• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cilt bakımına nerde başlamalıyız tonik? maske?serum?
Gün boyu pek çok sebeple cildimiz kirleticilere maruz kalıyor.belki bugün makyaj yapmadım nasıl olsa yüzümü yıkamadan da uyuyabilirim diye düşünüyoruz.ama yanılıyoruz.Maalesef şehirlerde hava kirliliğiyle iç içe yaşıyoruz.güneş ışığıda ekleniyor.Hava kirliliği cildimizi yaşlandırıp,kollagenin yıkımına neden oluyor.İnce kırışıklıklar ve lekelerin oluşumuna neden oluyor.cilt bakımınında ilk adım temizliktir.Temiz bir ciltle her zaman 1-0 öndeyiz.Cidimizi tanıyoruz ve cilt tipimizi biliyorsak ona göre cilt temizleme ürünü seçmeliyiz.jel kıvamlı yada köpük tercih edebiliriz.Dikkat edilmesi gereken diğer nokta ise kullandığıız temizleme ürünü cildimizde gerginlik bırakmamılıdır.gerginlik bırakıyorsa ciltteki tüm yağı çekmiştir ,dış etkenlere cilt davetiye çıkarmıştır.yüzünüzü yıkadıktan hemen sonra nemlendirici ihtiyacı doğuyorsa ,yanma batma oluşuyorsa temzileme ürününüz yanlıştır.temizledikten sonra tabiki nemlendirici kullanılmalı ama cildimizin tepkisini kotrol etmek için bu örneği verdim
Anka Anka

Evilish Evilish doğum mu yaptın nerdesin

aa doğumu yakınmıydı

Yok yok daha doğurmadım, son 15 günüm annecimm😬😬 Sarah jionun son kitabına başlamıştım, kitap da arkadaşımın, ona hediye almıştım kitabı ama doğurursam okuyamam diye önce sen oku öyle ver dedi😂😂 İşlerden arta kalan sürede kitabı okuyodum ama elimden geldiği kadar topiği takip de ettim

Gezen tozan herkese iyi gezmeler diyorum
Mia sana kolaylıklar, boyalar doğum günleri
Hayal kuran herkese hamile duası, Allah kalbinizden geçen her şeyi nasip eylesin🙏🏻

Bu arada yüze temizleme fırçası, kese, granüllü peelingler, kabak lifi vs kullanılmamalıymış, ciltte mikro ciziklere sebep olarak erken yaşlanmaya zemin hazırlıyomuş, cilt bariyerine zarar veriyomuş
Ben de kullanıyodum hepsini ama çıkardım hayatımdan, hamile kalmadan önce hftada 1 gün aha bha kırmızı serumla peeling yapıyodum ölü deriler için, aha bha serum kış aylarında ama, yaz aylarında ise laktik asit serum kullanarak peeling yapmak lazım, asitlerle peeling yaptığım gün yatmadan la roche posay cicaplast sürüp yatıyodum cildimi onarsın, yatıştırsın yenilesin diye

Yok yok daha doğurmadım, son 15 günüm annecimm😬😬 Sarah jionun son kitabına başlamıştım, kitap da arkadaşımın, ona hediye almıştım kitabı ama doğurursam okuyamam diye önce sen oku öyle ver dedi😂😂 İşlerden arta kalan sürede kitabı okuyodum ama elimden geldiği kadar topiği takip de ettim

Hayal kuran herkese hamile duası, Allah kalbinizden geçen her şeyi nasip eylesin🙏🏻

Bu arada yüze temizleme fırçası, kese, granüllü peelingler, kabak lifi vs kullanılmamalıymış, ciltte mikro ciziklere sebep olarak erken yaşlanmaya zemin hazırlıyomuş, cilt bariyerine zarar veriyomuş
Ben de kullanıyodum hepsini ama çıkardım hayatımdan, hamile kalmadan önce hftada 1 gün aha bha kırmızı serumla peeling yapıyodum ölü deriler için, aha bha serum kış aylarında ama, yaz aylarında ise laktik asit serum kullanarak peeling yapmak lazım, asitlerle peeling yaptığım gün yatmadan la roche posay cicaplast sürüp yatıyodum cildimi onarsın, yatıştırsın yenilesin diye
Sağol canim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😊

Bugün ev toplanmiyor
Birde markete gittik eşyaları öylesine yerleştirdim

Ev terliklerini boya yaparken mahvettik eskimişti
Şimdi yenileri sipariş verdim.
Bu yıl çok giydim normalde giymezdim.

Birde çay tepsisi aldım
Kendi tepsim eskimisti ama yinede turşu kavanozlarinin altına koyuyorum suyu akabiliyor

Hem eleme hem alma işleri oldu

Aaaa gelmeyince doğum yaptın sandım sağlıkla gelsin kuzu 🤗Ya bana al bunu yatmadan yıka sabah kalkınca da şunu sür gibi basit işlemler lazım. 😂 Haftada bir şunu yap, onu yaparsan bunu, yapmazsan öbürünü dersen kafam basmaz benim 😂

bugün kırmızı serumla ilgili düşüncelerinizi soracaktım grupta kullanan varsa bizi bir aydınlatsın diye.
sence etkisi nasıl?

Bizim bi ajanda takımı vardı kimler vardı 😂 ben beceremedim plan işini ya üzerinde çalışmam gereken bir konu daha.
Ben bloknot kağıtları aldım onlara yazıyorum
Gunluk işlerimi

Ajandaya da önemli şeyleri yazıyorum
Etkinlikler randevular ve o gün içimden gelen birkaç cümle söz yazıyorum bazen.

Böyle daha aktif oldum planlamada

16505227847879223124545166649899.webp

Bugün listem böyle

Back