Kolay gelsin
Pratik çözümler üretmek gerekiyor
Mesela yazma veya matematik ödevi olunca mutfakta kendi yapıyordu aralarda kontrol ediyordum o sırada işlerimi yapıyordum sadece okumayı beraber yapıyorduk.

Aynen ikisi de aynı zamanda okula giderse daha kolaylaşır hersey 😊
Tek başına hiç bir şey yapmak istemiyor maalesef. Bi de ben sadece oku yaz dur sıkıcı oluyor diye tombala yaptım kelimelerden onları oynuyoruz. Sağa sola saklayıp bulup okuyoruz falan o yüzden de uzun sürüyor biraz 😅 ama diğer türlü de deftere yaz çiz çok sıkıcı çocuklara da zor geliyor.

Selam kızlar
Telefona güncelleme gelmiş.
40 dk içinde evi toparladım robotu çalıştırdım
Caydanliklari detaylı yıkadım
Banyodaki temizlik bölümünü düzenledim
Kitabımı okudum öğleden sonra devam edeceğim. Baya heyecanlı ilerliyor.
Kahvemi içtim.
20 dk sonra kızımı almaya giderim.
Ne okuyorsun Mia.
Ben de gazap üzümlerine başladım.
Oğlanı servise bindirdim ben de 10 dakika oturup diğerini almaya gideceğim. Öğleden sonra evdeyim çamaşır katlayacağım kalan camları silerim inşallah bi de.

Tek başına hiç bir şey yapmak istemiyor maalesef. Bi de ben sadece oku yaz dur sıkıcı oluyor diye tombala yaptım kelimelerden onları oynuyoruz. Sağa sola saklayıp bulup okuyoruz falan o yüzden de uzun sürüyor biraz 😅 ama diğer türlü de deftere yaz çiz çok sıkıcı çocuklara da zor geliyor.

Bu durumda 2. Dönemde aynısını bekler 😅
İşin zor 😄

Ne okuyorsun Mia.
Ben de gazap üzümlerine başladım.
Oğlanı servise bindirdim ben de 10 dakika oturup diğerini almaya gideceğim. Öğleden sonra evdeyim çamaşır katlayacağım kalan camları silerim inşallah bi de.
O kitabı bende merak ediyorum daha almadım
Suç ve ceza okuyorum yıl bitecek elimde süründü
Başları çok sıkıcı sonra çok güzel gidiyor konu.

Bu durumda 2. Dönemde aynısını bekler 😅
İşin zor 😄
İkinci dönem bu kadar vaktim olmayacak malum en küçüğü biliyorsun o da evde olacak sabahları 😁 harfler bitsin başka şeyler buluruz inşallah.
O kitabı bende merak ediyorum daha almadım
Suç ve ceza okuyorum yıl bitecek elimde süründü
Başları çok sıkıcı sonra çok güzel gidiyor konu.
Suç ve cezayı hem İngilizceden hem Türkçe den okumuştum ben 10 sene falan geçti güzeldir aslında. 10 sene önce çeviri yapmak gibi hedefim vardı yıllar içinde bildiğimi de unuttum 🤪ileri seviye kursa yazıldım bi de çok vaktim var gibi her şeye sulanmasam olmaz :D

İkinci dönem bu kadar vaktim olmayacak malum en küçüğü biliyorsun o da evde olacak sabahları 😁 harfler bitsin başka şeyler buluruz inşallah.

Suç ve cezayı hem İngilizceden hem Türkçe den okumuştum ben 10 sene falan geçti güzeldir aslında. 10 sene önce çeviri yapmak gibi hedefim vardı yıllar içinde bildiğimi de unuttum 🤪ileri seviye kursa yazıldım bi de çok vaktim var gibi her şeye sulanmasam olmaz :D
Kolay gelsin 😊

Bu yıl her şey daha da karıştı evde. 5:30 gibi kalkıyorum. Çocukların biri sabahçı biri öğlenci. Sabah 7:30 da küçüğü bırakıyoruz. Öğlene kadar okuma yazma çalışıyoruz. Öğlen 12 de küçüğü okuldan alıp 12:30 da koştur koştur büyüğü bırakıyorduk ki onu servise verdim artık. Ordan bi tık rahatladım. Ordan gelip haftanın üç günü kızı fiziğe götürüyoruz. 4:30 da evde oluyorum. Hemen hızlıca yemek yapıyorum 6 ya doğru büyükler okuldan gelmiş oluyor. Yemeğe oturuyoruz. Yemekten kalkınca biraz çay içiyorum dinleniyorum ödevlere oturuyoruz. 9 dan sonra uyku öncesi hazırlık çocukları yakala yatağa yatır kikir kikir uyumalarını bekle falan. Bazen onlardan önce uyuyup kalıyorum. Uyumazsam mutfağı topluyorum.

2. dönem daha rahat olacak inşallah. Hem okuma yazma öğrenmiş olur kendisi daha kolay yapar ödevlerini. Hem de küçük de öğlenci olacak. Öğleden sonra 2 gün evde olacağım tek başıma. Yatar uyurum büyük ihtimalle ama olsun 😂😂
Eşin yanında mı
Okurken yoruluyor insan Allah yardımcın olsun
Ben de benzer durumdayım aslında 🙈

Kolay gelsin
Pratik çözümler üretmek gerekiyor
Mesela yazma veya matematik ödevi olunca mutfakta kendi yapıyordu aralarda kontrol ediyordum o sırada işlerimi yapıyordum sadece okumayı beraber yapıyorduk.

Aynen ikisi de aynı zamanda okula giderse daha kolaylaşır hersey 😊
Biz de öyle yapıyoruz. Ödevlerini odasında yapıyor ama dikte gibi ödevler olunca ben yemek hazırlarken vs mutfakta yapıyor

Suç ve cezayı hem İngilizceden hem Türkçe den okumuştum ben 10 sene falan geçti güzeldir aslında. 10 sene önce çeviri yapmak gibi hedefim vardı yıllar içinde bildiğimi de unuttum 🤪ileri seviye kursa yazıldım bi de çok vaktim var gibi her şeye sulanmasam olmaz :KK70:
Harikasın ne kadar yoğun olursak olalım kendimiz için de bir şeyler yapmalıyız bence akıl sağlığımızı korumak için 🤭

Sağol. Salonun camları kaldı sadece ama orayı yapasım yok şimdi odaları toplayıp süpüreyim. Büyüklerin nevresimleri attım makineye. Kuruyunca takarım.
Eline sağlık zaten normal gunluk isler yeterince zamanımızı alıyor exra işleri yavaş yavaş yaparsın.
Yağmur yağıyor zaten gerek yok 😅

21/3 Kitap okuma hedefi

Eylülü aldım çay demledim
Şimdi çay demlenene kadar saçlarıma bakım yağı yapacağım.

Markete gittim
Sebze listesini eşime attım.

Bir bölüm dizi izleyeyim sonra yine kaldığım yerden devam işlere 😄

Okuldan geldiğim gibi bazanin altını döktüm valizi akşam yapmamıştım içini boşalttım baktım 3 tane elbise 1 tane kot oğlumun ev ayakkabıları kemerler ıvır zıvır bı valiz çıktı onları çöpe atarım bide bot ayırdım baya ferahladi bazanin altını da düzenledim

Back
X