- 12 Ocak 2019
- 3.026
- 6.681
- 158
Ben veiki çocuklular çıksın bi topikten.tek çocuklular baş başa verip karar versinler bakalım .sonuç ne olacak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben veiki çocuklular çıksın bi topikten.tek çocuklular baş başa verip karar versinler bakalım .sonuç ne olacak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ve de kızlar![]()
5 kişilik aile iyi diyorSUHAN , arkayı beşleyelim derken mutfak dolabı yerine çocuk sayısını mı kastettin yoksa
Gel dolap yerine çocuk sayısında anlaşalım.
![]()
Geçen kızım isyanlardaydı. Suriyelimiyiz biz, niye bu kadar çoğuz diye. Kardeşleri bumaltmış belli ki benim ergeni.5 kişilik aile iyi diyor
Ben öyle anladım![]()
Kitap okuma işi ne oldu yaptın mıHani ben çamaşırları halledecektim ya bir umut, karşı apartmandaki teyze aradı. Gel kahve içelim diye beni yoldan çıkardı.Gittim geldim. Eşimin tarafı bitmek üzereydi. Toparlarım artık. Hava da rüzgarlı. Güneş yakıcı, gölge serin. Hava dengesiz.
Bu arada bahçede meyve ağacı çekip gönderecektim ama hamileMikan cığımla loğusa
Evilish aklıma gelince vazgeçtim.☺
Doktorum içme suyuna tuz katıp gargara yapmamı söylemişti. İsterseniz deneyebilirsiniz.Çok haklısın biraz daha önem vermek gerek
Gargara sevemedim ama diş ipine geri dönmem gerek![]()
Yok henüz yapmadım. Akşama inşaallahKitap okuma işi ne oldu yaptın mı![]()
Toplumsal etiket yapmasak olurmuGeçen kızım isyanlardaydı. Suriyelimiyiz biz, niye bu kadar çoğuz diye. Kardeşleri bumaltmış belli ki benim ergeni.![]()
Bende söyledim canım aynı senin gibi. Anlattım kızıma. Haklısın ve tamamen sana katılıyorum.Toplumsal etiket yapmasak olurmu
Çünkü o toplumun belli bir gelenek gorenekleri var.
Yıllarca süren ve devam eden
Kadınlara özgürlük ve düşünce özgürlüğü verilmeyen
Espriyi anlıyorum ve çocukların etkilendiği bir dönemdeyiz biliyorum.
Yargilamiyorum ve saygı duyuyorum
Teşekkür ederimBende söyledim canım aynı senin gibi. Anlattım kızıma. Haklısın ve tamamen sana katılıyorum.
Malum ben uzun uzun yazdığım için her seferinde, bu sefer kısa kestim. Yanlış anlaşılmak istemem. Yine de uyarın için teşekkürler![]()
Cocuklarda ilk izlenim önemliBulunduğum yerde tarım yoğun. Suriyeli Afganlar da yoğun. Böyle olunca olumlu olumsuz sosyal hayata yansıyor herşey. Çocukların da bunaldığı şeyler yaşanıyor.
Okullarının hemen bitişik duvarında sera vs var ve Suriyeli bir aile kalıyordu. Önce kalan aileyle selamlaşıyorlardı. Bir sıkıntı yoktu.
Yeni taşınan kaçan toplara vs sert tepki göstermiş ve bağırış çağırış yaşanmış anladığım kadarıyla. Müdür müdahale etmiş vs.
İşte yani insan faktörü. Her milletin iyisi ve de kötüsü. Rabbim iyilerle karşılaştırsın. Kötüleri de ıslah etsin.
Ya neden bahane diyorsunuz ben gerçekten nasıl olduğunu anlamadımben de 2. veya bilmem kaçıncı çocuğum olursa böyle olsun isterim. bilinçli olmaz benim iş
sarhoştum.
kazayla oldu.
kocamın ceketi değdi.
vs türlü bahaneler olabilir.![]()
Yolla gözümü gönlümüz açılsınHani ben çamaşırları halledecektim ya bir umut, karşı apartmandaki teyze aradı. Gel kahve içelim diye beni yoldan çıkardı.Gittim geldim. Eşimin tarafı bitmek üzereydi. Toparlarım artık. Hava da rüzgarlı. Güneş yakıcı, gölge serin. Hava dengesiz.
Bu arada bahçede meyve ağacı çekip gönderecektim ama hamileMikan cığımla loğusa
Evilish aklıma gelince vazgeçtim.☺
Eline sağlıkSlm kızlar
Bugün okulda en yoğun günüm ve okuldan gelir gelmez uyudum çocuklar ve eşim gelene kadar
Bizimkiler kapıyı çalınca kalktım. Çocukların daha girmeden sordukları ne yemek var
Yemek de yapmamıştım tabi kahvaltı ile geçiştirdim artık patates kızarttım Menemen yaptım. Tabi öncesinde ve sonrasında mutfak toplamaca.
Sonra yatakları topladım.
1 sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim.
1 mak yıkadım sermem gerekiyor.
WC lavabo yıkadım.
Yani 15 dklık toparlamayı yaptım diyebilirim sanırım![]()