• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün bir parça daha eledim.👻

Her gün bir parça elesem senede 365 parça yapar 👻

Tabi her gün elenecek bir şey bulur muyum bilmiyorum.😌

Bugün evi temizleyip sonrasında dağılmasına müsade etmedim.Şu an kafam da bedenim de çok rahat.🌺

Bulaşıklar yıkanıyor.
Yarına kalır ancak.

Bende birazdan makineyi bosaltacagim
Sabah yapmayı sevmiyorum.
Aynen ben de sevmiyorum. Benim zaten en büyük sıkıntı mskine ve elde yıkadıklarımı yerleştirmek. Hayallerimden biri iki bulaşık makinesi birinden alıp diğerine koyarım 🤪 bu hayalime kadar yeni hedefimi boş tezgah yerine boş bulaşık makinesi koyuyorum :sampiyon: ne kadar zeki ne kadar yaratıcıyım ben bir efsaneyim ya :D

Dün bir parça daha eledim.👻

Her gün bir parça elesem senede 365 parça yapar 👻

Tabi her gün elenecek bir şey bulur muyum bilmiyorum.😌

Bugün evi temizleyip sonrasında dağılmasına müsade etmedim.Şu an kafam da bedenim de çok rahat.🌺

Bulaşıklar yıkanıyor.
Yarına kalır ancak.
Ooo süpersin 😍

Aynen ben de sevmiyorum. Benim zaten en büyük sıkıntı mskine ve elde yıkadıklarımı yerleştirmek. Hayallerimden biri iki bulaşık makinesi birinden alıp diğerine koyarım 🤪 bu hayalime kadar yeni hedefimi boş tezgah yerine boş bulaşık makinesi koyuyorum :sampiyon: ne kadar zeki ne kadar yaratıcıyım ben bir efsaneyim ya :KK70:
Aynen 2 makine olsa baya iyi olurdu
Mantıklı aslında

Bime gittim hedef 5 diye oyun gelmiş onu aldım. Büyük oğlum küçükken de almıştım baya vakit geçiyordu beraber. İnşallah küçükler de sever. Çok tatlı kalemlikler vardı bi tane aldım kendime kalemlerim derli toplu dursun heryere dağıtıyor çocuklar 😅

Bime gittim hedef 5 diye oyun gelmiş onu aldım. Büyük oğlum küçükken de almıştım baya vakit geçiyordu beraber. İnşallah küçükler de sever. Çok tatlı kalemlikler vardı bi tane aldım kendime kalemlerim derli toplu dursun heryere dağıtıyor çocuklar 😅
Güle güle kullanın 😊

20220523_094644.webp
Yüzüme bunu kullandım biraz beklesin yıkarım
Diş fırçalama ve limonlu suyumu da içtim 👍

Back
X