- 12 Ocak 2019
- 3.039
- 6.703
- 158
Grubun Gılgamış Destancısı kim hadi bil bakalım
Şiir edebiyat da seviyoruz
Üzerime alındım hemenÜstümü giyindim kargolarim geldi onları teslim aldım.
Şimdi yatak odası ve çocuk odasını toplayıp bir önümüze bakalım
Artı nevresim değişecek
dağınık halleri sizi daha çok motive ediyormuşEki Görüntüle 3070898
Eki Görüntüle 3070900
Minimal yaşam, hayatı kolaylaştıran yaşamMinimal yaşama ters dersin diye düşünüyordum
Aynen çok güzel uyudumÜzerime alındım hemen
Sence de burada bir yaşanmışlık, sanat, estetik, bir ruh yok mu
Biz keşke bitmeseydi diyerek zevkle okuyoruzGrubun Gılgamış Destancısı kim hadi bil bakalım
Eline sağlık. Ben de bu gün çocuklarla kendi nevresimlerimizi yıkıyorum. Bitecek Allah izin verirse akşamaEki Görüntüle 3070919
Eki Görüntüle 3070920
Odaları topladim
Yüzümü yıkadım serum kullandım ve lavabo aynayı sildim
Mak camasir attım
Süpürme işini robot yapıyor
Mutfak ve oturma odası kaldı
Kahvaltımı yapıyorum
Seninde eline sağlık hepsi aynı gün zor olmazmıBiz keşke bitmeseydi diyerek zevkle okuyoruz
Eline sağlık. Ben de bu gün çocuklarla kendi nevresimlerimizi yıkıyorum. Bitecek Allah izin verirse akşamanormalde her gün 2 tane yıkıyordum malum en küçüğün her gün yıkanıyor. Bu sefer böyle deneyeyim bir günde bitsin dedim bakalım nasıl olacak.
Selam canımgünaydıııın hatuncanlar;
beni hatırlayan var mı acaba hala?
Mia- yatak odaların çok çok ferah görünüyor, içim açıldı.
sadece bir sayfa geriye bakabildim, geçmişi çok inceleyemedim. herkescikler iyidir umarım.
Anka sende bir değişiklik yok anladığım kadarıyla, bir düzen tutturma telaşı devam ediyor, çok iyi anlıyorum, aynı dertten muzdaribim.
evdeki dağınıklıktan önce kafayı toplamak ve relax olmak gerekiyor değil mi? dağınıklık önce kafada büyüyor. bunları kendime söyleyeyim arada :)) canım kendimissss, öperis kendimisiiii
Teşekkürler wendycim
Ben yıkayıp kurutup takıyorum geri. Tek takım var çocukların. 2 de yedek var acil durumlar için. bakalım nasıl olacak deneyip kendime uygun olanı bulacağım inşallah.Seninde eline sağlık hepsi aynı gün zor olmazmı
Ben şimdi koyu renkli çamaşırları yıkıyorum nevresim yıkama yarına kaldı.
Günde 1 makineye ancak zamanım oluyor
Resme mi başladın hayırlı olsun
Aynen canım aynı yerimde sayıyorumgünaydıııın hatuncanlar;
beni hatırlayan var mı acaba hala?
Mia- yatak odaların çok çok ferah görünüyor, içim açıldı.
sadece bir sayfa geriye bakabildim, geçmişi çok inceleyemedim. herkescikler iyidir umarım.
Anka sende bir değişiklik yok anladığım kadarıyla, bir düzen tutturma telaşı devam ediyor, çok iyi anlıyorum, aynı dertten muzdaribim.
evdeki dağınıklıktan önce kafayı toplamak ve relax olmak gerekiyor değil mi? dağınıklık önce kafada büyüyor. bunları kendime söyleyeyim arada :)) canım kendimissss, öperis kendimisiiii
aslında yerinde saymıyorsun, gün içinde defalarca derle topla, yemek, çocuk bakımı vs yapıyorsun. birini yapmasan her şey birbirine girer. istiyoruz ki bunların yanında başka şeyler de yapalım fakat yardımcı birileri gerekiyor. bu kadarı yapabilmek büyük başarı zaten. seni tanımıyorum fakat çok takdir ediyorum. çocuklar büyüyene kadar götürücez bir şekilde.Aynen canım aynı yerimde sayıyorum
Ben çok gereksiz zamanlarda gereksiz işler yapıyorum aslında. Bi yerde bişey gördüm diyelim atıyorum dolabın kenarında bi leke var onu silmek için hamle yaptığımda kendimi duvar kapı silerken buluyorum. Sonra bakıyorum bulaşık çamaşır kalmış enerjimi oraya harcadığım için de yorulmuş ve üşenmiş oluyorum. Haftanın 3 günü koltukları çekiyorum mesela. Ortayı süpüreyim bir hafta dursun diyemiyorum. Altında kırıntılar oluyor. Günlük dağınıklığı toplayacak halim kalmıyor sonra. Zaten özbakımını tam yapamayan 2 çocuk var. Yapanlar da ilgi bekliyor oyun oynamak istiyor derken gerçekten çoğu işe çok üşeniyorum.aslında yerinde saymıyorsun, gün içinde defalarca derle topla, yemek, çocuk bakımı vs yapıyorsun. birini yapmasan her şey birbirine girer. istiyoruz ki bunların yanında başka şeyler de yapalım fakat yardımcı birileri gerekiyor. bu kadarı yapabilmek büyük başarı zaten. seni tanımıyorum fakat çok takdir ediyorum. çocuklar büyüyene kadar götürücez bir şekilde.
bu senin günlük yemek ve bulaşık rutinin.1 hedefe odaklanıp onu alışkanlık haline getireceğimizi sanıp o açıdan 15 dk yazdım.yoksa hepimizde çarpı vardı.küçük düşünmüşüm ben sorry15 dakika değildi benim hedefim tezgahı toplu tutmaktı. kahvaltı ara öğün öğle yemeği ikindi atıştırmalığı akşam yemeği çorba yemek salata içecek pilav/makarna derken saatler geçiyor mutfakta. Hazırlarken toplamak ya da en kötü akşam toplayıp yatmaktı hedefim. Olmadı. Çarpı aldıkça kendimi daha kötü hissettim.
gelirim valllaa.ayın kaçı gözüküyor.4 sıpa birleşir dünyayı ayağa kaldırır.o sırada sen lohusa pijamalarınla benim sana hazırladığım rezene çayını yudumlarsın.kaynarda olabilir :)))Doğumuma gel Suhan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?