• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hani ben çamaşırları halledecektim ya bir umut, karşı apartmandaki teyze aradı. Gel kahve içelim diye beni yoldan çıkardı.😆 Gittim geldim. Eşimin tarafı bitmek üzereydi. Toparlarım artık. Hava da rüzgarlı. Güneş yakıcı, gölge serin. Hava dengesiz.

Bu arada bahçede meyve ağacı çekip gönderecektim ama hamile Mikan Mikan cığımla loğusa Evilish Evilish aklıma gelince vazgeçtim.☺

Hani ben çamaşırları halledecektim ya bir umut, karşı apartmandaki teyze aradı. Gel kahve içelim diye beni yoldan çıkardı.😆 Gittim geldim. Eşimin tarafı bitmek üzereydi. Toparlarım artık. Hava da rüzgarlı. Güneş yakıcı, gölge serin. Hava dengesiz.

Bu arada bahçede meyve ağacı çekip gönderecektim ama hamile Mikan Mikan cığımla loğusa Evilish Evilish aklıma gelince vazgeçtim.☺
Kitap okuma işi ne oldu yaptın mı 🤔

Geçen kızım isyanlardaydı. Suriyelimiyiz biz, niye bu kadar çoğuz diye. Kardeşleri bumaltmış belli ki benim ergeni. :-):confused:
Toplumsal etiket yapmasak olurmu 😔
Çünkü o toplumun belli bir gelenek gorenekleri var.
Yıllarca süren ve devam eden
Kadınlara özgürlük ve düşünce özgürlüğü verilmeyen

Espriyi anlıyorum ve çocukların etkilendiği bir dönemdeyiz biliyorum.
Yargilamiyorum ve saygı duyuyorum

Toplumsal etiket yapmasak olurmu 😔
Çünkü o toplumun belli bir gelenek gorenekleri var.
Yıllarca süren ve devam eden
Kadınlara özgürlük ve düşünce özgürlüğü verilmeyen

Espriyi anlıyorum ve çocukların etkilendiği bir dönemdeyiz biliyorum.
Yargilamiyorum ve saygı duyuyorum
Bende söyledim canım aynı senin gibi. Anlattım kızıma. Haklısın ve tamamen sana katılıyorum.
Malum ben uzun uzun yazdığım için her seferinde, bu sefer kısa kestim. Yanlış anlaşılmak istemem. Yine de uyarın için teşekkürler 🤗

Bulunduğum yerde tarım yoğun. Suriyeli Afganlar da yoğun. Böyle olunca olumlu olumsuz sosyal hayata yansıyor herşey. Çocukların da bunaldığı şeyler yaşanıyor.
Okullarının hemen bitişik duvarında sera vs var ve Suriyeli bir aile kalıyordu. Önce kalan aileyle selamlaşıyorlardı. Bir sıkıntı yoktu.
Yeni taşınan kaçan toplara vs sert tepki göstermiş ve bağırış çağırış yaşanmış anladığım kadarıyla. Müdür müdahale etmiş vs.
İşte yani insan faktörü. Her milletin iyisi ve de kötüsü. Rabbim iyilerle karşılaştırsın. Kötüleri de ıslah etsin.

Bulunduğum yerde tarım yoğun. Suriyeli Afganlar da yoğun. Böyle olunca olumlu olumsuz sosyal hayata yansıyor herşey. Çocukların da bunaldığı şeyler yaşanıyor.
Okullarının hemen bitişik duvarında sera vs var ve Suriyeli bir aile kalıyordu. Önce kalan aileyle selamlaşıyorlardı. Bir sıkıntı yoktu.
Yeni taşınan kaçan toplara vs sert tepki göstermiş ve bağırış çağırış yaşanmış anladığım kadarıyla. Müdür müdahale etmiş vs.
İşte yani insan faktörü. Her milletin iyisi ve de kötüsü. Rabbim iyilerle karşılaştırsın. Kötüleri de ıslah etsin.
Cocuklarda ilk izlenim önemli
Keşke yaşanmasa böyle şeyler 😔

Yolla gözümü gönlümüz açılsın 🤩

Slm kızlar🌻
Bugün okulda en yoğun günüm ve okuldan gelir gelmez uyudum çocuklar ve eşim gelene kadar 🙈
Bizimkiler kapıyı çalınca kalktım. Çocukların daha girmeden sordukları ne yemek var 🤦‍♀️
Yemek de yapmamıştım tabi kahvaltı ile geçiştirdim artık patates kızarttım Menemen yaptım. Tabi öncesinde ve sonrasında mutfak toplamaca.
Sonra yatakları topladım.
1 sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim.
1 mak yıkadım sermem gerekiyor.
WC lavabo yıkadım.

Yani 15 dklık toparlamayı yaptım diyebilirim sanırım ☺️

Slm kızlar🌻
Bugün okulda en yoğun günüm ve okuldan gelir gelmez uyudum çocuklar ve eşim gelene kadar 🙈
Bizimkiler kapıyı çalınca kalktım. Çocukların daha girmeden sordukları ne yemek var 🤦‍♀️
Yemek de yapmamıştım tabi kahvaltı ile geçiştirdim artık patates kızarttım Menemen yaptım. Tabi öncesinde ve sonrasında mutfak toplamaca.
Sonra yatakları topladım.
1 sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim.
1 mak yıkadım sermem gerekiyor.
WC lavabo yıkadım.

Yani 15 dklık toparlamayı yaptım diyebilirim sanırım ☺️
Eline sağlık 👍

Back
X