Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler bellezam
Ben de devam ediyorum, dün okumuştum bugün de tamamBen devam edeceğim yine bu uygulamaya kendimce
Kitap bitince su içme alışkanlığı belirledim.
Nasıl geçti gününBu gün yalnızım arkadaşım misafirim yok.Mia- nın tavsiyesiyle mutfakta geçireceğim günü. Bakalım becerebilecek miyim
malum ben ve kuyruklarım ördek ailesi gibi geziyoruz evde bile
![]()
Ben hafta sonları okuyamıyorum daha çok hafta içi olarak ekleniyor hayatımaBen de devam ediyorum, dün okumuştum bugün de tamam![]()
Sağol canim ❤Ben paylaşımlarınla çok motive oluyorum. Aslında yol haritası çizmiş oluyorsun aşağı yukarı varmak istediğim noktayı görmemi sağlıyor paylaşımların![]()
Mutfakta takılacağım derken parkta buldum kendimi akşama kadarNasıl geçti günün![]()
Ayy nasıl okuduysam berjeri 400 e yıkacak sandımSelamlar
Birazdan pikniğe gideceğiz
Dün yikamaci mesaj atmış sadece köşe koltuk 400 tl dedi 200-250 tl olur diye tahmin etmiştim
Koltuğum çok da büyük değil oysa
Köye gönderdiğimiz yıkama makinesini alıp kendim yıkamayı düşünüyorum.
Bu parayla da tablo ve boya sipariş ettim.
Yaaa ne güzel fikirlerEbeveyn banyosu sadece fayanstan ibaret bir alandı. Orayı banyo yapmaktansa kitaplık ve kiler şeklinde yaptırmıştık. (Ütü masası ve birkaç yolluk da var. )Hepimizin kitapları orada ama işlevsel değildi çocuklar için. Ne kadar göz önünde olursa okuması fazlalaşıyor oğlumun.
Oturma odamda Tv ünitem var büyük boy. Yan tarafta da cam bir bölüm. Orada çeşitli süs eşyaları vardı. Tamamını çıkardım.Oğluma kitaplık yaptım. Ev projesi yapıyoruz seninle dedim. Burada okuduğun kitapları geri koymayacaksın, yatak odasındaki kitaplığa götüreceksin. Bakalım bu kitaplığı ne kadar sürede doldurabileceksin?Onun da hoşuna gitti. Hepsinin bir yerde olması daha iyi.
Tübitak ın tüm dergilerine aboneyiz. Onun da etkinliklerini düzenledim. Yaz geliyor. Benim yeşil balkona kilimimizi serer, etkinliklerimize başlarız inşaallah diye düşündüm.
Çok iyi olur. Fikirleri paylaşalım.Yaaa ne güzel fikirlergaza geldim ben de bir şeyler düşüneyim çocuklara
![]()
Ah keşkeÇok iyi olur. Fikirleri paylaşalım.Yakınımızda olsaydın İngilizce için destek isterdim.
Çok güzel fikirFikir çok da uygulayan yokKendime kızıyorum o konuda. Kaynağım çok. El becerisi vermiş Rabbim. Çocukları yönlendirebilirim. Ama ne bileyim... hani derler ya ölü toprağı serpilmiş diye. Elim birşeye gitmiyor çocuklarla birşey yapmak için.
Ama bak ne aldımMikan
Dünya küresi. Işıklı ve de üzerine yazılabiliyor. Bu yaş çocuklarına somutluk önemli. Dünya haritası da var yanında. Zaten evin duvarları battı balık yan gider modunda olduğu için, asacağım gitsin.
Eki Görüntüle 3070563
Üstteki de kıtalar. Kıtalarda yaşayan hayvanları bulup yapıştırması gerekiyor. Tee ne zaman bir iki yapıştırmıştı. Bugün etkinlikleri düzenlerken buldum
Hadi tamamla dedim. Uğraştı biraz. Tamamlar sanırım. Direkt kağıda yapıştırmasın, başka etkinlikte de kullanırız diye üzerini kaplamıştım şeffaf kaplıkla.
Okulda da topun yada balonun üzerine kıtaları yapıştırma ödevi vardı. Herşey bu ödevin başının altından çıktı![]()