Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapacak bişey yok 2 ay önce halıları yıkattım hala seremedimKolay gelsin 5 gün sonra yağmur yagacakmis![]()
Ben de dolaplardan başladım bakalım hayırlısı biter inşallah bu günSelam kızlar
Bugün çok yoruldum
Koltuk sildim
Mutfak dolaplarini sildim
Yarına az işim kaldı sonra temizlik servisimiz bitiyor.
Acil olmayan işler de var yavaş yavaş yapacağım.
Dolap içlerine girersen bir gün sürer.Ben de dolaplardan başladım bakalım hayırlısı biter inşallah bu gün![]()
Ellerine sağlıkSonunda bitti evime kavuştum
Bir kahve yaptım kendime
Mutfak bitti miEllerine sağlıkDarısı başıma
![]()
Ohh mis gibi oldu ev ellerine sağlık canım yarın bende başlıyorum inşallah oda oda yaparım bende camları silmiştim yağmur yağdı yineTemizlik bitti ama işlerim bitmedi daha oturamadim
Camasir katlayıp yemek yapacagim
Normalde dışarıdan söylerdik ama günlerce yedik zaten son 2 gün de eşim yaptı yemeği bugün geç gelecek.
Buzdolabıyla kenarındaki dolaplardan biri kaldı. Çocuklar bölüp duruyor. Arada banyodaki dolaba su doldurmuşlar boşalttım orayı sildim kuruladım. Kurutmada çamaşırlar vardı onları katladım. 121545 kez yemek, çerez, meyve hazırladım.Mutfak bitti mi
Sağol canim daha detaylar var haftaya da onlar biterOhh mis gibi oldu ev ellerine sağlık canım yarın bende başlıyorum inşallah oda oda yaparım bende camları silmiştim yağmur yağdı yine![]()
Eline sağlık baya bitmisBuzdolabıyla kenarındaki dolaplardan biri kaldı. Çocuklar bölüp duruyor. Arada banyodaki dolaba su doldurmuşlar boşalttım orayı sildim kuruladım. Kurutmada çamaşırlar vardı onları katladım. 121545 kez yemek, çerez, meyve hazırladım.![]()
Çok güzel olmuş yine canımSelamlar![]()
Valla benim de her yer daha çok birbirine girdiKızlar ev berbat nerden başlayacağımi bilmiyorum. Eve yeni girdik sabah kahvaltı yapmadan kutlamalara gittik önce valilige sonra okulda olan kutlamaları izlemeye gittikaz önce girdik eve çok yorgunum nasi yapcam işleri fikrim yok
![]()