- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim dönemsel oldu.erengenlikte bile sivilce çıkarmamış insanım düşün.senin süreklilik arzden bi durumsa uzmana görünmende fayda var.ben haftalık kil maskesi,çayağacı yağı vs kullandım.nemlendiricide zaten duoyu kullandım.kimyasal peelinglerden uzak durmaya çalış özellikle tanecikli olanlardan.cildi acayip hırpalıyor.hele sivilceliyseİçerden başka destek kullandın mı sadece bunlar mı iyi geldi peki. Karaciğeri bi rahatlatmam lazım aslında
Benimki de bu
Aynen ben de çok kimyasal kullanmak istemiyorum. Başlangıç olarak kremdir jeldir başlayayım. Devam edebilirsem daha profesyonele geçerizbenim dönemsel oldu.erengenlikte bile sivilce çıkarmamış insanım düşün.senin süreklilik arzden bi durumsa uzmana görünmende fayda var.ben haftalık kil maskesi,çayağacı yağı vs kullandım.nemlendiricide zaten duoyu kullandım.kimyasal peelinglerden uzak durmaya çalış özellikle tanecikli olanlardan.cildi acayip hırpalıyor.hele sivilceliyse
evet kremde bu. başka yağsız nemlendiricide tercih edebilirsin.
Ayyyy içim gitti bi andaBenimki de bu
Hatta banyoda duruyor
Eşimde dus jeli diye kullanıyormuş
Çok ferahlatıcı etkisi var diye övüyordu
Gözlerimden ateş çıktı
Ben onu az az kullanıyorum bitmesin diye![]()
Teşekkür ederim canım. Bi koşu gidip bakayım başka tavsiye ederlerse onu da danışırım sana.evet kremde bu. başka yağsız nemlendiricide tercih edebilirsin.
benimkinide oğlanlar sıvı sabun sanıp ellerini yıkamışlardı lavabonun kenarındaydı.Benimki de bu
Hatta banyoda duruyor
Eşimde dus jeli diye kullanıyormuş
Çok ferahlatıcı etkisi var diye övüyordu
Gözlerimden ateş çıktı
Ben onu az az kullanıyorum bitmesin diye![]()
Ayyyy içim gitti bi anda![]()
bi ara baya ürün paylaştık kızlarla ama baya geride kaldı sanırımTeşekkür ederim canım. Bi koşu gidip bakayım başka tavsiye ederlerse onu da danışırım sana.![]()
benimkinide oğlanlar sıvı sabun sanıp ellerini yıkamışlardı lavabonun kenarındaydı.![]()
![]()
![]()
Merhababu konuyu bayadır takip ediyorum umarım bir gün bende diyimm :)
Bakayım onlara dabi ara baya ürün paylaştık kızlarla ama baya geride kaldı sanırım
benimkinide oğlanlar sıvı sabun sanıp ellerini yıkamışlardı lavabonun kenarındaydı.![]()
![]()
![]()
kuru ciltliler bu yıkama ürünlerine bakabilir.içerikleri temiz ürünler
rEki Görüntüle 3028713 Eki Görüntüle 3028707 Eki Görüntüle 3028708 Eki Görüntüle 3028709 Eki Görüntüle 3028710 Eki Görüntüle 3028714
Eki Görüntüle 3027346 Eki Görüntüle 3027347
hassas olmayan yağlı ve sivilceye meyilli bir cildiniz varsa bu iki temizleme ürününü deneyebilirsiniz.çok kuvvetli ve sert ürün ikiside.