Aldığın eğitimler benim de ilgi alanım. Sen inşaallah kolaylıkla ve gönlüne göre tamamlarsın. Senin de bilgilerinden faydalanmak isterim.

Oje sürme varsa iyisin iyi

Neyse müsait olunca tecrübelerini paylaş lütfen diğer çocuklar kaç yaşındaydı

Slm kızlar
Bugün 3e kadar okuldaydım. Sonra bebek alışverişini tamamlamak için çarşıya gittik eşimle. Çok yorulmuşum
Sadece yatakları topladım.
Mutfağı topladım.
Bulaşık mak. Çalıştırdım. Birazdan boşaltıp yeniden dolduracağım.
1mak Çamaşır yıkayıp serdim.
Yemek yaptım. O kadar

Hava güzel. Yürümeye devam ediyoruz arkadaşla. Bu arada da ufak tefek çarşı işlerini hallediyoruz. Bol konuşmalı, paylaşmalı geçiyor şükür.

Normalde evden çıkmaya üşenen ben, eve girmek istemez oldum. Haliyle ev işleri aksadı. Yine beni yoran mükemmelliyetçilik damarım kabardığı için, hiç birşey yapamaz oldum. Acilen bu moddan çıkmam lazım.

Çocuklarımla kendi yaşadığım yeri tanımak, havasını solumak, iki mahalle ötedeki ara sokakta ne var, öğrenmek adına gezi planları dönüyor kafamda.

1) Meteorolojiye götürmek
2) Bir havaalanına götürmek
3) Camileri ziyaret etmek
4) Mahalle gezileri
5) Mağara, müze, ören yerleri, piknik gezileri
6) Deniz olmazsa olmazımız

Bugün meteorolojide çalışan beyle tanıştım. Sıcak kanlı bir insan. Çocukları getirmek istediğimi söyledim. Kek benden, çay ondan.

Ne güzel düşünmüşsün

Bebişe aldiklariniz hayırli olsun

Şu saate kadar yemek dışında hiç birşey yapmamıştım kiiii

Kalkıp mutfağı topladm makine boşalt doldur ,tezgah üstü düzenle vs derken tertemiz oldu .
Salon ,oturma odası ve çocuk odasını topladım.

Veee çok şükür bugün tatlı yemedim

Pilav patates yemedim. Tam tahıllı ekmek 3 dilim yedim ve de kısır yedim
Yürüyüş yaptım 8bine yakın adım attım en azından
Yürüyüş süper
Kısır da bulgur desen ordan kurtarır

Ben de tam buğdaydan fit pizza yedim akşam ama sabah beyaz ekmek yedim iki dilim canım çekti ,
Bunların bana zararı yok ama tatlı yemediğm sürece dengeliyor

Yarın okulda kermes var sucuk ekmek yapılacak kesin yerim ondan

Harikasın ya boş ver ilerde çocuklar evin temizliğini değil bu anıları hatırlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…