Doğallığa gel.Üstümü giyindim kargolarim geldi onları teslim aldım.
Şimdi yatak odası ve çocuk odasını toplayıp bir önümüze bakalım
Artı nevresim değişecek
dağınık halleri sizi daha çok motive ediyormuşEki Görüntüle 3070898
Eki Görüntüle 3070900
Profesör ve sesi favorimDiziyi çok severim Tokyo ❤
Acaba koltuk ayaklarını değiştirsen de süpürürken çekmek zorunda kalmasan? Hem koltuk değiştirmek gibi maliyetli değil hem de fonksiyonel.Ben çok gereksiz zamanlarda gereksiz işler yapıyorum aslında. Bi yerde bişey gördüm diyelim atıyorum dolabın kenarında bi leke var onu silmek için hamle yaptığımda kendimi duvar kapı silerken buluyorum. Sonra bakıyorum bulaşık çamaşır kalmış enerjimi oraya harcadığım için de yorulmuş ve üşenmiş oluyorum. Haftanın 3 günü koltukları çekiyorum mesela. Ortayı süpüreyim bir hafta dursun diyemiyorum. Altında kırıntılar oluyor. Günlük dağınıklığı toplayacak halim kalmıyor sonra. Zaten özbakımını tam yapamayan 2 çocuk var. Yapanlar da ilgi bekliyor oyun oynamak istiyor derken gerçekten çoğu işe çok üşeniyorum.
Aynen baza ayakları değişecek benimde robot girse yeterAcaba koltuk ayaklarını değiştirsen de süpürürken çekmek zorunda kalmasan? Hem koltuk değiştirmek gibi maliyetli değil hem de fonksiyonel.
Ben hem koltuk değştirdim hem robot aldım. Bazen mecburiyet oluyorAynen baza ayakları değişecek benimde robot girse yeter
Doğallığa gel.
Özgüvenini,rahatlığını, yaşam konforunu seviyorum.
Ahhh anneler bize kodlanan şeyler.
Evet ilk ve son sanat eserim olabilirResme mi başladın hayırlı olsun
Bir sürü soyut resim var. İlla bir şeye benzemek zorunda değil.Evet ilk ve son sanat eserim olabilir
Önemli olan rahatlik sonrası görsellik tabiBen hem koltuk değştirdim hem robot aldım. Bazen mecburiyet oluyor
Alıntı başka bir mesj içinde kaldı.Diziyi çok severim
Tokyo ❤
Evet bir tane tablo gördüm soyut ondan ilham aldımBir sürü soyut resim var. İlla bir şeye benzemek zorunda değil.
Aynen hedefi düşürdüm ben de boş bulaşık makinesi yaptımbu senin günlük yemek ve bulaşık rutinin.1 hedefe odaklanıp onu alışkanlık haline getireceğimizi sanıp o açıdan 15 dk yazdım.yoksa hepimizde çarpı vardı.küçük düşünmüşüm ben sorry
Benim resmim kötüdür diye diye en son kendimi hamilelik sonrası taş boyarken buldum. Ve o nasıl bir ilhamsa, kötü fırçalarıma rağmen Frida bile çizmişim.Evet bir tane tablo gördüm soyut ondan ilham aldım
Benzeri birşey olsa yeter
O zaman da çok oyuncak vs kaçıyor altına. Bazaların ayakları yüksek devamlı altında bişey arıyoruzProfesör ve sesi favorim
Acaba koltuk ayaklarını değiştirsen de süpürürken çekmek zorunda kalmasan? Hem koltuk değiştirmek gibi maliyetli değil hem de fonksiyonel.
Güzel senin resmin ben beğeniyprum neden öyle diyorsun. Ben bile çöpten çocuk zor çizerken youtubedan baka baka limuzin çizmeye başladımEvet ilk ve son sanat eserim olabilir
takıntılı olduğumuz bazı konular var, bazen bazı rutin yaptıklarımızı rutinden çıkarmak ya da yerine pratik bir şey koymak gerekiyor. onu da en iyi, sıkıntıyı yaşayan kişi olarak sen bilirsin.Ben çok gereksiz zamanlarda gereksiz işler yapıyorum aslında. Bi yerde bişey gördüm diyelim atıyorum dolabın kenarında bi leke var onu silmek için hamle yaptığımda kendimi duvar kapı silerken buluyorum. Sonra bakıyorum bulaşık çamaşır kalmış enerjimi oraya harcadığım için de yorulmuş ve üşenmiş oluyorum. Haftanın 3 günü koltukları çekiyorum mesela. Ortayı süpüreyim bir hafta dursun diyemiyorum. Altında kırıntılar oluyor. Günlük dağınıklığı toplayacak halim kalmıyor sonra. Zaten özbakımını tam yapamayan 2 çocuk var. Yapanlar da ilgi bekliyor oyun oynamak istiyor derken gerçekten çoğu işe çok üşeniyorum.
Küçük prensin hala aklımdaBenim resmim kötüdür diye diye en son kendimi hamilelik sonrası taş boyarken buldum. Ve o nasıl bir ilhamsa, kötü fırçalarıma rağmen Frida bile çizmişim.
Biraz olumlu enerji yüklemek lazım kendimize
Şarjlı süpürge ben de alacağım artık inşallah. Dyson mı senin de. Philps almaya karar verdim şimdilik ben. Normal süpürgem de Philips çekişi çok güçlü hiç azalmadı kaç yıldır. Gerçi o da 5000-6000 civarında.takıntılı olduğumuz bazı konular var, bazen bazı rutin yaptıklarımızı rutinden çıkarmak ya da yerine pratik bir şey koymak gerekiyor. onu da en iyi, sıkıntıyı yaşayan kişi olarak sen bilirsin.
ev süpürme olayı bende de sıkıntı. her gün illa süpürülmesi gerekiyor. ben de şarjlı süpürge aldım, tozu da süpürgeyle alıyorum. bir taşla iki kuş olmuş oldu. robot süpürge bana uymuyor, bizde de her yer oyuncak.
enerji konusuna bir şey diyemiyorum, gece kim bilir kaç kere kalkıyorsundur, kaliteli uyku da olmayınca enerji çabuk bitiyor ama vitamin takviyelerini tekrar gözden geçirebilirsin. bir de kendine bir motto seç böyle zamanlarda kendine söyleyeceğin ve seni harekete geçirecek sihirli bir cümlen olsun.
Anka ben de senin tam tersinim ve o da beni tatmin etmiyor. Günlük yapılması gerekeni yapıyorum, detaya giremiyorum. Aklımın bir köşesinde her gün mutfak dolabını boşaltıyorum. Perde yıkıyorum cam siliyorum ama icraata gelince yok yani.Ben çok gereksiz zamanlarda gereksiz işler yapıyorum aslında. Bi yerde bişey gördüm diyelim atıyorum dolabın kenarında bi leke var onu silmek için hamle yaptığımda kendimi duvar kapı silerken buluyorum. Sonra bakıyorum bulaşık çamaşır kalmış enerjimi oraya harcadığım için de yorulmuş ve üşenmiş oluyorum. Haftanın 3 günü koltukları çekiyorum mesela. Ortayı süpüreyim bir hafta dursun diyemiyorum. Altında kırıntılar oluyor. Günlük dağınıklığı toplayacak halim kalmıyor sonra. Zaten özbakımını tam yapamayan 2 çocuk var. Yapanlar da ilgi bekliyor oyun oynamak istiyor derken gerçekten çoğu işe çok üşeniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?