Selam kizlar halilarim serildi. Temizlik işi bitti cok şükür. Halilar yokken ev kalk gidelim modundaydi bitti çok şükür.
Ev tertipli düzenli. Rabbim saglikla oturmayi nasip etsin inşallah.
Haftasonu bol gezmeli gecti hava da güzeldi kizima cok iyi geldi. Haftasonunun tatli yorgunluğu var uzerimde. Tatli yaptim bugun. Birazdan yeriz.
Benimde cilt bakimi yaptırmam lazim dogumdan sonra bende de renk esitsizlikleri oluşmaya basladi ama kışa girerken istiyorum. Birde hic düzenli yapamıyorum bakimlarimi. Bekarken amma rahat hayatimiz varmis üniversitede falan ne kadar bol vaktimiz varmis düşünüyorum da. Ama o zaman da yok üniversite bitsin yok atanalim derdinden zevk alamiyoruz. Neysem cok şükür bugünümuze.öpuldunuz hepiniz

Slmlar

Şeker sayesinde sağlıklı beslenip düzenli yürüyüş yapmaya başladım. Bu kendimi çok iyi hissettirse de ha deyince bir çikolata bir dondurma yiyememek bazen çok zoruma gidiyor
Doğumdan sonra istediğini yerim diye teselli etmeye çalışacaksın artık en azından kontrollü ilerlemiş olursun sonra kafanda dert olmaz çok kilo aldım diye

Ben de senin gibi haftasonu gezdim gezdim pazar öğleden sonraya sıkıştırdım işleri
Süpürüp sildim
Nevresim değiştirdim
Yorganı kaldırdım, battaniyeyi çıkardım
Banyo, tuvalet, lavabo temizledim
Halıları serdim
Pazar banyoları yapıldı

Son ütüm kaldı onu da oğlumu uyutup yapacağım umarım
Gün sonu ortalığı toplar yatarım

Haftasonu hem çok yorucu hem çok keyifli oluyor ama üniversitedeki, çocuksuz yıllarımdaki o boşluğu çok özledim ben de ahh ahh

Doğumdan sonra istediğini yerim diye teselli etmeye çalışacaksın artık en azından kontrollü ilerlemiş olursun sonra kafanda dert olmaz çok kilo aldım diye
Öyle yapıcam mecbur, yine de doktora soracağım arada kaçamak yapamaz mıyım diye ölçümlerim baya düşük çıkıyor çünkü

Günaydın kızlar,

benim de ctesi günüm; kızımın gösterisi, park, gezmeler vs ile geçti.
Pazar da okulum yokmuş, sabah kalkıp;

-nevresim değiştirip, yıkayıp kuruttum.
-yorganı balkona havalanması için atıverdim.
-robota yatak odasını 2 kez süpürttüm.
-ben de yatağı süpürüp üzerine bir çarşaf atıp, katlanacak çamaşırlarımı katladım, yerleştirdim.
-eşim mutfak tarafını ve kuşu temizledi.
-birlikte balkonu ve balkon koltuklarını yıkadık.
-3-4 makine daha çamaşır yıkayıp, kuruttum. bir kısmını katladım. bir kısmını yetiştiremedim. bu sabah kalkınca 3-5 parça daha katladım ama bitmedi.
-sonra dışarı çıkmamız gerekti. uçurtma falan uçurduk kızımla.

-banyo tuvalet kaldı.

eğer takatim kalırsa, akşam tuvalet banyoyu ovup paspasını sermek istiyorum.

yakında balkona geçeriz, orayı bir toparlamam lazım. çiçekleri bir yenilemem lazım. dağınık görünen dökülen çiçekleri artık evden uzaklaştıracağım.

Bayramda "kuru patlıcan dolması" yapacağım. K.validemlere misafirlik olsun diye.

Bende durumlar böyle.

Herkese iyi haftalar olsun

günaydınlar.

cuma günü okul gösterisi vardı oğleden sonra oraya katıldım.akşam çocukların yazlık kışlık kıyafet vs uğraştım 1 poşet çocukların çıktı.eksikleri var onları tamamlayacağım bayramdan sonra
ctesi kaba bi ortalığı toparlayıp evden çıktık. dün gece geçtik eve.güzel bir haftasonu geçirdik.sabah çıkmadan 1 makıne çamaşır attım .plansızım bu hafta için .ev için plan oluşturup işlerime bakayım

Öyle yapıcam mecbur, yine de doktora soracağım arada kaçamak yapamaz mıyım diye ölçümlerim baya düşük çıkıyor çünkü
O kadar kaçamak olur yaa, 1-2 kaşık tadına bakarsın en azından hamilesin sen

Günaydınlar. Ben de severek süpürge yapmak için normal süpürgelerdense dyson'ın dik süpürgelerinden almayı düşünüyorum çeyizim için. Sizce yeterli olur mu illa normal yatay kablolu süpürgelerden almaya gerek var mı?

Selamlar
Bizde hafta sonu misafir vardı
Güzel geçti ama yorucuydu tabi.

Yarın kuaförde yer bulursam gitmeyi düşünüyorum

Dyson yeterli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…