• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SUHAN SUHAN geçen hafta annemdeydim. baktım annemde bi nivea temizleme köpüğü ve nivea gündüz kremi falan var. denedim denemez olaydım. mahvetti suratımı bir günde.

celenes temizleyici almıştım ya ben. annemin cildi de kuru olduğundan niveadan iyidir diye ona da hemen aldım. anneler günü hediyesi.
yanına serumunu ve nemlendiricisini de aldım.

ben ürünlerden memnunum, inşallah annem de memnun kalır.

Tekrar öneriler için teşekkür ederim. :KK19:
memnun olmana sevindim.böyle böyle cildine iyi gelen şeyleri keşfediyorsun

Yok yok daha doğurmadım, son 15 günüm annecimm😬😬 Sarah jionun son kitabına başlamıştım, kitap da arkadaşımın, ona hediye almıştım kitabı ama doğurursam okuyamam diye önce sen oku öyle ver dedi😂😂 İşlerden arta kalan sürede kitabı okuyodum ama elimden geldiği kadar topiği takip de ettim

Gezen tozan herkese iyi gezmeler diyorum
Mia sana kolaylıklar, boyalar doğum günleri
Hayal kuran herkese hamile duası, Allah kalbinizden geçen her şeyi nasip eylesin🙏🏻

Bu arada yüze temizleme fırçası, kese, granüllü peelingler, kabak lifi vs kullanılmamalıymış, ciltte mikro ciziklere sebep olarak erken yaşlanmaya zemin hazırlıyomuş, cilt bariyerine zarar veriyomuş
Ben de kullanıyodum hepsini ama çıkardım hayatımdan, hamile kalmadan önce hftada 1 gün aha bha kırmızı serumla peeling yapıyodum ölü deriler için, aha bha serum kış aylarında ama, yaz aylarında ise laktik asit serum kullanarak peeling yapmak lazım, asitlerle peeling yaptığım gün yatmadan la roche posay cicaplast sürüp yatıyodum cildimi onarsın, yatıştırsın yenilesin diye
yaa yaklaşmış.Hyırlısıyla kucağına alırsın inş.
fırça ve tanecikli peeling için aynı şeyi düşünüyorum.kabak lifi hakkında bilgim yok.keseye karşı değilim .dikkatli kullanmak gerek tabi.evet aha yazın büyük sıkıntı.bha yazında kullanılabiliyor ,ama benim üründe ikisi bir arada geçen gün sonunu kullandım.

20220421_114953.webp

Evet banyomu hiç görmediniz eksikler var tabi hala
Mesela sepetin yanına havlu ve bakım malz için dolap gelecek

20220421_114855.webp

20220421_114915.webp

Temizlik bölümü içinde kapi yaptirmistik ama firma iflas etmiş bu yaz başka bir yerden yapılacak
Bakım malz şimdilik burda duruyor

Evilish Evilish
hangi marka olanları kullanıyorsun?
bu serumları kuru ciltlere sahip olanlar da kullanabiliyor mu?

Bence her cilt tipi kullanmalı kırmızı peeling, çünkü ciltteki ölü deriler başka türlü temizlenmiyor, eskiden pütürcüklü peelingler yapardık ama o da zararlıymış cilde meğer, kuru cilt tipinin kullanması gereken nemlendirici önemli olan sanırım, onun için de mia klinika mavi renki bariyer onarıcı krem kullanabilirsin, fiyatı da makul, 120-130 tl gibi, bendeki aha bha serum the purest solutions, nihal kanık önerisiyle almıştım, gözaltı serumum ve arbutin serumum da purest, önerilerine güvendiğim tek kozmetik danışmanı o, reklam amaçlı önerilerde bulunmuyor içerikleri inceleyip, ürünleri bi süre deneyip öneriyor, bu yüzden eleştirdiği ürün de çok fazla ve sürekli mahkemelik oluyo😂 onu takip edebilirsiniz, çok güzel videoları var

Bence her cilt tipi kullanmalı kırmızı peeling, çünkü ciltteki ölü deriler başka türlü temizlenmiyor, eskiden pütürcüklü peelingler yapardık ama o da zararlıymış cilde meğer, kuru cilt tipinin kullanması gereken nemlendirici önemli olan sanırım, onun için de mia klinika mavi renki bariyer onarıcı krem kullanabilirsin, fiyatı da makul, 120-130 tl gibi, bendeki aha bha serum the purest solutions, nihal kanık önerisiyle almıştım, gözaltı serumum ve arbutin serumum da purest, önerilerine güvendiğim tek kozmetik danışmanı o, reklam amaçlı önerilerde bulunmuyor içerikleri inceleyip, ürünleri bi süre deneyip öneriyor, bu yüzden eleştirdiği ürün de çok fazla ve sürekli mahkemelik oluyo😂 onu takip edebilirsiniz, çok güzel videoları var
Hamilelikle birlikte cildim çok bozuldu lekeler çoğaldı, doğumdan sonra neyapmam gerekir sence ?

Hamilelikle birlikte cildim çok bozuldu lekeler çoğaldı, doğumdan sonra neyapmam gerekir sence ?

Benim de lekelerim arttı malesef, sabah akşam arbutin kullanmayı düşünüyorum ben, leke acıcı bi içerik, bi de agresif değil, yaz mevsiminde de kullanılabilirmiş, düzenli kullanmak kilit nokta, yaz kış güneş kremi, c vitamini serum benim cildime yaramıyo ama sen onu da rutinine ekle, Yarabbi lekelerimizden kurtulmayı nasip et amin🤲🏻😃

Benim de lekelerim arttı malesef, sabah akşam arbutin kullanmayı düşünüyorum ben, leke acıcı bi içerik, bi de agresif değil, yaz mevsiminde de kullanılabilirmiş, düzenli kullanmak kilit nokta, yaz kış güneş kremi, c vitamini serum benim cildime yaramıyo ama sen onu da rutinine ekle, Yarabbi lekelerimizden kurtulmayı nasip et amin🤲🏻😃
Aminnn🙏😅

Mesajı favorilere ekledim. Emzirme dönemi kullanmak sıkıntı olmaz heralde inşallah

Olmaz bence ya, dıştan uygulanan ürünler cildin tüm katmanlarına nufus etmiyo diyolar zaten, hem arbutin c vitamini falan sütle kızına geçerse kızın da lekesiz olur dermişim🤪🤪🙈😂😂

Back