Günaydın AnkacimGünaydınlar herkese
Nasılsınız
Kolay gelsin canım. Yine tadilata başlamışsın.Günaydın Ankacim
İyiyiz sen nasılsın
Bu hafta bitse daha da iyi olacağım
benim de 8 kilo fazlam var. ama ben sinir stresten yiyorum. ve abur cubur bağımlılığım var.Yok canım haftada bir gün yaptığım günler oldu tam motivasyonum yok ama bu hafta çok motivasyonum yüksek bakalım devam ederim inşallah ama 2 yıl düzenli yaptım yine yaparım yapcam
Ya süper olmuş. Spor yaparken istemsiz olarak temiz beslenmeye çalışıyosun o kadar çaba gösterdim diyerek bende öyle oluyo. Abur cubur bağımlılıgi bende de vardi eskiden. Bırakmam 1 yil sürdü ama bıraktım. Sürekli uykulu halim yorgunluğum geçti bırakınca. Sağlıklı atıştırmalıklar dene. Abur cubur olarak gong alıyorum bitter cikolata bar felan alıyorum. Fıstık ezmesi bide canım abur cubur çektiğinde fıstık ezmesi hurma yiyorum. 1 yıldır ama o kadar saldım ki 10 kilo almışımbenim de 8 kilo fazlam var. ama ben sinir stresten yiyorum. ve abur cubur bağımlılığım var.
spor da yapıyordum 2 yıldır. yazdan beri online dersler bitmişti. yeniden başlayacakmış 6 kasımda hemen yazıldım. yeniden başlayacağım. spor bana iyi geliyor. yoksa kös kös oturuyorum akşamları.
İlk dönem zor oluyor okumayı öğrenince daha kolay geçiyorKolay gelsin canım. Yine tadilata başlamışsın.
Ben de bu yıl biterse daha iyi olacağım. Klasik 1. Sınıf annesi olarak geçiyor zaman
Yalnız değilsin ankacımKolay gelsin canım. Yine tadilata başlamışsın.
Ben de bu yıl biterse daha iyi olacağım. Klasik 1. Sınıf annesi olarak geçiyor zaman
Kolay gelsin, çok şükür bitti foto isterizSonunda tadilat bitti
Yine nerden başlasam acaba diye düşünüyorum
Neyse bu sefer toz olmadı ama ev zaten tozlu
Banyoya balkonlara sabaha kadar dokunamam
Rüzgar çıktı camları silemem.
Yatak odaları neyse ki temiz
Oturma odası giriş ve mutfaktan başlayayım.
Hafta sonuna kadar işlerim ancak biter.
Dekorasyonu yapınca atarımKolay gelsin, çok şükür bitti foto isteriz
İnşaat işleri çok bunaltıyorbahçemize, üzerine ahşap ev kondurabilmek için metal profil temel için ustayla anlaştık biz de. önümüzdeki hafta içi biter diye düşünüyorum.
Ahşap ev için, bursa'da birkaç firma ile görüştük. izmir'de bir firma ile de görüşmemiz gerekiyor. ama gider miyiz ne zaman gideriz bilmiyorum.
onun dışında bi iki gün içinde bahçenin içindeki otu temizleteceğiz. eşim birini ayarlamaya çalışıyordu.
bunun koşturmacası muhabbeti gerdi beni.
Yalnız değilsin ankacım
Sağol canimGünaydın kolay gelsinMia- canım olsun ne güzel yaptırdınız evinizi banyoda sorun olmaz tekrar inşallah banyo nasıl oldu
Eline sağlık. Hafta sonu ben de cam kapı dip köşe Allah ne verdiyse girişeceğim inşallahYatak odası bitti dip köşe cam kapı temizledim
Tülü perdesi yıkandı onları taktım.
Makineye camasir attım sepetler doldu.
Eylülü okula bırakınca cocuk odasından devam edeceğim.
Kolay gelsin 5 gün sonra yağmur yagacakmisEline sağlık. Hafta sonu ben de cam kapı dip köşe Allah ne verdiyse girişeceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?