Sucuk güvenilir mi ki bence yeme yaYarın okulda kermes var sucuk ekmek yapılacak kesin yerim ondan
İyice pişirtip yerim yaSucuk güvenilir mi ki bence yeme ya
Sucuk ekmek demek, üniversitede okurken Erciyes'te kışın kar üstü yapılan mangalı hatırlamak ve aaahhh ahh çekmek demek...Yarın okulda kermes var sucuk ekmek yapılacak kesin yerim ondan
Sen bilirsin tabiİyice pişirtip yerim ya
Biz de üniversitedeyken Uludağ’da yemiştik ama sucuk ekmek değil köfte ekmek hey gidi inşallah nasip olur tekrar gitmekSucuk ekmek demek, üniversitede okurken Erciyes'te kışın kar üstü yapılan mangalı hatırlamak ve aaahhh ahh çekmek demek...
Nasip olur mu ki bir daha...
Hamileyken en korktuğum sucuk-tavuk nedense
İlk hamilelikte hiç yemedim ama 2.den beri yiyorumHamileyken en korktuğum sucuk-tavuk nedense
Anaaa evet benim de tamam nasıl unuturum
Ben tiksinmiş, yiyememiştim. İlginçtir, yeşil fasulyeye de tiksinmiştim.Hamileyken en korktuğum sucuk-tavuk nedense
Afiyet olsunİlk hamilelikte hiç yemedim ama 2.den beri yiyorum
Aynen ben de normalde turşudan nefret ederim hamileyken canım çeker. Gebelik testi gibi oldu turşu bendeBen tiksinmiş, yiyememiştim. İlginçtir, yeşil fasulyeye de tiksinmiştim.
Yeşil soğanı ağzıma koymazdım. Canım çok çekmişti. Bu hamilelik işleri ilginç vesselam☺
24 ye ayrildm canım ,tam.bir hafta kala izinler kaldirildi ama seminere denk geldi şükür,sonra da 32 de ayrildm tamamenBen de en çok kermes zamanlarını seviyorum32de mi ayrıldın izne ?
Ben de ceviz ve yumurtadan tiksindm maalesef ,yerken midem kalkıyorBen tiksinmiş, yiyememiştim. İlginçtir, yeşil fasulyeye de tiksinmiştim.
Yeşil soğanı ağzıma koymazdım. Canım çok çekmişti. Bu hamilelik işleri ilginç vesselam☺
Saat 23 ve ikinci uykuBen o saatlerde 2. Rüyamı görüyordum
14 gün geçti Suhan.doktorun içine sinmemiş benim anladığım.radyologla iş birliği içinde olması gayet normal.tüpleri vs o daha detaylı inceler.istersen farklı bir doktora daha görünebilirsin.ikinci iğnenin üstünden kaç gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?