Temmuz 20 son, gelin gelin kaynar iyi olurgelirim valllaa.ayın kaçı gözüküyor.4 sıpa birleşir dünyayı ayağa kaldırır.o sırada sen lohusa pijamalarınla benim sana hazırladığım rezene çayını yudumlarsın.kaynarda olabilir :)))
Wc lavabo banyo eşimdeydi o da bana kalacak artık offAnka ben de senin tam tersinim ve o da beni tatmin etmiyor. Günlük yapılması gerekeni yapıyorum, detaya giremiyorum. Aklımın bir köşesinde her gün mutfak dolabını boşaltıyorum. Perde yıkıyorum cam siliyorum ama icraata gelince yok yani.
WC lavabo
Çamaşır işleri
Mutfak bulaşık işleri
Genel toparlama
Süpürme
Bunlar kolay Kolay aksatmadığım şeyler ama yetmiyor işte
Zamanında gelir inşallah yoksa aslan olacak heTemmuz 20 son, gelin gelin kaynar iyi olurçocukları göndeririz denize babalarıyla
Ben robot süpürgenin daha çok işe yaradığını düşünüyorum. Çünkü o senden bağımsız iş yapıyor. O süpürürken sen mutfak toplayabilirsin mesela.Şarjlı süpürge ben de alacağım artık inşallah. Dyson mı senin de. Philps almaya karar verdim şimdilik ben. Normal süpürgem de Philips çekişi çok güçlü hiç azalmadı kaç yıldır. Gerçi o da 5000-6000 civarında.
Vitamin kullanıyorum ama uyku konusunda aynen kaliteli uykum yok hiç. Teşekkür ederim
Ne zamandır böylesin?pamuk gibi oldum
Kız sen mersinde nerde yaşıyorsun,Temmuz 20 son, gelin gelin kaynar iyi olurçocukları göndeririz denize babalarıyla
Çok geçe kalmazsa sevinirim biraz tatil yapmak istiyorumZamanında gelir inşallah yoksa aslan olacak he
SilifkeKız sen mersinde nerde yaşıyorsun,
takıntılı olduğumuz bazı konular var, bazen bazı rutin yaptıklarımızı rutinden çıkarmak ya da yerine pratik bir şey koymak gerekiyor. onu da en iyi, sıkıntıyı yaşayan kişi olarak sen bilirsin.
ev süpürme olayı bende de sıkıntı. her gün illa süpürülmesi gerekiyor. ben de şarjlı süpürge aldım, tozu da süpürgeyle alıyorum. bir taşla iki kuş olmuş oldu. robot süpürge bana uymuyor, bizde de her yer oyuncak.
enerji konusuna bir şey diyemiyorum, gece kim bilir kaç kere kalkıyorsundur, kaliteli uyku da olmayınca enerji çabuk bitiyor ama vitamin takviyelerini tekrar gözden geçirebilirsin. bir de kendine bir motto seç böyle zamanlarda kendine söyleyeceğin ve seni harekete geçirecek sihirli bir cümlen olsun.
Yok robot bizim evde olmaz. Çünkü çok fazla döküntü oluyor devamlı elimin altında pratik bir şey lazım bana. Bi de çok halı var bizde. Halıda zorlanıyor diyorlarBen robot süpürgenin daha çok işe yaradığını düşünüyorum. Çünkü o senden bağımsız iş yapıyor. O süpürürken sen mutfak toplayabilirsin mesela.
Şarjlı süpürgemden de memnunum ben. Koltuk, yatak süpürme ve toz almayı onunla yapıyorum. Ama etrafı günlük süpüreceksem robotu açıyorum.
Bence robot sana daha fazla yarar sağlayabilir.
Ben yine de robotun daha iş göreceği yönünde fikrimin arkasındayım.Yok robot bizim evde olmaz. Çünkü çok fazla döküntü oluyor devamlı elimin altında pratik bir şey lazım bana. Bi de çok halı var bizde. Halıda zorlanıyor diyorlar
Döküntü dediğim ekmek kırıntıları bisküvi kırıntıları. Akşama kadar 2-3 kere çekiyorum onları robot totosunu kaldırıp gelene kadar her yere yayar benim oğlan onlarıBen yine de robotun daha iş göreceği yönünde fikrimin arkasındayım.
Döküntüleri bir sepete doldururum ya da koltuk üstüne kaldırırım. Halıyı kaldırır, 1. Kattayım diyerek balkondan sarkıtırım. Robotu da eve salarım. Süpürsün dursun.
Bitince halıya bir iki vurur üzerindekilerin düşmesini sağlarım sererim yine odaya.
Döküntüleri de halının üstüne yine dökerim.
Kuzenim silifkede ablamda mezitli de çok seviyorum bende mersiniSilifke
Eee geliyorsundur buralara sen de gel doğumaKuzenim silifkede ablamda mezitli de çok seviyorum bende mersini
Öyle miymişYok robot bizim evde olmaz. Çünkü çok fazla döküntü oluyor devamlı elimin altında pratik bir şey lazım bana. Bi de çok halı var bizde. Halıda zorlanıyor diyorlar
Valla benim kullanan arkadaşlarım öyle diyor. Konya da halı bol zaten çoğunun evi duvardan duvara halı öyle dediler.Öyle miymişHalıda zorlanıyor demek.
Bizde de senin gibi ortam. Çocuklar çok da büyük değil nihayetinde. Mobilyaların altına giremez. Haliyle pratik değil.
Bunda züğürt tesellisi modu da var tabii
Kız ben adanadayımEee geliyorsundur buralara sen de gel doğuma
Sen Konya’da mıydın ? Ben niye herkesi Konya’da sanıyorum
Öyle miymişHalıda zorlanıyor demek.
Bizde de senin gibi ortam. Çocuklar çok da büyük değil nihayetinde. Mobilyaların altına giremez. Haliyle pratik değil.
Bunda züğürt tesellisi modu da var tabii
Hepimiz Konya da toplanalımEee geliyorsundur buralara sen de gel doğuma
Sen Konya’da mıydın ? Ben niye herkesi Konya’da sanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?