Eleme zamanlarını çok seviyorum
Bizde anneme elediklerimizi verdik kurtulduk.

Sıcakken hava gezdik iyi oldu salı yağmur yagacakmis duruma göre temizlik yapacağım bu hafta
Benim de temizlik yapmam lazım 2 hafta kaldı bayrama. Ne kadar detaya girerim bilmiyorum. Sana da Kolay gelsin

Sıcaklık düşecekmiş bu hafta biraz düşmeli keşke yağmur yağsa buraya da

Hava burda da 30 dereceydi hafta sonu yüzüm kızarmış sıcaktan kitabımı bitirmek üzereyim onu da bitirmem lazım temizlik yapmam lazım saçımı boyamam lazım güya her ay boyiyacaktim ama bu aydan sonra başlıyorum her ay saçlarımı boyicam buraya yazıyorum

Benim de temizlik yapmam lazım 2 hafta kaldı bayrama. Ne kadar detaya girerim bilmiyorum. Sana da Kolay gelsin

Sıcaklık düşecekmiş bu hafta biraz düşmeli keşke yağmur yağsa buraya da
Sanada kolay gelsin yağmur hatta kar gösteriyor hava durumu ama nasip keşke yağsa.
O yüzden evin içinden başlayıp en son camları yaparım diye düşünüyorum

Kolay gelsin yapılacaklar listesi hiç bitmiyor

Sanada kolay gelsin yağmur hatta kar gösteriyor hava durumu ama nasip keşke yağsa.
O yüzden evin içinden başlayıp en son camları yaparım diye düşünüyorum
Burda da sulu kar görünüyor hava 20 derece birden düşecekmis. Bende evin içinden başlarım oğlumun odasından başlarım bugün halısını yıkarım dolapları silerim kitaplarını düzenlerim oyuncak çekmecelerini bosalttip yıkarım. Yarında koltuklari silerim her gün parça parça yapcam bugün genel bir sil süpür yapayım diğer günler parça parça yaparım

Günaydın kızlar , katılmadım ama bende 5. günden selam diyim

Yemek aradan çıkmış olur. Bende bugün çok yoruldum. Asansör bozuk hâlâ git gel in çık evin işlerini yap tansiyonum düştü
yapıldı mı asansör?

eline sağlık, gerçekten çok güzeldi hafta sonu, bugün itibariyle düşüşe geçtik biz, perşembe 0 derece ile en soğuğu yaşayıp tekrar ısınacağız bakalım.

Ohh ne güzel bakalım kaçıncı güne kadar geleceksiniz merak ediyorum

Hayır maalesef komşular parayı ödeyemiyormuş taksit yapmiyolarmiş

Ohh ne güzel bakalım kaçıncı güne kadar geleceksiniz merak ediyorum
pek güvenmiyorum kendime, dur bakalım
Hayır maalesef komşular parayı ödeyemiyormuş taksit yapmiyolarmiş
ay sinir oluyorum ya, üst katı düşünen yok, karşı binadaydı sanırım biri vardı ben 1. katta oturuyorum asansörü kullanmıyorum bakımına karışmam diyomuş, gerçekten bazı insanlarda medeniyet yok, bina yaşamından bihaberler.

Bizim üst kattaki de süpürgesinin tozunu balkondan silkeliyordu geçen hafta uyardım sorun çıkaran ben oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…