• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olsun canım 2-3 sene sonra biz de uyuruz inşallah :KK70:D bekarken uyuduklarıma sayıyorum :) gerçekten de bebek bakmanın en zor yanlarından biri uykusuzluk sanırım
Aynen işin şakası bir kere bile of demedim kalktım
2. De olsa yine bakarım ama psikolojim sıfır
İlk çocukta tecrübe yoktu şimdi hepsi film şeridi gibi geçiyor gözümde 😅

ben şokk ck nın üç çocuğu var sanıyorumm.hep diyorum küçükten bahsediyor neden diğerlerinden bahsetmiyor. :KK70: :KK70: :KK70: :olamaz: :olamaz: :olamaz: :olamaz: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :olamaz: :olamaz: :olamaz: :olamaz: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :olamaz: :olamaz: :olamaz: yoksa üç çocuğu olan arımla başlayan nickli üyeymiydi

vurun beniii taşlayın beniiii topikten atın beni
sadece şunu diyebilirim, biraz seni haklı çıkarmak için;

eskiden konu geçmişti. çalıştığım için başka çocuk düşünmüyorum birine muhtaç kalıyorum sürekli. şehir dışında çalışınca zor oluyor demiştim.

yoksa bana kalsa ve cinsiyet seçimi falan da olsa 2 kız 2 erkek çocuk (toplam 4 tane) yaparım demiştim.

belki onu hatırlıyorsundur.

Aynen işin şakası bir kere bile of demedim kalktım
2. De olsa yine bakarım ama psikolojim sıfır
İlk çocukta tecrübe yoktu şimdi hepsi film şeridi gibi geçiyor gözümde 😅
sorma ya cehalet mutluluktur resmen, ben de aynı durumdan ötürü cesaret edemedim uzun bir süre, sonra nasıl oldu ben de anlamadım, alkollüydüm bilmem ne :-)

sorma ya cehalet mutluluktur resmen, ben de aynı durumdan ötürü cesaret edemedim uzun bir süre, sonra nasıl oldu ben de anlamadım, alkollüydüm bilmem ne :-)
ben de 2. veya bilmem kaçıncı çocuğum olursa böyle olsun isterim. bilinçli olmaz benim iş :D

sarhoştum.
kazayla oldu.
kocamın ceketi değdi.

vs türlü bahaneler olabilir. :D

Çok teşekkür ederim canım. Kv de aradı eşinle çocuklarınla nice yaşlar diyor😊 benim 1 çocuğum var ama hadi inşallah😂
ay bende genel olarak yazmıştım aslında ama Allah mı söyletti acaba :)
ben şokk ck nın üç çocuğu var sanıyorumm.hep diyorum küçükten bahsediyor neden diğerlerinden bahsetmiyor. :KK70: :KK70: :KK70: :olamaz: :olamaz: :olamaz: :olamaz: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :olamaz: :olamaz: :olamaz: :olamaz: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :olamaz: :olamaz: :olamaz: yoksa üç çocuğu olan arımla başlayan nickli üyeymiydi

vurun beniii taşlayın beniiii topikten atın beni
ben 3 çocukluyum suhan :) anka 4, mikan 3 :)

2. Olmamasının sebebi burda herseyi ben yapıyorum genelde eşim çok çalışıyor
Annem uzakta ve kv bakmak için yardımcı olmaz yardımcı da tutamayiz

Birsey olsa çantamı alıp çıkıyorum işlerimi hallediyorum Eylül okuldayken yada yanımdayken.
Ama bebekle her zaman iş veya dışarı işi olmuyor

Eylül ilk doğduğunda 2. Düşünüyordum
Annem yardım etti hep eşimde bazı işleri yapıyordu iş çıkışı şimdi kendi işi olduğu için çok yoğun çalışıyor eve gelme saatleri değişiyor.

O yüzden vazgeçtim
Kalabalık ailede büyüdüm o yasantinin ayrı güzelliği oluyor
Bize nasip değilmiş 😊

2. Olmamasının sebebi burda herseyi ben yapıyorum genelde eşim çok çalışıyor
Annem uzakta ve kv bakmak için yardımcı olmaz yardımcı da tutamayiz

Birsey olsa çantamı alıp çıkıyorum işlerimi hallediyorum Eylül okuldayken yada yanımdayken.
Ama bebekle her zaman iş veya dışarı işi olmuyor

Eylül ilk doğduğunda 2. Düşünüyordum
Annem yardım etti hep eşimde bazı işleri yapıyordu iş çıkışı şimdi kendi işi olduğu için çok yoğun çalışıyor eve gelme saatleri değişiyor.

O yüzden vazgeçtim
Kalabalık ailede büyüdüm o yasantinin ayrı güzelliği oluyor
Bize nasip değilmiş 😊
Olsun canım Allah Eylül'e ve size mutlu ömürler varsin. Her ailenin dinamikleri ve hayattan beklentileri birbirinden farklı. İdeal çocuk sayısı diye bir şey yok, kim nasıl daha mutlu, huzurlu olacaksa doğru sayı odur bence:)

Olsun canım Allah Eylül'e ve size mutlu ömürler varsin. Her ailenin dinamikleri ve hayattan beklentileri birbirinden farklı. İdeal çocuk sayısı diye bir şey yok, kim nasıl daha mutlu, huzurlu olacaksa doğru sayı odur bence:)
Sağol canim inşallah
Tabi eşim başta kabul etmedi para bile teklif etti ama o da anladı 😅

Mia- Mia- topiğin adını değiştirirsen minimal yaşamı bulamayıp panik oluruz😅
Demek gelmiyorsunuz bu sene😏 napalım başka zaman gelirsiniz inşallah.
Tatili de şimdiden almanız iyi olmuş. Biz daha bakamadık bile.

Dün robotum geldi akşam süpürttüm evi, sabah yine süpürttüm epey toz çıkıyor temiz sandığım evden. İyi ki almışız🙏🏻
Annem de doğum günü hediyesi olarak kahve makinemi aldı🤗
Akşam yemeğe davet etti sonrasında pasta keseceğiz🎂
Sevdiklerinle beraber nice nice mutlu sağlıklı huzurlu yaşların olsun.🎉🎉🎉

Back
X