuyorum yıl bitecek elimde süründü
Başları çok sıkıcı sonra çok güzel gidiyor konu.

Bu durumda 2. Dönemde aynısını bekler
İşin zor
İkinci dönem bu kadar vaktim olmayacak malum en küçüğü biliyorsun o da evde olacak sabahları harfler bitsin başka şeyler buluruz inşallah.
O kitabı bende merak ediyorum daha almadım
Suç ve ceza okuyorum yıl bitecek elimde süründü
Başları çok sıkıcı sonra çok güzel gidiyor konu.
Suç ve cezayı hem İngilizceden hem Türkçe den okumuştum ben 10 sene falan geçti güzeldir aslında. 10 sene önce çeviri yapmak gibi hedefim vardı yıllar içinde bildiğimi de unuttum ileri seviye kursa yazıldım bi de çok vaktim var gibi her şeye sulanmasam olmaz

Kolay gelsin

Eşin yanında mı
Okurken yoruluyor insan Allah yardımcın olsun
Ben de benzer durumdayım aslında

Biz de öyle yapıyoruz. Ödevlerini odasında yapıyor ama dikte gibi ödevler olunca ben yemek hazırlarken vs mutfakta yapıyor

Harikasın ne kadar yoğun olursak olalım kendimiz için de bir şeyler yapmalıyız bence akıl sağlığımızı korumak için

Sağol. Salonun camları kaldı sadece ama orayı yapasım yok şimdi odaları toplayıp süpüreyim. Büyüklerin nevresimleri attım makineye. Kuruyunca takarım.
Eline sağlık zaten normal gunluk isler yeterince zamanımızı alıyor exra işleri yavaş yavaş yaparsın.
Yağmur yağıyor zaten gerek yok

21/3 Kitap okuma hedefi

Eylülü aldım çay demledim
Şimdi çay demlenene kadar saçlarıma bakım yağı yapacağım.

Markete gittim
Sebze listesini eşime attım.

Bir bölüm dizi izleyeyim sonra yine kaldığım yerden devam işlere

Okuldan geldiğim gibi bazanin altını döktüm valizi akşam yapmamıştım içini boşalttım baktım 3 tane elbise 1 tane kot oğlumun ev ayakkabıları kemerler ıvır zıvır bı valiz çıktı onları çöpe atarım bide bot ayırdım baya ferahladi bazanin altını da düzenledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…