• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok canım haftada bir gün yaptığım günler oldu tam motivasyonum yok ama bu hafta çok motivasyonum yüksek bakalım devam ederim inşallah ama 2 yıl düzenli yaptım yine yaparım yapcam 😆💪
benim de 8 kilo fazlam var. ama ben sinir stresten yiyorum. ve abur cubur bağımlılığım var.

spor da yapıyordum 2 yıldır. yazdan beri online dersler bitmişti. yeniden başlayacakmış 6 kasımda hemen yazıldım. yeniden başlayacağım. spor bana iyi geliyor. yoksa kös kös oturuyorum akşamları.

benim de 8 kilo fazlam var. ama ben sinir stresten yiyorum. ve abur cubur bağımlılığım var.

spor da yapıyordum 2 yıldır. yazdan beri online dersler bitmişti. yeniden başlayacakmış 6 kasımda hemen yazıldım. yeniden başlayacağım. spor bana iyi geliyor. yoksa kös kös oturuyorum akşamları.
Ya süper olmuş. Spor yaparken istemsiz olarak temiz beslenmeye çalışıyosun o kadar çaba gösterdim diyerek bende öyle oluyo. Abur cubur bağımlılıgi bende de vardi eskiden. Bırakmam 1 yil sürdü ama bıraktım. Sürekli uykulu halim yorgunluğum geçti bırakınca. Sağlıklı atıştırmalıklar dene. Abur cubur olarak gong alıyorum bitter cikolata bar felan alıyorum. Fıstık ezmesi bide canım abur cubur çektiğinde fıstık ezmesi hurma yiyorum. 1 yıldır ama o kadar saldım ki 10 kilo almışım 🥴 şimdi eski düzenime dönerim inşallah

Sonunda tadilat bitti
Yine nerden başlasam acaba diye düşünüyorum 😄
Neyse bu sefer toz olmadı ama ev zaten tozlu 🙄

Banyoya balkonlara sabaha kadar dokunamam
Rüzgar çıktı camları silemem.
Yatak odaları neyse ki temiz
Oturma odası giriş ve mutfaktan başlayayım.
Hafta sonuna kadar işlerim ancak biter.

Sonunda tadilat bitti
Yine nerden başlasam acaba diye düşünüyorum 😄
Neyse bu sefer toz olmadı ama ev zaten tozlu 🙄

Banyoya balkonlara sabaha kadar dokunamam
Rüzgar çıktı camları silemem.
Yatak odaları neyse ki temiz
Oturma odası giriş ve mutfaktan başlayayım.
Hafta sonuna kadar işlerim ancak biter.
Kolay gelsin, çok şükür bitti foto isteriz 🤭

bahçemize, üzerine ahşap ev kondurabilmek için metal profil temel için ustayla anlaştık biz de. önümüzdeki hafta içi biter diye düşünüyorum.
Ahşap ev için, bursa'da birkaç firma ile görüştük. izmir'de bir firma ile de görüşmemiz gerekiyor. ama gider miyiz ne zaman gideriz bilmiyorum.
onun dışında bi iki gün içinde bahçenin içindeki otu temizleteceğiz. eşim birini ayarlamaya çalışıyordu.
bunun koşturmacası muhabbeti gerdi beni.

bahçemize, üzerine ahşap ev kondurabilmek için metal profil temel için ustayla anlaştık biz de. önümüzdeki hafta içi biter diye düşünüyorum.
Ahşap ev için, bursa'da birkaç firma ile görüştük. izmir'de bir firma ile de görüşmemiz gerekiyor. ama gider miyiz ne zaman gideriz bilmiyorum.
onun dışında bi iki gün içinde bahçenin içindeki otu temizleteceğiz. eşim birini ayarlamaya çalışıyordu.
bunun koşturmacası muhabbeti gerdi beni.
İnşaat işleri çok bunaltıyor 🙄
Kolaylıklar diliyorum.

Selam kızlar
Dün tadilat olan yerleri temizlemekle geçti.
Bugün de odalardan başlayacağım. Ama yine nerden başlasam bilemiyorum.
Yazı tura atacağım 😅

Günaydın kolay gelsin Mia- Mia- canım olsun ne güzel yaptırdınız evinizi banyoda sorun olmaz tekrar inşallah banyo nasıl oldu

Günaydın kolay gelsin Mia- Mia- canım olsun ne güzel yaptırdınız evinizi banyoda sorun olmaz tekrar inşallah banyo nasıl oldu
Sağol canim
Banyo guzel oldu.
Ben bütün duvarları seramik sevmiyordum ama görüntü iyi oldu.
Kışın göreceğiz artık küf olursa diyecek kelime bulamam yazıklar olsun derim her yıl ugrastirdi bizi 😅

Yatak odası bitti dip köşe cam kapı temizledim
Tülü perdesi yıkandı onları taktım.
Makineye camasir attım sepetler doldu.

Eylülü okula bırakınca cocuk odasından devam edeceğim.
Eline sağlık. Hafta sonu ben de cam kapı dip köşe Allah ne verdiyse girişeceğim inşallah 😅

Back
X