Benim de temizlik yapmam lazım 2 hafta kaldı bayrama. Ne kadar detaya girerim bilmiyorum. Sana da Kolay gelsinEleme zamanlarını çok seviyorum
Bizde anneme elediklerimizi verdik kurtulduk.
Sıcakken hava gezdik iyi oldu salı yağmur yagacakmis duruma göre temizlik yapacağım bu hafta
Sadece bir tane bere aldım. 1 berem vardı annemin ördüğü ama çok bollaştı kayıyor diye denk geldi bir bere aldım5. Gün Dolabimdan giyiniyorum.
Kimler devam ediyor.
Sanada kolay gelsin yağmur hatta kar gösteriyor hava durumu ama nasip keşke yağsa.Benim de temizlik yapmam lazım 2 hafta kaldı bayrama. Ne kadar detaya girerim bilmiyorum. Sana da Kolay gelsin
Sıcaklık düşecekmiş bu hafta biraz düşmeli keşke yağmur yağsa buraya da
Güle güle kullan olsun ihtiyaç onlarSadece bir tane bere aldım. 1 berem vardı annemin ördüğü ama çok bollaştı kayıyor diye denk geldi bir bere aldım
Ben katilmamistim ama benim de 5. Günüm hiç bişey almadım henüz
Kolay gelsin yapılacaklar listesi hiç bitmiyorHava burda da 30 dereceydi hafta sonu yüzüm kızarmış sıcaktankitabımı bitirmek üzereyim onu da bitirmem lazım temizlik yapmam lazım saçımı boyamam lazım güya her ay boyiyacaktim ama bu aydan sonra başlıyorum her ay saçlarımı boyicam buraya yazıyorum
Burda da sulu kar görünüyor hava 20 derece birden düşecekmis. Bende evin içinden başlarım oğlumun odasından başlarım bugün halısını yıkarım dolapları silerim kitaplarını düzenlerim oyuncak çekmecelerini bosalttip yıkarım. Yarında koltuklari silerim her gün parça parça yapcam bugün genel bir sil süpür yapayım diğer günler parça parça yaparımSanada kolay gelsin yağmur hatta kar gösteriyor hava durumu ama nasip keşke yağsa.
O yüzden evin içinden başlayıp en son camları yaparım diye düşünüyorum
Saçımı akşam boyarimKolay gelsin yapılacaklar listesi hiç bitmiyor
Kendini yorma yinede 2 haftaya kadar yapılır işlerSaçımı akşam boyarimkitabımı bitirmek için geç uyurum şimdi hepsini yapmayı planladim yapmazsam olmaz bütün işler dönüyo beynimde
yapıldı mı asansör?Yemek aradan çıkmış olur. Bende bugün çok yoruldum. Asansör bozuk hâlâ git gel in çık evin işlerini yap tansiyonum düştü
Günaydın iyi haftalar
Haftasonu hızlı geçti. Sıcaklık 30 dereceydi
Ruslar denize inmiştibiz de girsek olurdu.
Cumartesi oğlumu deneme sınavına götürdüm. Ordan 2 arkadaşı ile buluştuk. Tatlı yemeye götürdük çocukları.
Eve dönünce eşimle çocukları alıp deniz kenarına yürüyüşe gittik. Akşam da bir arkadaşımız ameliyat olmuştu. Geçmiş olsuna gittik.
Pazar evdeydim. Kendi kıyafetlerimden 5 Parça eledim. Kızımın kıyafetlerinden bir poşet ayırdım. Tanıdığa verilecek. İşe yaramayacaklar benimkilerle beraber giysi kutusuna atılacak. Kızartma tenceremi attım kötü olmuştu. French pressim çatlamıştı onu da attım. Her gün bir şeyler elemeyi planlıyorum. Çok alım yaptım son zamanlarda elemem şart
Ohh ne güzel bakalım kaçıncı güne kadar geleceksiniz merak ediyorumGünaydın kızlar, katılmadım ama bende 5. günden selam diyim
yapıldı mı asansör?
eline sağlık, gerçekten çok güzeldi hafta sonu, bugün itibariyle düşüşe geçtik biz, perşembe 0 derece ile en soğuğu yaşayıp tekrar ısınacağız bakalım.
Hayır maalesef komşular parayı ödeyemiyormuş taksit yapmiyolarmişGünaydın kızlar, katılmadım ama bende 5. günden selam diyim
yapıldı mı asansör?
eline sağlık, gerçekten çok güzeldi hafta sonu, bugün itibariyle düşüşe geçtik biz, perşembe 0 derece ile en soğuğu yaşayıp tekrar ısınacağız bakalım.
pek güvenmiyorum kendime, dur bakalımOhh ne güzel bakalım kaçıncı güne kadar geleceksiniz merak ediyorum
ay sinir oluyorum ya, üst katı düşünen yok, karşı binadaydı sanırım biri vardı ben 1. katta oturuyorum asansörü kullanmıyorum bakımına karışmam diyomuş, gerçekten bazı insanlarda medeniyet yok, bina yaşamından bihaberler.Hayır maalesef komşular parayı ödeyemiyormuş taksit yapmiyolarmiş
Yapıyım kurtulayım istiyorsunEvet aslında acelem de yok ama işte kendimi ikna edemiyorum
Bizim üst kattaki de süpürgesinin tozunu balkondan silkeliyordu geçen hafta uyardım sorun çıkaran ben oldumpek güvenmiyorum kendime, dur bakalım
ay sinir oluyorum ya, üst katı düşünen yok, karşı binadaydı sanırım biri vardı ben 1. katta oturuyorum asansörü kullanmıyorum bakımına karışmam diyomuş, gerçekten bazı insanlarda medeniyet yok, bina yaşamından bihaberler.
aaa şaka gibiBizim üst kattaki de süpürgesinin tozunu balkondan silkeliyordu geçen hafta uyardım sorun çıkaran ben oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?