Biten ürünlerin yerine alacağım güneş kremi vs
Güneş kremlerine amazona baksana canım baya indirim var güneş kremi almıştım bide ben unuttum bak onu bıde c vitamini serumu aldım sadece bunlaaaar

iyi olmuş ihtiyacin var dinlenmeye uyuyarak dinlenmen gerekiyomuş

Güneş kremlerine amazona baksana canım baya indirim var güneş kremi almıştım bide ben unuttum bak onu bıde c vitamini serumu aldım sadece bunlaaaar
Amazon hiç kullanamadım yıllar önce krem alacaktık sonra vergi ekledi aynı fiyata geldi.
Sen nasıl alıyorsun direk gördüğün fiyattan mi alıyorsun.

kvde mi uyuyacaksın? ben anlamadım, evde misin kvde misin
Kv deyim
Evimden daha çok dinleniyorum burda

Şimdi Kuran a gidiyor kalktım anne ben de yapılacak temizlenecek bişey varsa yapayım dedim sen gelinceye kadar hazır olsun
Yok kızım sen yat dinlen gelince beraber yaparız dedi

Amazon hiç kullanamadım yıllar önce krem alacaktık sonra vergi ekledi aynı fiyata geldi.
Evet bazı ürünler çok uygun fiyatlı oluyor

Ben de almadım da eşim alıyor bazen

O yurt dışından geliyordur krem. Normal Türkiyeden olanlar vergi eklemesi olmuyo. Yurt dışı ürünleri de alabiliyosun ama vergi eklemesiyle. Çok uygun kitapları hep ordan alıyorum ben. Şimdide genel bi indirim var sitede . Prime üyesi oldum ben aylık 40 lira felan ödüyorum kargo ücreti ödemiyorum hiç

ne tatlı kv, allah ağzınızın tadını bozmasın, maşallah diyelim

geçen üyeliğim bitmiş, kitap alacaktım o kadar prime olan aradım çevremde, şu ara bişi almıyorum amazondan diye, bileydim senden alırdık, kargolu aldım kargo parası ödemek benim için çok zor

geçen üyeliğim bitmiş, kitap alacaktım o kadar prime olan aradım çevremde, şu ara bişi almıyorum amazondan diye, bileydim senden alırdık, kargolu aldım kargo parası ödemek benim için çok zor
Yaa diyeydin alırdık Benim içinde zor çünkü kitaplarda çok fazla kargo ücreti oluyo kitaplar zaten pahalı ama Amazonda kitap fiyatları diğer tüm sitelerden uyguna geliyo

Yaa diyeydin alırdık Benim içinde zor çünkü kitaplarda çok fazla kargo ücreti oluyo kitaplar zaten pahalı ama Amazonda kitap fiyatları diğer tüm sitelerden uyguna geliyo
kesinlikle kargolu hali bile iyidi, kızıma sherlock holmes kitapları aldım, biraz heveslensin diye birlikte okuyalım dedim, şimdi bende bağımlı oldum resmen, çok eğlenceli sherlock kitapları

kesinlikle kargolu hali bile iyidi, kızıma sherlock holmes kitapları aldım, biraz heveslensin diye birlikte okuyalım dedim, şimdi bende bağımlı oldum resmen, çok eğlenceli sherlock kitapları
Evet oğlumda çok seviyo bizde aldık dizisini izlemişmiydin dizisi de benim favorim

Amazon prime dediğiniz dizi film platformu dimi onu alınca kargo bedava mı oluyor
Oradan izleyeceğim bir dizi var da
Kartımda limit yok odeyeyim 3 güne birde iadeler gelsin öyle alicam eksikleri.

Amazon prime dediğiniz dizi film platformu dimi onu alınca kargo bedava mı oluyor
Oradan izleyeceğim bir dizi var da
Kartımda limit yok odeyeyim 3 güne birde iadeler gelsin öyle alicam eksikleri.
yok canım, hepsiburada premium, trendyol elite gibi düşün, amazonda da prime üye oluyosun, amazon prime üyeliğin olunca tvde de kullanabiliyosun sanırım o tv üyeliği kısmıyla ilgili çok bilgim yok.

yok canım, hepsiburada premium, trendyol elite gibi düşün, amazonda da prime üye oluyosun, amazon prime üyeliğin olunca tvde de kullanabiliyosun sanırım o tv üyeliği kısmıyla ilgili çok bilgim yok.
Anladım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…