- 29 Ocak 2017
- 4.372
- 8.369
- 158
Globe markası. Trend den aldım. 30 cm çaplı. Fiziki siyasi ışıklı yazılabilir diye geçiyor.Çok güzel fikirnerden almıştın ?
Diziyi çok severimMerhaba, mutlu haftasonları:))
geçen hafta eşimle la casa de papel dizisine başladık, çok sürükleyici gidiyor ve tüm boş vakitlerimi alıyor maalesef, hiçbir hedefimi yapamaıdm, bu hafta bölüm sınırlaması getirmeyi düşünüyorumböyle uzun soluklu diziler başlamak bana göre değil de işte bir anlık gafletime geldi
Ne güzel fikirFikir çok da uygulayan yokKendime kızıyorum o konuda. Kaynağım çok. El becerisi vermiş Rabbim. Çocukları yönlendirebilirim. Ama ne bileyim... hani derler ya ölü toprağı serpilmiş diye. Elim birşeye gitmiyor çocuklarla birşey yapmak için.
Ama bak ne aldımMikan Dünya küresi. Işıklı ve de üzerine yazılabiliyor. Bu yaş çocuklarına somutluk önemli. Dünya haritası da var yanında. Zaten evin duvarları battı balık yan gider modunda olduğu için, asacağım gitsin.
Eki Görüntüle 3070563
Üstteki de kıtalar. Kıtalarda yaşayan hayvanları bulup yapıştırması gerekiyor. Tee ne zaman bir iki yapıştırmıştı. Bugün etkinlikleri düzenlerken buldum
Hadi tamamla dedim. Uğraştı biraz. Tamamlar sanırım. Direkt kağıda yapıştırmasın, başka etkinlikte de kullanırız diye üzerini kaplamıştım şeffaf kaplıkla.
Okulda da topun yada balonun üzerine kıtaları yapıştırma ödevi vardı. Herşey bu ödevin başının altından çıktı
Süpersin canım ben de yazdım defterime ama neye mal olduklarını falan yazacağım hepsi bir yazayım dedimAnka ertelediğim alışkanlıkları düşündüm. Şu an en elzem ve hayatımı en çok etkileyen 8 tanesini yazdım, bunlar bir olsun da gerisini sonra düşünücem :) SEN DE YAZ AMA ERTELEME :))
ERTELEDİĞİM ALIŞKANLIKLAR:
1)NAMAZLAR
2)DUA ETMEK
3)MAKALE YAZIMI
4)TELEFON KISITLAMASI YAPMAK
5)YÜRÜYÜŞ YAPMAK
6)MUTFAK-TEZGAH DÜZENİ
7)GARDOLABI DÜZENLİ BIRAKMA
8)KİTAP OKUMA
Ben yemek yapmadım bu gün sabah kek kızartma yapmıştım. Sonra eşiö çocukları götürdü topladım temizledim mutfağı. Yemek yapsam dağıtırdım yine de yapmayınca temiz kaldıDaha çok battı kek yaptım önce
Eee ne yediniz akşamBen yemek yapmadım bu gün sabah kek kızartma yapmıştım. Sonra eşiö çocukları götürdü topladım temizledim mutfağı. Yemek yapsam dağıtırdım yine de yapmayınca temiz kaldı
Eee ne yediniz akşam
Dünden kalan yemekler var. 9 da oğlum sınavdan çıkacak onu bekliyoruz yemedik daha. Çocuklara gündüz eşim yedirmiş dışarda.Eee ne yediniz akşam
Eline sağlık ankamDünden kalan yemekler var. 9 da oğlum sınavdan çıkacak onu bekliyoruz yemedik daha. Çocuklara gündüz eşim yedirmiş dışarda.
Benim yokEline sağlık ankam
Bu saatte bulaşığı olanı maratona davet ediyorum
Valla bana da işkence geldikçe mutfakta buldum kendimi çok şey yapma benceYemek yapmak bana işkence olmaya başladı ya neden böyle oldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?