• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın okulda kermes var sucuk ekmek yapılacak kesin yerim ondan 🙈
Sucuk ekmek demek, üniversitede okurken Erciyes'te kışın kar üstü yapılan mangalı hatırlamak ve aaahhh ahh çekmek demek...
Nasip olur mu ki bir daha...😌

Sucuk ekmek demek, üniversitede okurken Erciyes'te kışın kar üstü yapılan mangalı hatırlamak ve aaahhh ahh çekmek demek...
Nasip olur mu ki bir daha...😌
Biz de üniversitedeyken Uludağ’da yemiştik ama sucuk ekmek değil köfte ekmek hey gidi inşallah nasip olur tekrar gitmek 🥰

Ben tiksinmiş, yiyememiştim. İlginçtir, yeşil fasulyeye de tiksinmiştim.🙄
Yeşil soğanı ağzıma koymazdım. Canım çok çekmişti. Bu hamilelik işleri ilginç vesselam☺
Ben de ceviz ve yumurtadan tiksindm maalesef ,yerken midem kalkıyor

Merhaba. Dün sayfada bildirimde bulunamadım. Dün diş ipi ve gargara yapamadım. Yeni diş ipi alana kadar elimdekini kullanmaktan vazgeçtim. Ciddi anlamda dişlerimi zorladığını farkettim. Diş fırçalama ve gargara ile devam edeceğim Mia- Mia- bir süre. Bugün görev tamam.
Kızım ilk defa akranı sayılabilecek bir bebekle tanıştı bugün. İlk başta çok yabancıladı, ağladı ama sonra birbirlerine dokunmaya, oyuncaklarla oynamaya başladılar. Çok hoşuma gitti, çok duygulandım bir yandan da çocuk anne babadan başka kimseyi görmüyor hiç diye de üzüldüm. Kızımın ilk arkadaşı oldu. 🤗

Ben o saatlerde 2. Rüyamı görüyordum 😅
Saat 23 ve ikinci uyku 😁bana geceler sana uykular
doktorun içine sinmemiş benim anladığım.radyologla iş birliği içinde olması gayet normal.tüpleri vs o daha detaylı inceler.istersen farklı bir doktora daha görünebilirsin.ikinci iğnenin üstünden kaç gün geçti
14 gün geçti Suhan.
Bugün araştırma hastanesine gittim iyi dedi.
Kime inanacagim bende kestiremedim.

Eski doktorum diye güvendim ama gebelik ile dış gebelik çok ayrı süreçler.

Ben dün akşam yemeğim yok diye ekmek hamuru aldım fırından. hamur kızarttım.
ama bana dokundu onun karbonhidratı.
yemekten sonra bir uyumuşum gece 11-12 olmuş.
ama uyumak normal uyumak değil. Sarhoş sızması gibi. yemiycem bir daha akşam hamur, şeker vb.

sonra Gittim yattım yerime.

alışkanlık kaldı yani :(

Back
X