Ben yemek dışında hiç bişey yapmadım. Şimdi motor taktımBütün hedeflerimi yaptım hatta başka bir sürü iş yaptım
Yarının planını oluşturdum
Yeni bir diziye başladım.
Benim hafta sonu misafir gelecek ya mecbur iş bırakmadımBen yemek dışında hiç bişey yapmadım. Şimdi motor taktım
Benim de gelecek de işte üşendim baya gündüz. Akşam baya topladık. Benim en küçük bile topladı düşün yani öyle ayrıntılı topladıkBenim hafta sonu misafir gelecek ya mecbur iş bırakmadım
Yarında sebze market işi var
Sanada kolay gelsin akşam iş yapmak daha güzel
Ooo elinize sağlıkBenim de gelecek de işte üşendim baya gündüz. Akşam baya topladık. Benim en küçük bile topladı düşün yani öyle ayrıntılı topladık
Doğumdan sonra istediğini yerim diye teselli etmeye çalışacaksın artıkSlmlar
Şeker sayesinde sağlıklı beslenip düzenli yürüyüş yapmaya başladım. Bu kendimi çok iyi hissettirse de ha deyince bir çikolata bir dondurma yiyememek bazen çok zoruma gidiyor
Ben de senin gibi haftasonu gezdim gezdim pazar öğleden sonraya sıkıştırdım işleriSelam kizlar halilarim serildi. Temizlik işi bitti cok şükür. Halilar yokken ev kalk gidelim modundaydi bitti çok şükür.
Ev tertipli düzenli. Rabbim saglikla oturmayi nasip etsin inşallah.
Haftasonu bol gezmeli gecti hava da güzeldi kizima cok iyi geldi. Haftasonunun tatli yorgunluğu var uzerimde. Tatli yaptim bugun. Birazdan yeriz.
Benimde cilt bakimi yaptırmam lazim dogumdan sonra bende de renk esitsizlikleri oluşmaya basladi ama kışa girerken istiyorum. Birde hic düzenli yapamıyorum bakimlarimi. Bekarken amma rahat hayatimiz varmis üniversitede falan ne kadar bol vaktimiz varmis düşünüyorum da. Ama o zaman da yok üniversite bitsin yok atanalim derdinden zevk alamiyoruz. Neysem cok şükür bugünümuze.öpuldunuz hepiniz
Öyle yapıcam mecbur, yine de doktora soracağım arada kaçamak yapamaz mıyım diyeDoğumdan sonra istediğini yerim diye teselli etmeye çalışacaksın artıken azından kontrollü ilerlemiş olursun sonra kafanda dert olmaz çok kilo aldım diye
O kadar kaçamak olur yaa, 1-2 kaşık tadına bakarsın en azından hamilesin senÖyle yapıcam mecbur, yine de doktora soracağım arada kaçamak yapamaz mıyım diyeölçümlerim baya düşük çıkıyor çünkü
Dyson yeterli oluyorGünaydınlar. Ben de severek süpürge yapmak için normal süpürgelerdense dyson'ın dik süpürgelerinden almayı düşünüyorum çeyizim için. Sizce yeterli olur mu illa normal yatay kablolu süpürgelerden almaya gerek var mı?
Sağolun cevap içinDyson yeterli oluyor
Benimki v7 motorhead modeli gayet memnunumSağolun cevap içinpeki hangi modelini tavsiye edersiniz. Yeni çıkanlar biraz fazla pahalı malum.
Birazdan izleyeceğim
Hoşuma giden bir tedx konuşması bırakayım izlemek isteyen olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?