Ooo eline sağlıkOkuldan geldiğim gibi bazanin altını döktüm valizi akşam yapmamıştım içini boşalttım baktım 3 tane elbise 1 tane kot oğlumun ev ayakkabıları kemerler ıvır zıvır bı valiz çıktı onları çöpe atarım bide bot ayırdım baya ferahladi bazanin altını da düzenledim
Sporumu da yaptım saçlarıma yağ yaptııım kağıt maske yapcam duştan sonraOoo eline sağlık
Baya dip köşe başladın ayiklamaya
Ay bende yaptım saçıma bakım yağı yikayacagim birazdanEvet canım çok iyi oldu bi ferahladim
Sporumu da yaptım saçlarıma yağ yaptııım kağıt maske yapcam duştan sonra
Saçımın uçları çok kötü olmuş boyamaktan sanırım hemen diplerden beyaz geliyo ya yaşlandımAy bende yaptım saçıma bakım yağı yikayacagim birazdan
Biraz bakimli olalım
Aynen benimde bu sefer kurudu ya havalardan yada boyadanSaçımın uçları çok kötü olmuş boyamaktan sanırım hemen diplerden beyaz geliyo ya yaşlandımsık boyayinca da tabi saclarim mahvoldu
Aynen canım. Eşim olmadan hiç bir yere gidemezken şimdi Konya'da bilmediğimiz yer kalmadıYaa mecbur olunca neleri başardığına insan kendi de şaşıyor
Allah güç versin sana
Maşallahın var.
Evlatların çok şanslı.
Hangi yağı kullanıyorsunuz. Benim saçlarım da yavaş uzuyor hızlı uzatan bir şeyler alasım var ama kullanır mıyım emin olamıyorumAynen benimde bu sefer kurudu ya havalardan yada boyadan
Duzelmezse boyamayı bırakacağım beyazlar çok ama öylede seviyorum boyalı halinide
Supergro dax ile uzattım saçımı ablamda aldı memnun kalmıştı hem saçlara iyi geliyorHangi yağı kullanıyorsunuz. Benim saçlarım da yavaş uzuyor hızlı uzatan bir şeyler alasım var ama kullanır mıyım emin olamıyorum
Tek başlılık bazen daha iyi belkideAynen canım. Eşim olmadan hiç bir yere gidemezken şimdi Konya'da bilmediğimiz yer kalmadıbütün yaz çocuklarla piknik yaptık gezdik dolaştık
Geçen sene eşime gitme ben yapamam diyordum. 1 yıl oldu gideli düşe kalka güle ağlaya geçti gitti.
Sağol canimMia- kahvecin hayırlı olsun bayadır istiyordun
Daha önce hayırlı olsun dedim mı bu arada gerçekten hatırlamıyorum?
B12 ilacını içmeyi unutacak kadar kötüyüm
Sağol canım. Yarın alayım inşallah.Supergro dax ile uzattım saçımı ablamda aldı memnun kalmıştı hem saçlara iyi geliyor
Buyuk boy olunca hala bitiremedim
Aynen canım artı yönleri de çok eksi yönleri de. Yok canım herhangi planım.Tek başlılık bazen daha iyi belkide
Tek otorite sensin
Sen ne dersen o olur
Akrep zaten yönetmeyi sever.
Çocukları rahat rahat yönet
İkilik olunca çocugun da dengesi şaşıyor
İki taraftan hangisi işine gelirse öbürüne saygısı azalıyor
Bir evde nasıl iki kadın fazlaysa iki tane karar organı da bazen fazla.
Elimizde olanla mutlu olmaya çalışcaz.
Senin doğum günü yaklaşıyor.
Var mı doğum günü için yeni planla
Ne kadar plan yaparsak yapalım zaten hayat bildiği gibi akıyor.Aynen canım artı yönleri de çok eksi yönleri de. Yok canım herhangi planım.
Sudem benim de yıllardır 200 den yukarı çıkamadım B12 de. İğne verdiler vurdurmayı unuttum hap verdiler içmeyi unuttum. En son dil altı sprey aldım su içmeye gerek kalmadığı için yatağın yanına koydum yatmadan fıslattım yattım. 320 çıktı en son. 1 ay ara verdim sonra yine başlayacağım inşallah.Mia- kahvecin hayırlı olsun bayadır istiyordun
Daha önce hayırlı olsun dedim mı bu arada gerçekten hatırlamıyorum?
B12 ilacını içmeyi unutacak kadar kötüyüm
Eline sağlık bitmiş bileBu gün artık yerleri silip halılarımı serebileceğim inşallahyarın da dışarda oluruz yeni haftaya derli toplu başlamak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?