kolaylıklar diliyorumEvet Tarih belirlendi. 10 Mayıs'ta Kariyer etkinliğine davetliyim.
Temelde konuşma planımı oluşturdum. Bu konuda uzman olmadığım için, yüzeysel geçeceğim teorik konuları. sonra soru cevap yaparım, diye düşündüm.
Dualarınıza talibim, Allah'ım utandırmasın.
Suhan seni yakalamışken bişey sorcam dur gitme bi yere resim bulup gelicem
cilt tipine uygun bir temizleme ürünüyle kullanman gerekir diye düşünüyorum.Ben milattan önce epilasyon aleti almıştım yanında böyle yüz için fırça çıkmıştı. Kullanayım bari diye çıkardım da sabunla mı kullanılıyor bunlar fikrin var mı? Cehaletten ölücem bakım konusunda
temizleme ürününle kullanabilirsin.Ben milattan önce epilasyon aleti almıştım yanında böyle yüz için fırça çıkmıştı. Kullanayım bari diye çıkardım da sabunla mı kullanılıyor bunlar fikrin var mı? Cehaletten ölücem bakım konusunda
cilt tipine uygun bir temizleme ürünüyle kullanman gerekir diye düşünüyorum.
İki başlıkta aynı işi mi görüyor acaba?temizleme ürününle kullanabilirsin.
Evet öyle kalmış aklımdaaa doğumu yakınmıydı
emin olmamakla birlikte pembe olan temizleme başlığı bence.diğeri daha çok ölü deri alma başlığı gibi.İki başlıkta aynı işi mi görüyor acaba?
Teşekkür ederimemin olmamakla birlikte pembe olan temizleme başlığı bence.diğeri daha çok ölü deri alma başlığı gibi.
çorapsız gezmemekTopuklar için kullandığınız bir şey var mı kızlar?
rica ederimTeşekkür ederim
başlıkların kullanımı ile ilgili, kullanma kılavuzunda bir şey yazıyor mu acaba?Ben milattan önce epilasyon aleti almıştım yanında böyle yüz için fırça çıkmıştı. Kullanayım bari diye çıkardım da sabunla mı kullanılıyor bunlar fikrin var mı? Cehaletten ölücem bakım konusunda
Topuk törpüsü kullanıyorumTopuklar için kullandığınız bir şey var mı kızlar?
çorapsız gezmemek
çünkü yalın ayak olunca, ayak nemini daha çabuk kaybediyor.
Dedim ya milattan önce aldım. Epilatörü de beğenmedim öylece kaldırmışım. Klavuz falan yok malesef. Netten baktım biraz başka fırçalar var bu baya güçlü dönüyor bilmeden yüzüme sürmek istemedim zaten sivilceden dünya haritası gibiyimbaşlıkların kullanımı ile ilgili, kullanma kılavuzunda bir şey yazıyor mu acaba?
Ben de alayımTopuk törpüsü kullanıyorum
Hımmm nerde gördün ben o kadar baktım göremedimAnka Morlu olan başlık, ölü deriyi atmada kullanılıyormuş. reklam afişlerinden birinde kadın vücuduna da kullanmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?