Selam kızlar
Bugün çok yoruldum
Koltuk sildim
Mutfak dolaplarini sildim
Yarına az işim kaldı sonra temizlik servisimiz bitiyor.
Acil olmayan işler de var yavaş yavaş yapacağım.

Selam kızlar
Bugün çok yoruldum
Koltuk sildim
Mutfak dolaplarini sildim
Yarına az işim kaldı sonra temizlik servisimiz bitiyor.
Acil olmayan işler de var yavaş yavaş yapacağım.
Ben de dolaplardan başladım bakalım hayırlısı biter inşallah bu gün 😅

Temizlik bitti ama işlerim bitmedi daha oturamadim 🙄
Camasir katlayıp yemek yapacagim
Normalde dışarıdan söylerdik ama günlerce yedik zaten son 2 gün de eşim yaptı yemeği bugün geç gelecek.

Temizlik bitti ama işlerim bitmedi daha oturamadim 🙄
Camasir katlayıp yemek yapacagim
Normalde dışarıdan söylerdik ama günlerce yedik zaten son 2 gün de eşim yaptı yemeği bugün geç gelecek.
Ohh mis gibi oldu ev ellerine sağlık canım yarın bende başlıyorum inşallah oda oda yaparım bende camları silmiştim yağmur yağdı yine 😆

Buzdolabıyla kenarındaki dolaplardan biri kaldı. Çocuklar bölüp duruyor. Arada banyodaki dolaba su doldurmuşlar boşalttım orayı sildim kuruladım. Kurutmada çamaşırlar vardı onları katladım. 121545 kez yemek, çerez, meyve hazırladım. :ruh:

Ohh mis gibi oldu ev ellerine sağlık canım yarın bende başlıyorum inşallah oda oda yaparım bende camları silmiştim yağmur yağdı yine 😆
Sağol canim daha detaylar var haftaya da onlar biter
Sanada kolay gelsin 😊
Yağmur yağsa da yinede temiz kabul ediyoruz camları aman bosver kış geliyor zaten 😅

Buzdolabıyla kenarındaki dolaplardan biri kaldı. Çocuklar bölüp duruyor. Arada banyodaki dolaba su doldurmuşlar boşalttım orayı sildim kuruladım. Kurutmada çamaşırlar vardı onları katladım. 121545 kez yemek, çerez, meyve hazırladım. :ruh:
Eline sağlık baya bitmis
En zoru mutfak ve camlar 😅

3 makine çamaşır katladim
1 makine daha yıkanıyor
Daha sepet dolu sırayla yikanacak artık
Yarın mümkün olduğunca dinlenecegim 🙏

Selamlar 😊

Eklentiler

• 20231029_125544.webp
    20231029_125544.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar ev berbat nerden başlayacağımi bilmiyorum. Eve yeni girdik sabah kahvaltı yapmadan kutlamalara gittik önce valilige sonra okulda olan kutlamaları izlemeye gittik🥰 az önce girdik eve çok yorgunum nasi yapcam işleri fikrim yok 😄

Kızlar ev berbat nerden başlayacağımi bilmiyorum. Eve yeni girdik sabah kahvaltı yapmadan kutlamalara gittik önce valilige sonra okulda olan kutlamaları izlemeye gittik🥰 az önce girdik eve çok yorgunum nasi yapcam işleri fikrim yok 😄
Valla benim de her yer daha çok birbirine girdi:deli: hiç temizlemesem daha iyiymiş:deli:

Back
X