• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minimal kızların mayıs alışkanlık listesi

1- Anka Anka - parlak lavabo
2- Mia- Mia- kitap okuma
3- CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer günde 15 dakika temizlik
4- SUHAN SUHAN 15 dakika spor
5- Mikan Mikan günde 15 dakika temizlik
6- inciitanesi inciitanesi kitap okuma
7- Psidan Psidan kitap okuma
8- Aysen012 Aysen012 15 dakika temizlik

Başka katılmak isteyen arkadaşlar sizler de adınızı ekleyebilirsiniz :KK36: başlarken tablo yaparız

Minimal kızların mayıs alışkanlık listesi

1- Anka Anka - parlak lavabo
2- Mia- Mia- kitap okuma
3- CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer günde 15 dakika temizlik
4- SUHAN SUHAN 15 dakika spor
5- Mikan Mikan günde 15 dakika temizlik
6- inciitanesi inciitanesi kitap okuma
7- Psidan Psidan kitap okuma
8- Aysen012 Aysen012 15 dakika temizlik
9- Kmsl Hnd Kmsl Hnd Temiz beslenme

Başka katılmak isteyen arkadaşlar sizler de adınızı ekleyebilirsiniz :KK36: başlarken tablo yaparız

Sezaryen🙈 3. Olduğu halde çok korkuyorum😰
Ben de dün yardımcı çağırdım tekrar cam kapı, gardırop üstleri vs silindi, avizelerim silindi balkonlar yıkandı, ben de bugün çamaşır yıkarım 1 makine, cuma günü pedikür yaptırmaya gidicem, kullanmadığım fincan takımım vardı onu sattım letgodan

Sezaryen🙈 3. Olduğu halde çok korkuyorum😰
Ben de dün yardımcı çağırdım tekrar cam kapı, gardırop üstleri vs silindi, avizelerim silindi balkonlar yıkandı, ben de bugün çamaşır yıkarım 1 makine, cuma günü pedikür yaptırmaya gidicem, kullanmadığım fincan takımım vardı onu sattım letgodan
Sağ salim kucağına al inşallah canım. 4 sezaryen oldum ben de tekrar girsem tekrar korkarım çok normal yani.🙈 Almadıysan medikal korse al canım kendine ayağa kalkıp yürürken tak inanılmaz kolaylık oluyor. Yatarken çıkar. Ben hiç yatmadım hep korseyle ayakta dolandım.

Back