• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün yapılacaklar
...mutfak camı
....balkon kapısı
....perde

haftalık yemek listesi

1.. karışık dolma ve sarma
2..tavuk,pilav
3..mercimekli köfte(küçük oğlum istedi)
4..çökerme kebabı
5..çocukların isteğine göre ev yapımı pizza yada hamburger
6..karnabar(ya fırın ya kızartma)
7..makarna

Diziyi çok severim Tokyo ❤
Profesör ve sesi favorim 😍
Ben çok gereksiz zamanlarda gereksiz işler yapıyorum aslında. Bi yerde bişey gördüm diyelim atıyorum dolabın kenarında bi leke var onu silmek için hamle yaptığımda kendimi duvar kapı silerken buluyorum. Sonra bakıyorum bulaşık çamaşır kalmış enerjimi oraya harcadığım için de yorulmuş ve üşenmiş oluyorum. Haftanın 3 günü koltukları çekiyorum mesela. Ortayı süpüreyim bir hafta dursun diyemiyorum. Altında kırıntılar oluyor. Günlük dağınıklığı toplayacak halim kalmıyor sonra. Zaten özbakımını tam yapamayan 2 çocuk var. Yapanlar da ilgi bekliyor oyun oynamak istiyor derken gerçekten çoğu işe çok üşeniyorum.
Acaba koltuk ayaklarını değiştirsen de süpürürken çekmek zorunda kalmasan? Hem koltuk değiştirmek gibi maliyetli değil hem de fonksiyonel.

Çöpü atıp
Markete gittim sonra yufkaciya uğradım
Eylülü aldım eve geldim ve mola verdim

Evet bir tane tablo gördüm soyut ondan ilham aldım 😊
Benzeri birşey olsa yeter 😅
Benim resmim kötüdür diye diye en son kendimi hamilelik sonrası taş boyarken buldum. Ve o nasıl bir ilhamsa, kötü fırçalarıma rağmen Frida bile çizmişim. 🙄

Biraz olumlu enerji yüklemek lazım kendimize

Ben çok gereksiz zamanlarda gereksiz işler yapıyorum aslında. Bi yerde bişey gördüm diyelim atıyorum dolabın kenarında bi leke var onu silmek için hamle yaptığımda kendimi duvar kapı silerken buluyorum. Sonra bakıyorum bulaşık çamaşır kalmış enerjimi oraya harcadığım için de yorulmuş ve üşenmiş oluyorum. Haftanın 3 günü koltukları çekiyorum mesela. Ortayı süpüreyim bir hafta dursun diyemiyorum. Altında kırıntılar oluyor. Günlük dağınıklığı toplayacak halim kalmıyor sonra. Zaten özbakımını tam yapamayan 2 çocuk var. Yapanlar da ilgi bekliyor oyun oynamak istiyor derken gerçekten çoğu işe çok üşeniyorum.
takıntılı olduğumuz bazı konular var, bazen bazı rutin yaptıklarımızı rutinden çıkarmak ya da yerine pratik bir şey koymak gerekiyor. onu da en iyi, sıkıntıyı yaşayan kişi olarak sen bilirsin.
ev süpürme olayı bende de sıkıntı. her gün illa süpürülmesi gerekiyor. ben de şarjlı süpürge aldım, tozu da süpürgeyle alıyorum. bir taşla iki kuş olmuş oldu. robot süpürge bana uymuyor, bizde de her yer oyuncak.
enerji konusuna bir şey diyemiyorum, gece kim bilir kaç kere kalkıyorsundur, kaliteli uyku da olmayınca enerji çabuk bitiyor ama vitamin takviyelerini tekrar gözden geçirebilirsin. bir de kendine bir motto seç böyle zamanlarda kendine söyleyeceğin ve seni harekete geçirecek sihirli bir cümlen olsun.

takıntılı olduğumuz bazı konular var, bazen bazı rutin yaptıklarımızı rutinden çıkarmak ya da yerine pratik bir şey koymak gerekiyor. onu da en iyi, sıkıntıyı yaşayan kişi olarak sen bilirsin.
ev süpürme olayı bende de sıkıntı. her gün illa süpürülmesi gerekiyor. ben de şarjlı süpürge aldım, tozu da süpürgeyle alıyorum. bir taşla iki kuş olmuş oldu. robot süpürge bana uymuyor, bizde de her yer oyuncak.
enerji konusuna bir şey diyemiyorum, gece kim bilir kaç kere kalkıyorsundur, kaliteli uyku da olmayınca enerji çabuk bitiyor ama vitamin takviyelerini tekrar gözden geçirebilirsin. bir de kendine bir motto seç böyle zamanlarda kendine söyleyeceğin ve seni harekete geçirecek sihirli bir cümlen olsun.
Şarjlı süpürge ben de alacağım artık inşallah. Dyson mı senin de. Philps almaya karar verdim şimdilik ben. Normal süpürgem de Philips çekişi çok güçlü hiç azalmadı kaç yıldır. Gerçi o da 5000-6000 civarında.
Vitamin kullanıyorum ama uyku konusunda aynen kaliteli uykum yok hiç. Teşekkür ederim 🤗

Anka ben de senin tam tersinim ve o da beni tatmin etmiyor. Günlük yapılması gerekeni yapıyorum, detaya giremiyorum. Aklımın bir köşesinde her gün mutfak dolabını boşaltıyorum. Perde yıkıyorum cam siliyorum ama icraata gelince yok yani.
WC lavabo
Çamaşır işleri
Mutfak bulaşık işleri
Genel toparlama
Süpürme

Bunlar kolay Kolay aksatmadığım şeyler ama yetmiyor işte

Back
X