Mutfak dolaplarından başladım bende saat kaç olmuş daha yemek yapmadım kirli sepetinin dibini gördüm bugün çok şükür ama bı kaç kirli buldum oğlanın odasından onları attım uzun sürmedi çamaşırlar katlanacak yemekten sonra oğlumun odasını toparliycam yarın toparlamaya devam ederim evi sil süpür yaparım salı günü kermes var ama bozmiycam geçen hafta hiç bozmadım diyetimi masallah böyle devam inşallah

Kermese puding yapcam basit bişey seçtim pazartesileri temizlik günüm yapamazdım diğerlerini o gün karnımızı zor doyuruyoz zaten

Eline sağlık
Hem temizlik hem kermese hazırlık kolay gelsin.

Selam kızlar
Bugün arkadaşlarla plan yaptık
Onları beklerken kahve makinelerine baktık
Güzel bir indirim varmış arkadaşlarımız geldi onlarda aldı
Eşimin hediyesi oldu yıllardır istiyordum vazgeçmiştim ama nasip bugünmüs
Eve gelir gelmez kurulumunu yaptım içiyorum şimdi

Hayırlı olsun, güle güle iç kahvelerini banyo da çok güzel olmuş güzel günlerde kullanın

Selamlar
Bugün kızımın gösterisi vardı ama okullar tatil oldu.
Bugün planımı daha yapmadım.
Benim de ortancanın vardı. Akşam da büyük oğlumun var. O da iptal mi bilmiyorum. Biz dün kutladık çocukları da götürdüm okula iyi ki öyle yapmışız. Cumartesi büyüğün doğum günüydü. Hava güzel olunca bahçede kutladık iyi oldu resmî olarak sağlıklı beslenmeye(diyet demiyoruz) başladım. Eşimin kardeşi dün listemi yazdı umarım iradeli bir gün geçiririm

Tatil olunca iptal oldu öğretmen salı günü görüşürüz yazmış
Dün bizde dışarıya çıktı çok güzeldi ya her yerde kutlama yapıldı.

Liste olunca uygulamak çok daha kolay olur artık
Ne yapsam yesem diye dusunmezsin.
Insallah kolaylıkla hedefine ulaşırsın

Hadi hayırlı olsun mikancim bak Eylül'de olmaması hiç olmayacağı anlamına gelmiyomus başladık mis gibi . Oğluşunun nice yaşları olsun inşallah

Kahvaltımı yaptım Çay içiyorum
Dün baya gitmeden camasir yıkattım.
Büyük oda camasir odasına döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…