• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzünde mi?
Antibiyotik direk verir aslında.

İlacı hangi formda veriyorsun?

Zaten şiş inmeden tedavi de yapmaz.

Benim ünv.de yüzümde sağ yanakta yumurta kadar olmuştu apse.

Okulda yüzümü kaldıramıyordum .

Dişçinin numarasi yok mu arayıp sorsan?
Dişinin üstünde canım ama dışardan da belli oluyor. Köpek dişinin üstü. Gündüz aramıştık işte getirin demiş götüremedik. Yarına randevu vermiş tekrar. İlaç kullanmıyoruz normalde. Bi kaç kez hasta oldu şurubu kustuğu için iğne vermişti. Diş için ilk defa kullanacak.

haklısınız bir yerden başlamak gerekiyor özellikle eski eşyalarımı bir atsam ruhen rahatlayacağıma çok inanıyorum 😅
O zaman size de her gün 15 dakika eşya ayıklama yazayım. 😅 15 dakika içinde eline bir çöp poşeti alıyorsun ve hiç düşünmeden uzun zamandır kullanmadığın, kullanılmayacak durumda olan vs eşyaları poşete katıp ağzını bağlıyorsun hemen çöpe gönderiyorsun. Kullanılacak durumda olanları da ihtiyacı olanlara gönderirsin sonra.

Sen eskiden çok tembeldin ben senle dalga geçerdim:KK70: senin ahın tuttu galiba artık ben çok tembelim :KK70:
Ha ha çalışkan olduğum söylenemez🤪
Ya o zaman öğlenci idim ne güzel 😌
Yatıp yatıp öğlen kahvaltı yapardım 😋
Şimdi sabah 6.30 da ayakta 👻

Sen tembel olsan kim inanır 🤪

Bi de birisi vardı bulaşık makinesini boşalttım tekrar doldurdum çalıştırdım yazmıştı bir makinelik bulaşığı nasıl biriktirdin kuzu demiştim şimdi benimkiler makineye sığmıyor:D o kimdi hatırlamıyorum:D

Bi de birisi vardı bulaşık makinesini boşalttım tekrar doldurdum çalıştırdım yazmıştı bir makinelik bulaşığı nasıl biriktirdin kuzu demiştim şimdi benimkiler makineye sığmıyor:KK70: o kimdi hatırlamıyorum:KK70:
Eskilerden var mı başka kimse sitede ya?
11 mi oldu 12 mi 👻

Geçen sene aklıma düşürdün yine hatırladın yaptım yedik 👻

Maşallah 🧿 hafıza süper.🥳

Başka ne hatırlıyorsun dökül hadi 🤭
Öyle mi bak söylediğimi hatırlayamadım yakın zamanı siliyor demek ki beyin daha eskiyi hatırlıyor :D başka işte hepimiz kilo verirdik senin yüzünden birinci olamazdık o kalmış aklımda :D :D orda da kimin ahı tuttu bilmem ben de veremiyorum artık :D

Eskilerden var mı başka kimse sitede ya?
11 mi oldu 12 mi 👻
Bilmiyorum ki kimler vardı hatırlamıyorum. İnnukla WhatsApp tan konuştuk uzun süre pandemiden sonra pek yazmadık. Mumu85 vardı ama başka takımdaydı tanıyor musun onunla arada konuşuyoruz WhatsApp tan. Bi bakayım boş kalınca kimler vardı.

Öyle mi bak söylediğimi hatırlayamadım yakın zamanı siliyor demek ki beyin daha eskiyi hatırlıyor :KK70: başka işte hepimiz kilo verirdik senin yüzünden birinci olamazdık o kalmış aklımda :KK70: :KK70: orda da kimin ahı tuttu bilmem ben de veremiyorum artık :KK70:
Ha ha koptum ya🤭
O günden bu güne çok değişmişim o zaman 👻
Artık iradeliyim ya 😂
Ama o zaman evin karşısında tatlıcı,çiğ köfteci,fırın hepsi vardı 🤩
Fırının dereotlu poğaçası efsaneydi her sabah nasıl dayanıp kilo vercen 😌

Geçen sene eski sayfaları okudum bir metak ettim.

Bazı haftalar hepimiz artı geliyormuşuz :D

Bilmiyorum ki kimler vardı hatırlamıyorum. İnnukla WhatsApp tan konuştuk uzun süre pandemiden sonra pek yazmadık. Mumu85 vardı ama başka takımdaydı tanıyor musun onunla arada konuşuyoruz WhatsApp tan. Bi bakayım boş kalınca kimler vardı.
Evet innuk İstanbul'daydi hatta.
Mumu geçen sene takımlarda idi .
Ama bizim asıl tayfa yok ya.
Gerçi olsa da ben hatırlamam 👻

Öyle mi bak söylediğimi hatırlayamadım yakın zamanı siliyor demek ki beyin daha eskiyi hatırlı
Çok yakın zaman değil ya 2020 de olabilir.
Ben diyet yaptığım sene işte.😌

Senin hafızaya laf yok 🤩

Back