Liste işini karıştırdımNoluyor biri bana özet geçsin
Ay ben bugün yapamadim ama yaaa. Yarin güzel bi gün olacak ama telafi edeceğim inşallah.
boş bir anımda yazıcam ankacımmÖdev olarak en çok savsakladığımız 10 işi yazıp bunları 1 den 10a kadar derecelendireceğiz. Ve her birini ertelememiz bize neye maloluyor tespit edip ve neler hissettirdiğini yazacağız.
Ertelemeden yazalım inşallahboş bir anımda yazıcam ankacımm
Tabloya ekleyemedim ben eklesem sorun olmayacaktı.Liste işini karıştırdım
Hafta sonları buraya bakamıyorum.
Yapmak isteyen varsa kisisel devam edecek
Olsun canımTabloya ekleyemedim ben eklesem sorun olmayacaktı.
Benim 3 numara öyle. Hiç kendi kendine oyun kurup oyalanmaz. TV telefona da bakmaz. Devamlı onunla oynamamızı ilgilenmemizi ister. Gece 12 den önce uyumaz sabah 7 de 8 de kalkar erkenden. Öyle ilgi delisi bir çocuk işteHayırlı huzurlu sabahlar hatunlar
Sabah erken uyanamamışım. Eksiyi artıya çevirmek için daha çok geyret gösterme günü.
Çocuklar tatil dolayısıyla evde olduğu için zaten bir işi başlı sonlu yapma durumu nadir. Onlar ayrıca ilgi ve sevgi istiyorlar. Dengelemek ekstra çaba gerektirebiliyor. Bakalım...
Eşimle kahvaltı yaptım. İşe gitti. Oğlum uyanık. Yanımda. Sıkılıyooommm diyor. ( Alt yazı, telefonu bana ver, kurtul. )Onu eğlendirecekmişim. Ahan da diğeri uyandı. Benim mesai başlar.
Doğumuma gel Suhanbu arada tatil işine baktık biraz.eşim bikaç yer bulmuş.bende buldum.yazı başında gideceğiz gibi.ağustos eylül gibi tercih ediyorduk ama.okul vs işleri olunca eylüle sarkmıcak gibi.sanırım yine mersin tarafına gideceğiz
Ben paylaşımlarınla çok motive oluyorum. Aslında yol haritası çizmiş oluyorsun aşağı yukarı varmak istediğim noktayı görmemi sağlıyor paylaşımlarınYok ben bunu liste için yazmadım
Genel olarak yazdım
Özenti duyulan bir hayat görselinden ziyade intagram dakiler gibi olmamaya
Tecrubelerimi aktarmak amacım
Ama acaba ters etki mi oluyor diye kendimi sorguladım için yazdım
Suhan yükselme bacım
Seviyorum seni ❤
Yaaa çok teşekkür ederimMikan Mikan Mikan
Doğum günü çocuğusun demek.
Kutlu olsun, mutlu olsun, sevdiklerinle nice nice yılların olsun.
Ev tadilatın kolay olsun. Bahçesinden çağla yemek nasip olsun.
Teşekkürler
Yaa çok şekersiiinnBu gün yalnızım arkadaşım misafirim yok.Mia- nın tavsiyesiyle mutfakta geçireceğim günü. Bakalım becerebilecek miyim malum ben ve kuyruklarım ördek ailesi gibi geziyoruz evde bile
Evet canım.sendemi ikizlersin kavs gerçi belli az çok
Teşekkürler cnmMikaannnn musmutlu senelerin ömrün olsun sevdiklerinle insallah
Selam kizlar güzel bi güne uyandim sakin gidiyor simdilik. İnşallah aklimdaki bi kac seyi yapacağım bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?