Ben hiç başlamayayim o zamanValla benim de her yer daha çok birbirine girdihiç temizlemesem daha iyiymiş
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiç başlamayayim o zamanValla benim de her yer daha çok birbirine girdihiç temizlemesem daha iyiymiş
![]()
Bence de iyileşene kadar dinlenBen hiç başlamayayim o zamanayakkabı ayagimi vurdu bir sürü yol yürüdüm yazık günah banaaaa
Sağol canimÇok güzel olmuş canım bayıldım güle güle kullanın inşallah
Eline sağlıkMutfak dolaplarından başladım bende saat kaç olmuş daha yemek yapmadımkirli sepetinin dibini gördüm bugün çok şükür ama bı kaç kirli buldum oğlanın odasından onları attım uzun sürmedi çamaşırlar katlanacak yemekten sonra oğlumun odasını toparliycam yarın toparlamaya devam ederim evi sil süpür yaparım salı günü kermes var ama bozmiycam geçen hafta hiç bozmadım diyetimi masallah böyle devam inşallah
![]()
Sağol AnkamÇok güzel olmuş yine canım![]()
Hayırlı olsun, güle güle iç kahveleriniSelam kızlar
Bugün arkadaşlarla plan yaptık
Onları beklerken kahve makinelerine baktık
Güzel bir indirim varmış arkadaşlarımız geldi onlarda aldı
Eşimin hediyesi oldu yıllardır istiyordum vazgeçmiştim ama nasip bugünmüs
Eve gelir gelmez kurulumunu yaptım içiyorum şimdi![]()
Sağol canimHayırlı olsun, güle güle iç kahvelerinibanyo da çok güzel olmuş güzel günlerde kullanın
![]()
Benim de ortancanın vardı. Akşam da büyük oğlumun var. O da iptal mi bilmiyorum. Biz dün kutladık çocukları da götürdüm okula iyi ki öyle yapmışız. Cumartesi büyüğün doğum günüydü. Hava güzel olunca bahçede kutladık iyi olduSelamlar
Bugün kızımın gösterisi vardı ama okullar tatil oldu.
Bugün planımı daha yapmadım.
Teşekkür ederizSağol canim
Oğlunun doğum günü kutlu olsunnice mutlu yıllara.
Tatil olunca iptal oldu öğretmen salı günü görüşürüz yazmışBenim de ortancanın vardı. Akşam da büyük oğlumun var. O da iptal mi bilmiyorum. Biz dün kutladık çocukları da götürdüm okula iyi ki öyle yapmışız. Cumartesi büyüğün doğum günüydü. Hava güzel olunca bahçede kutladık iyi olduresmî olarak sağlıklı beslenmeye(diyet demiyoruz
) başladım. Eşimin kardeşi dün listemi yazdı umarım iradeli bir gün geçiririm
![]()
Hadi hayırlı olsun mikancim bak Eylül'de olmaması hiç olmayacağı anlamına gelmiyomus başladık mis gibiBenim de ortancanın vardı. Akşam da büyük oğlumun var. O da iptal mi bilmiyorum. Biz dün kutladık çocukları da götürdüm okula iyi ki öyle yapmışız. Cumartesi büyüğün doğum günüydü. Hava güzel olunca bahçede kutladık iyi olduresmî olarak sağlıklı beslenmeye(diyet demiyoruz
) başladım. Eşimin kardeşi dün listemi yazdı umarım iradeli bir gün geçiririm
![]()
TeşekkürlerÇok güzel olmuş canım![]()
Çok güzel olmuşTamamen beyaz olunca buraya resim yakışır dedim![]()
Teşekkür ediyorumTeşekkürler![]()