- 23 Eylül 2013
- 24.556
- 50.446
- 798
Çok memnunumBen de alayım
Hımmm nerde gördün ben o kadar baktım göremedimbi daha bakayım dur.
![]()
Tipi küçük rendeye benziyor

Sonra losyon sürüp çorap giyiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok memnunumBen de alayım
Hımmm nerde gördün ben o kadar baktım göremedimbi daha bakayım dur.
![]()
Orda da mı var bamya çorbası. Konya'da çok meşhurMisafirler için menü oluşturuyorum.
Bamya çorbası
Alinazik kebabı ve pilav
Sarma
Salata
Kıbrıs tatlısı
Çocuklar içinde mercimek çorbası düşündüm belki yemekleri seven olmaz diye alternatif
Baska ekleme ne yapsam acaba
Her yerime baktım topuğum kaldıÇok memnunum
Tipi küçük rendeye benziyor
Sonra losyon sürüp çorap giyiyorum
Evet varOrda da mı var bamya çorbası. Konya'da çok meşhur
Ben burada öğrendim. Aynen burda da düğün demek bamya çorbası etli pilav demek.Evet var
Baya düğünlerde falan çıkar hep![]()
çatlakmı var.nasır vs mi.Topuklar için kullandığınız bir şey var mı kızlar?
Yüzüne firca onermem gözenekler için iyi olmuyor diye duymuştumHer yerime baktım topuğum kaldıorayı da halledeyim dedim
![]()
Çatlak var canım. Çok önemsemiyordum ama ince çoraplarımı yırtmaya başladıçatlakmı var.nasır vs mi.
ben sadece nemlendirici kullanıyorum yıkayıp iyice kuruladıktan sonra
ayy ankaaaHer yerime baktım topuğum kaldıorayı da halledeyim dedim
![]()
Sberian welness diye bi markadan temizleyici, krem ve ampul aldım. Hangisi yaptı bilmiyorum ama inanılmaz sivilceler çoğaldı. Ve çok ağrılı çıkıyor benim çıkınca. Bıraktım şimdilik sadece temizleyici kullanayım dedim.Yüzüne firca onermem gözenekler için iyi olmuyor diye duymuştum
Zaten bir dönem popüler oldu sonra kalktı piyasadan
Onun yerine ipek kese almistin sanırım yuz için onu kullan
Sivilcen varsa sabun kullanma bir süre
Yüzüne serum maske al denemek için
Yaa valla bakım hiç alakam olmayan konu bi saçımı tarıyorum tamamayy ankaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ve evet kese almıştım dimi yüzüme ben bir bakayım nere attımSberian welness diye bi markadan temizleyici, krem ve ampul aldım. Hangisi yaptı bilmiyorum ama inanılmaz sivilceler çoğaldı. Ve çok ağrılı çıkıyor benim çıkınca. Bıraktım şimdilik sadece temizleyici kullanayım dedim.
Nemlendiriciler malesef iyi gelmiyor her cildeSberian welness diye bi markadan temizleyici, krem ve ampul aldım. Hangisi yaptı bilmiyorum ama inanılmaz sivilceler çoğaldı. Ve çok ağrılı çıkıyor benim çıkınca. Bıraktım şimdilik sadece temizleyici kullanayım dedim.
Tamam onu da alayım o zaman girdik bu yola artık alalım ne lazımsa.Nemlendiriciler malesef iyi gelmiyor her cilde
Serum daha iyi oluyor.
Yaa valla bakım hiç alakam olmayan konu bi saçımı tarıyorum tamam![]()
evet bak kesen varmış haftada bir doğal peeling olarak kullan keseni.Ve evet kese almıştım dimi yüzüme ben bir bakayım nere attım![]()
Aynen başlayayım dedim de işte yanlış ürün seçmişim galiba sivilce çıktı suratımda. Normalde de çıkar zaten de bu sefer mayın tarlası gibi oldum![]()
![]()
![]()
ufak ufak başla bence
benim geçen yıllarda maske kullanımdan bide stresten sivilcem artmıştı.laroche yıkama jeli(yağlı ciltler için olan) sivilceli cilde birebir.yanında kremiyle kullandım ben. o rahatlattı cildimi.Aynen başlayayım dedim de işte yanlış ürün seçmişim galiba sivilce çıktı suratımda. Normalde de çıkar zaten de bu sefer mayın tarlası gibi oldum![]()
İçerden başka destek kullandın mı sadece bunlar mı iyi geldi peki. Karaciğeri bi rahatlatmam lazım aslındabenim geçen yıllarda maske kullanımdan bide stresten sivilcem artmıştı.laroche yıkama jeli(yağlı ciltler için olan) sivilceli cilde birebir.yanında kremiyle kullandım ben. o rahatlattı cildimi.
bence menün tamam belki ortaya bir meze olabilir ekstraMisafirler için menü oluşturuyorum.
Bamya çorbası
Alinazik kebabı ve pilav
Sarma
Salata
Kıbrıs tatlısı
Çocuklar içinde mercimek çorbası düşündüm belki yemekleri seven olmaz diye alternatif
Baska ekleme ne yapsam acaba