gelirim valllaa.ayın kaçı gözüküyor.4 sıpa birleşir dünyayı ayağa kaldırır.o sırada sen lohusa pijamalarınla benim sana hazırladığım rezene çayını yudumlarsın.kaynarda olabilir :)))
Temmuz 20 son, gelin gelin kaynar iyi olur çocukları göndeririz denize babalarıyla

Wc lavabo banyo eşimdeydi o da bana kalacak artık off
Süpürge de oturma odası mutfak giriş her gün iki üç kere süpürülüyor. Çamaşır bulaşık kaos bulaşık kokacak diye mecbur yıkanıyor da çamaşır katlama olabildiğince kalıyor valla. İlk kurutma aldığımda kırışacak diye hemen katlıyordum. Bi kere bi aksilik oldu katlayamadım ve kırışmadı onu öğrenmem çok kötü oldu

Ben robot süpürgenin daha çok işe yaradığını düşünüyorum. Çünkü o senden bağımsız iş yapıyor. O süpürürken sen mutfak toplayabilirsin mesela.

Şarjlı süpürgemden de memnunum ben. Koltuk, yatak süpürme ve toz almayı onunla yapıyorum. Ama etrafı günlük süpüreceksem robotu açıyorum.

Bence robot sana daha fazla yarar sağlayabilir.

Anka muhtemelen Kayıp Balık Dori yi biliyorsundur.
Ne diyor Dori
Yüzmeye devam et

Yok robot bizim evde olmaz. Çünkü çok fazla döküntü oluyor devamlı elimin altında pratik bir şey lazım bana. Bi de çok halı var bizde. Halıda zorlanıyor diyorlar

Yok robot bizim evde olmaz. Çünkü çok fazla döküntü oluyor devamlı elimin altında pratik bir şey lazım bana. Bi de çok halı var bizde. Halıda zorlanıyor diyorlar
Ben yine de robotun daha iş göreceği yönünde fikrimin arkasındayım.

Döküntüleri bir sepete doldururum ya da koltuk üstüne kaldırırım. Halıyı kaldırır, 1. Kattayım diyerek balkondan sarkıtırım. Robotu da eve salarım. Süpürsün dursun.

Bitince halıya bir iki vurur üzerindekilerin düşmesini sağlarım sererim yine odaya.

Döküntüleri de halının üstüne yine dökerim.

Döküntü dediğim ekmek kırıntıları bisküvi kırıntıları. Akşama kadar 2-3 kere çekiyorum onları robot totosunu kaldırıp gelene kadar her yere yayar benim oğlan onları

Öyle miymiş Halıda zorlanıyor demek.
Bizde de senin gibi ortam. Çocuklar çok da büyük değil nihayetinde. Mobilyaların altına giremez. Haliyle pratik değil.
Bunda züğürt tesellisi modu da var tabii

Öyle miymiş Halıda zorlanıyor demek.
Bizde de senin gibi ortam. Çocuklar çok da büyük değil nihayetinde. Mobilyaların altına giremez. Haliyle pratik değil.
Bunda züğürt tesellisi modu da var tabii
Valla benim kullanan arkadaşlarım öyle diyor. Konya da halı bol zaten çoğunun evi duvardan duvara halı öyle dediler. Şarjlı iyi bize. Zaten ev toplu olunca bana süpürme zor gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…