İçerden başka destek kullandın mı sadece bunlar mı iyi geldi peki. Karaciğeri bi rahatlatmam lazım aslında
benim dönemsel oldu.erengenlikte bile sivilce çıkarmamış insanım düşün.senin süreklilik arzden bi durumsa uzmana görünmende fayda var.ben haftalık kil maskesi,çayağacı yağı vs kullandım.nemlendiricide zaten duoyu kullandım.kimyasal peelinglerden uzak durmaya çalış özellikle tanecikli olanlardan.cildi acayip hırpalıyor.hele sivilceliyse

Aynen ben de çok kimyasal kullanmak istemiyorum. Başlangıç olarak kremdir jeldir başlayayım. Devam edebilirsem daha profesyonele geçeriz

Benimki de bu
Hatta banyoda duruyor
Eşimde dus jeli diye kullanıyormuş
Çok ferahlatıcı etkisi var diye övüyordu
Gözlerimden ateş çıktı
Ben onu az az kullanıyorum bitmesin diye
Ayyyy içim gitti bi anda

Benimki de bu
Hatta banyoda duruyor
Eşimde dus jeli diye kullanıyormuş
Çok ferahlatıcı etkisi var diye övüyordu
Gözlerimden ateş çıktı
Ben onu az az kullanıyorum bitmesin diye
benimkinide oğlanlar sıvı sabun sanıp ellerini yıkamışlardı lavabonun kenarındaydı.

benimkinide oğlanlar sıvı sabun sanıp ellerini yıkamışlardı lavabonun kenarındaydı.
SUHAN geçen hafta annemdeydim. baktım annemde bi nivea temizleme köpüğü ve nivea gündüz kremi falan var. denedim denemez olaydım. mahvetti suratımı bir günde.

celenes temizleyici almıştım ya ben. annemin cildi de kuru olduğundan niveadan iyidir diye ona da hemen aldım. anneler günü hediyesi.
yanına serumunu ve nemlendiricisini de aldım.

ben ürünlerden memnunum, inşallah annem de memnun kalır.

Tekrar öneriler için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…