- 6 Şubat 2022
- 1.815
- 3.693
- 53
Bana da işkence ya hergun geçiştirecek birşeyler arıyorum yapmaktan çok sıkldm yemek yemekten ise aslaaaValla bana da işkence geldikçe mutfakta buldum kendimi çok şey yapma bence![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da işkence ya hergun geçiştirecek birşeyler arıyorum yapmaktan çok sıkldm yemek yemekten ise aslaaaValla bana da işkence geldikçe mutfakta buldum kendimi çok şey yapma bence![]()
Sen yapıyorsun ama hem de her gün ve kaç çeşit. Ben çok severdim yapmayı ama yok neredeyse geçen yazdan beri bi bıkkınlık. Aklıma yemek gelmiyor haftalık menüler yazan benValla bana da işkence geldikçe mutfakta buldum kendimi çok şey yapma bence![]()
Bize bunlarla gel
Veeee mutlu sonEki Görüntüle 3070706
Çaycım çayı demliyor sagolsun
Kek pişmiş olmasını umut ediyorum.
Makarna suyu ocakta
Final![]()
Bize bunlarla gel![]()
Evet bugün ben devraldim göreviBenim yok
Aaa söylemişim neyse bi daha söyliyim![]()
Ben, hayallerimi de alıp ufaktan uzayayım bu hayattan...Eki Görüntüle 3070706
Çaycım çayı demliyor sagolsun
Kek pişmiş olmasını umut ediyorum.
Makarna suyu ocakta
Final![]()
Gitme nereye daha çok yolumuz varBen, hayallerimi de alıp ufaktan uzayayım bu hayattan...![]()
Bir şartla. Arada böyle dağınık mutfağı at ki motive olalım. Bir de hemen toparlamazsan sevinirim.Gitme nereye daha çok yolumuz var![]()
Hemen toplamadim kahve içtim mola verdim sen sonuna denk geldinBir şartla. Arada böyle dağınık mutfağı at ki motive olalım. Bir de hemen toparlamazsan sevinirim.![]()
Hemen toplamadim kahve içtim mola verdim sen sonuna denk geldin
Yarın senin için yaptığım işleri paylaşacağım
Şiir güzelmişEki Görüntüle 3070718
Bu durumun bana etkisi... ☺
Benim bulasigim var makinem boşaltılacak temizler var.Şiir güzelmiş
Olsun yinede sohbete dahil oldun
Bulaşığı olanlar düşünsün![]()
Aynen her zaman yapılacak diye birsey yokBenim bulasigim var makinem boşaltılacak temizler var.
Ama hiç halim yok
Sabah ola hayrolakimse kendini yalnız hissetmesin
Amma ve lakin grubun kaldırma kuvveti beni kaldırdı işler tamamAynen her zaman yapılacak diye birsey yok![]()
Vay eline sağlıkAmma ve lakin grubun kaldırma kuvveti beni kaldırdı işler tamam![]()
Elinden geldiği kadar toplasan sabah daha iyi olurYemek yedik normale döndük bizde