Evet kışlıklar çok yer kaplıyor.Yazlıkları epey azalttık ama kışlıklar kalın olduğu için daha fazla yer kaplıyor. Konmari katlasam işe yarar mı acaba diye düşündüm şimdi.
İstanbul’da iyi vakit geçirmene sevindim. Arkadaşlarınla ve günü birlik olmasaydı görüşelim derdim
Yine gel..
Sağol canım sanada afiyet olsunGünaydın
Çocukları okula burakıp arkadaşla açık havada kahvaltı yaptık. Hava çok güzel, öyle iyi geldi ki..
Miacım kolay gelsin
Kolay gelsin canım
Sagolun kızlar
Bulaşık makinesini boşalttım mutfağı topladım. Nohut haşladım nohutlu yemekler yapacağım akşama. Kızımı ve oğlumu yıkadım. Hepsi bu kadarEylülün kıyafetlerini odasına koydum birazdan onları da katlarsam bitmis olacak
Siz neler yaptınız?
Daha ne olsun eline sağlıkBulaşık makinesini boşalttım mutfağı topladım. Nohut haşladım nohutlu yemekler yapacağım akşama. Kızımı ve oğlumu yıkadım. Hepsi bu kadar
Sporumu yaptiiim yemeği yaptım kahvemi içiyorum şimdi kahve içip mutfağı toparliycamEylülün kıyafetlerini odasına koydum birazdan onları da katlarsam bitmis olacak
Siz neler yaptınız?
Bulaşık makinesini boşalttım mutfağı topladım. Nohut haşladım nohutlu yemekler yapacağım akşama. Kızımı ve oğlumu yıkadım. Hepsi bu kadar
bitmeyen yapılacaklar listesi oluncaDaha ne yapacadiiin
bitmeyen yapılacaklar listesi olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?