Aynen işin şakası bir kere bile of demedim kalktımolsun canım 2-3 sene sonra biz de uyuruz inşallahD bekarken uyuduklarıma sayıyorum :) gerçekten de bebek bakmanın en zor yanlarından biri uykusuzluk sanırım
sorryyy babykız sen beni hhhhhhiiiiiiççççççç tanıyamamışsın ya
sadece şunu diyebilirim, biraz seni haklı çıkarmak için;ben şokk ck nın üç çocuğu var sanıyorumm.hep diyorum küçükten bahsediyor neden diğerlerinden bahsetmiyor.yoksa üç çocuğu olan arımla başlayan nickli üyeymiydi
vurun beniii taşlayın beniiii topikten atın beni
Sen bi özgeçmiş gönder Suhanakız sen beni hhhhhhiiiiiiççççççç tanıyamamışsın ya
Sen bi özgeçmiş gönder Suhana
Arımla başlayan üye ne ya
Tatlıalırım mı diyicez şimdi her zamanki gibi
SUHAN
Tek çocuklu olarak fazla bir çoğunlukta değiliziki çocuklular çıksın bi topikten.tek çocuklular baş başa verip karar versinler bakalım .sonuç ne olacak
sorma ya cehalet mutluluktur resmen, ben de aynı durumdan ötürü cesaret edemedim uzun bir süre, sonra nasıl oldu ben de anlamadım, alkollüydüm bilmem neAynen işin şakası bir kere bile of demedim kalktım
2. De olsa yine bakarım ama psikolojim sıfır
İlk çocukta tecrübe yoktu şimdi hepsi film şeridi gibi geçiyor gözümde
herkes bir zamanlar tek çocukluydu öyle demeTek çocuklu olarak fazla bir çoğunlukta değiliz
ben de 2. veya bilmem kaçıncı çocuğum olursa böyle olsun isterim. bilinçli olmaz benim işsorma ya cehalet mutluluktur resmen, ben de aynı durumdan ötürü cesaret edemedim uzun bir süre, sonra nasıl oldu ben de anlamadım, alkollüydüm bilmem ne
ben bile 3 çocukluymuşumherkes bir zamanlar tek çocukluydu öyle deme
ay bende genel olarak yazmıştım aslında ama Allah mı söyletti acaba :)Çok teşekkür ederim canım. Kv de aradı eşinle çocuklarınla nice yaşlar diyorbenim 1 çocuğum var ama hadi inşallah
ben 3 çocukluyum suhan :) anka 4, mikan 3 :)ben şokk ck nın üç çocuğu var sanıyorumm.hep diyorum küçükten bahsediyor neden diğerlerinden bahsetmiyor.yoksa üç çocuğu olan arımla başlayan nickli üyeymiydi
vurun beniii taşlayın beniiii topikten atın beni
Olsun canım Allah Eylül'e ve size mutlu ömürler varsin. Her ailenin dinamikleri ve hayattan beklentileri birbirinden farklı. İdeal çocuk sayısı diye bir şey yok, kim nasıl daha mutlu, huzurlu olacaksa doğru sayı odur bence:)2. Olmamasının sebebi burda herseyi ben yapıyorum genelde eşim çok çalışıyor
Annem uzakta ve kv bakmak için yardımcı olmaz yardımcı da tutamayiz
Birsey olsa çantamı alıp çıkıyorum işlerimi hallediyorum Eylül okuldayken yada yanımdayken.
Ama bebekle her zaman iş veya dışarı işi olmuyor
Eylül ilk doğduğunda 2. Düşünüyordum
Annem yardım etti hep eşimde bazı işleri yapıyordu iş çıkışı şimdi kendi işi olduğu için çok yoğun çalışıyor eve gelme saatleri değişiyor.
O yüzden vazgeçtim
Kalabalık ailede büyüdüm o yasantinin ayrı güzelliği oluyor
Bize nasip değilmiş
Sağol canim inşallahOlsun canım Allah Eylül'e ve size mutlu ömürler varsin. Her ailenin dinamikleri ve hayattan beklentileri birbirinden farklı. İdeal çocuk sayısı diye bir şey yok, kim nasıl daha mutlu, huzurlu olacaksa doğru sayı odur bence:)
Sevdiklerinle beraber nice nice mutlu sağlıklı huzurlu yaşların olsun.Mia- topiğin adını değiştirirsen minimal yaşamı bulamayıp panik oluruz
Demek gelmiyorsunuz bu senenapalım başka zaman gelirsiniz inşallah.
Tatili de şimdiden almanız iyi olmuş. Biz daha bakamadık bile.
Dün robotum geldi akşam süpürttüm evi, sabah yine süpürttüm epey toz çıkıyor temiz sandığım evden. İyi ki almışız
Annem de doğum günü hediyesi olarak kahve makinemi aldı
Akşam yemeğe davet etti sonrasında pasta keseceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?