Ben de ben de :) en çok kazanmak istediğim alışkanlık ne düşüneyim yarına kadarMinimal kızların mayıs alışkanlık listesi
1-Anka - parlak lavabo
2-Mia- kitap okuma
3-CKbeautyandsheer
4-SUHAN
5-Mikan
Başka katılmak isteyen arkadaşlar sizler de adınızı ekleyebilirsinizbaşlarken tablo yaparız
Tamam canım isim değişmiş hayırlı olsunBen de ben de :) en çok kazanmak istediğim alışkanlık ne düşüneyim yarına kadar
Ben hepsini yapmaya çalışacağım. Ama spesifik olarak 15 dk temizliği alıyorumMinimal kızların mayıs alışkanlık listesi
1-Anka - parlak lavabo
2-Mia- kitap okuma
3-CKbeautyandsheer
4-SUHAN
5-Mikan
Başka katılmak isteyen arkadaşlar sizler de adınızı ekleyebilirsinizbaşlarken tablo yaparız
Onlar örnek bambaşka bir şey de olabilirBen hepsini yapmaya çalışacağım. Ama spesifik olarak 15 dk temizliği alıyorum
Başka bir şey gelmiyor şimdi aklıma bu liste iyiOnlar örnek bambaşka bir şey de olabilir
Minimal kızların mayıs alışkanlık listesi
1-Anka - parlak lavabo
2-Mia- kitap okuma
3-CKbeautyandsheer
4-SUHAN
5-Mikan
6-inciitanesi
Fly lady aylık alışkanlıkları
1- lavabonuzu parlatın. (lavaboda bulaşık biriktirme ve akşam yatmadan mutlaka topla) ++++++++++
2- günde 15 dakika temizlik( en dağınık yerlerden 15 dakika düzenle) ++++++++++ (banyoyu toparladım)
3- sabah kalkınca pijamaları çıkar ve ayakkabılara kadar giyin (ayakkabıyla rahat edemeyen sadede pijamaları çıkarabilir ama çalışanlara uymaz bu gerçi)
4- sabah yatağı topla
5- 15 dakika da olsa spor yap
6- suya dikkat et su içmeye odaklan
7- banyoyu temiz tut (sabahları hızlıca çok detaya girmeden klozet ve lavabo yıka ve yerleri kurut)
8- her gün 1 makine çamaşır yıka kurut katla kaldır ++++++++++++
9- yatmadan önce rutini oluştur ++++++++++++ (Temizleyici+nemlendirici+diş fırçalama)
10- kağıt dağınıklığı diyor. Ayrıntı için linke tık tık Monthly Habit: October – Paper Clutter | FlyLady.net
11- menü planlama
12- bakım
1 ini alsak canım takip için. 21 gün sonra diğerine geçersin.CKbeautyandsheer --> Mutfak tezgahı parlat + 15 dk etrafı toparla + Varsa 1 makine çamaşır yıka/kurut/katla/yerleştir.
Tabii ki, 1 tanesini yazabilirsin.1 ini alsak canım takip için. 21 gün sonra diğerine geçersin.
Lavaboyu alayım bana yandaş olTabii ki, 1 tanesini yazabilirsin.
yandaş olurum elbet ama listede etraf toparlamaya daha çok ihtiyacım var.Lavaboyu alayım bana yandaş ol
Hımmm tamam o zaman onu alalım napalım :))yandaş olurum elbet ama listede etraf toparlamaya daha çok ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?