dümdüz yağlı bir cilde sahipseniz
-Cerave foaming yikama j
-Cosmed matlastirici y.j.
-Celenes yağlı y.
bunlara bakabilirsiniz
cilt bakımına nerde başlamalıyız tonik? maske?serum?
Gün boyu pek çok sebeple cildimiz kirleticilere maruz kalıyor.belki bugün makyaj yapmadım nasıl olsa yüzümü yıkamadan da uyuyabilirim diye düşünüyoruz.ama yanılıyoruz.Maalesef şehirlerde hava kirliliğiyle iç içe yaşıyoruz.güneş ışığıda ekleniyor.Hava kirliliği cildimizi yaşlandırıp,kollagenin yıkımına neden oluyor.İnce kırışıklıklar ve lekelerin oluşumuna neden oluyor.cilt bakımınında ilk adım temizliktir.Temiz bir ciltle her zaman 1-0 öndeyiz.Cidimizi tanıyoruz ve cilt tipimizi biliyorsak ona göre cilt temizleme ürünü seçmeliyiz.jel kıvamlı yada köpük tercih edebiliriz.Dikkat edilmesi gereken diğer nokta ise kullandığıız temizleme ürünü cildimizde gerginlik bırakmamılıdır.gerginlik bırakıyorsa ciltteki tüm yağı çekmiştir ,dış etkenlere cilt davetiye çıkarmıştır.yüzünüzü yıkadıktan hemen sonra nemlendirici ihtiyacı doğuyorsa ,yanma batma oluşuyorsa temzileme ürününüz yanlıştır.temizledikten sonra tabiki nemlendirici kullanılmalı ama cildimizin tepkisini kotrol etmek için bu örneği verdim
Evilish doğum mu yaptın nerdesin
aa doğumu yakınmıydı
Sağol canimYok yok daha doğurmadım, son 15 günüm annecimmSarah jionun son kitabına başlamıştım, kitap da arkadaşımın, ona hediye almıştım kitabı ama doğurursam okuyamam diye önce sen oku öyle ver dedi İşlerden arta kalan sürede kitabı okuyodum ama elimden geldiği kadar topiği takip de ettim
Gezen tozan herkese iyi gezmeler diyorum
Mia sana kolaylıklar, boyalar doğum günleri
Hayal kuran herkese hamile duası, Allah kalbinizden geçen her şeyi nasip eylesin
Bu arada yüze temizleme fırçası, kese, granüllü peelingler, kabak lifi vs kullanılmamalıymış, ciltte mikro ciziklere sebep olarak erken yaşlanmaya zemin hazırlıyomuş, cilt bariyerine zarar veriyomuş
Ben de kullanıyodum hepsini ama çıkardım hayatımdan, hamile kalmadan önce hftada 1 gün aha bha kırmızı serumla peeling yapıyodum ölü deriler için, aha bha serum kış aylarında ama, yaz aylarında ise laktik asit serum kullanarak peeling yapmak lazım, asitlerle peeling yaptığım gün yatmadan la roche posay cicaplast sürüp yatıyodum cildimi onarsın, yatıştırsın yenilesin diye
Bir kere yedim bayıldımOrda da mı var bamya çorbası. Konya'da çok meşhur
Aaaa gelmeyince doğum yaptın sandım sağlıkla gelsin kuzuYok yok daha doğurmadım, son 15 günüm annecimmSarah jionun son kitabına başlamıştım, kitap da arkadaşımın, ona hediye almıştım kitabı ama doğurursam okuyamam diye önce sen oku öyle ver dedi İşlerden arta kalan sürede kitabı okuyodum ama elimden geldiği kadar topiği takip de ettim
Hayal kuran herkese hamile duası, Allah kalbinizden geçen her şeyi nasip eylesin
Bu arada yüze temizleme fırçası, kese, granüllü peelingler, kabak lifi vs kullanılmamalıymış, ciltte mikro ciziklere sebep olarak erken yaşlanmaya zemin hazırlıyomuş, cilt bariyerine zarar veriyomuş
Ben de kullanıyodum hepsini ama çıkardım hayatımdan, hamile kalmadan önce hftada 1 gün aha bha kırmızı serumla peeling yapıyodum ölü deriler için, aha bha serum kış aylarında ama, yaz aylarında ise laktik asit serum kullanarak peeling yapmak lazım, asitlerle peeling yaptığım gün yatmadan la roche posay cicaplast sürüp yatıyodum cildimi onarsın, yatıştırsın yenilesin diye
Bizim bi ajanda takımı vardı kimler vardıSonunda evi topladim
Çayımı içerken yarın için notlar aldım
Enerjim yükseldi
rica ederim. ne demek, lafı olmazÇok sağol canım
bugün kırmızı serumla ilgili düşüncelerinizi soracaktım grupta kullanan varsa bizi bir aydınlatsın diye.Yok yok daha doğurmadım, son 15 günüm annecimmSarah jionun son kitabına başlamıştım, kitap da arkadaşımın, ona hediye almıştım kitabı ama doğurursam okuyamam diye önce sen oku öyle ver dedi İşlerden arta kalan sürede kitabı okuyodum ama elimden geldiği kadar topiği takip de ettim
Ben bloknot kağıtları aldım onlara yazıyorumBizim bi ajanda takımı vardı kimler vardıben beceremedim plan işini ya üzerinde çalışmam gereken bir konu daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?