Grubun Gılgamış Destancısı kim hadi bil bakalım
Biz keşke bitmeseydi diyerek zevkle okuyoruz
Eline sağlık. Ben de bu gün çocuklarla kendi nevresimlerimizi yıkıyorum. Bitecek Allah izin verirse akşama normalde her gün 2 tane yıkıyordum malum en küçüğün her gün yıkanıyor. Bu sefer böyle deneyeyim bir günde bitsin dedim bakalım nasıl olacak.

günaydıııın hatuncanlar;

beni hatırlayan var mı acaba hala?
Mia- yatak odaların çok çok ferah görünüyor, içim açıldı.
sadece bir sayfa geriye bakabildim, geçmişi çok inceleyemedim. herkescikler iyidir umarım.
Anka sende bir değişiklik yok anladığım kadarıyla, bir düzen tutturma telaşı devam ediyor, çok iyi anlıyorum, aynı dertten muzdaribim.
evdeki dağınıklıktan önce kafayı toplamak ve relax olmak gerekiyor değil mi? dağınıklık önce kafada büyüyor. bunları kendime söyleyeyim arada :)) canım kendimissss, öperis kendimisiiii

Seninde eline sağlık hepsi aynı gün zor olmazmı
Ben şimdi koyu renkli çamaşırları yıkıyorum nevresim yıkama yarına kaldı.
Günde 1 makineye ancak zamanım oluyor

Selam canım
Teşekkür ederim

Seninde eline sağlık hepsi aynı gün zor olmazmı
Ben şimdi koyu renkli çamaşırları yıkıyorum nevresim yıkama yarına kaldı.
Günde 1 makineye ancak zamanım oluyor
Ben yıkayıp kurutup takıyorum geri. Tek takım var çocukların. 2 de yedek var acil durumlar için. bakalım nasıl olacak deneyip kendime uygun olanı bulacağım inşallah.

Aynen canım aynı yerimde sayıyorum

Aynen canım aynı yerimde sayıyorum
aslında yerinde saymıyorsun, gün içinde defalarca derle topla, yemek, çocuk bakımı vs yapıyorsun. birini yapmasan her şey birbirine girer. istiyoruz ki bunların yanında başka şeyler de yapalım fakat yardımcı birileri gerekiyor. bu kadarı yapabilmek büyük başarı zaten. seni tanımıyorum fakat çok takdir ediyorum. çocuklar büyüyene kadar götürücez bir şekilde.

Ben çok gereksiz zamanlarda gereksiz işler yapıyorum aslında. Bi yerde bişey gördüm diyelim atıyorum dolabın kenarında bi leke var onu silmek için hamle yaptığımda kendimi duvar kapı silerken buluyorum. Sonra bakıyorum bulaşık çamaşır kalmış enerjimi oraya harcadığım için de yorulmuş ve üşenmiş oluyorum. Haftanın 3 günü koltukları çekiyorum mesela. Ortayı süpüreyim bir hafta dursun diyemiyorum. Altında kırıntılar oluyor. Günlük dağınıklığı toplayacak halim kalmıyor sonra. Zaten özbakımını tam yapamayan 2 çocuk var. Yapanlar da ilgi bekliyor oyun oynamak istiyor derken gerçekten çoğu işe çok üşeniyorum.

bu senin günlük yemek ve bulaşık rutinin.1 hedefe odaklanıp onu alışkanlık haline getireceğimizi sanıp o açıdan 15 dk yazdım.yoksa hepimizde çarpı vardı.küçük düşünmüşüm ben sorry

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…