• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün ayranı dolaptan çıkarmayı unutmuşum soğuk içtiler ondan mi bilmiyorum, teşekkür ederim ☹️
Yaa olabilir canım ondan çünkü geçen sene oğlum dolaptan kefir içmişti hemen hasta olmuştu mideyi etkilemiş olabilir. İnşallah öyledir salgın hastalıksa daha uzun sürebilir 😓 ama ateşide varmış

Yaa olabilir canım ondan çünkü geçen sene oğlum dolaptan kefir içmişti hemen hasta olmuştu mideyi etkilemiş olabilir. İnşallah öyledir salgın hastalıksa daha uzun sürebilir 😓 ama ateşide varmış
Kızın hafif var yarın doktora götüreceğiz

Selam kızlar Dün çok yorulmuşum
Ev toplu temiz neyseki fazla iş yapmama gerek kalmadı. Yatakları toplayıp süpürdüm.
dün tatlı yapmıştım yarına kadar birsey olurmu acaba yarısı kaldı.
tiramisu mu mia? yani ben bekledikçe güzelleştiğini düşünüyorum, çok severim 1-2 gün kalsa da yeriz ama misafire çıkarılır mı soru işareti bende.
Naber kızlar
Nasılsınız
Ben yeni eve alışmaya çalışıyorum

Güzel şimdilik
Bazı aksaklıklar olsada🤷‍♀️
bende seni merak etmiştim, aksaklıklar olacak illa ki, ama yerleştin mi nasılsın?
Slm kızlar, çocuklar hasta dün akşama kadar bir şeyleri yoktu akşam önce kızım kusmaya başladı gece de devam etti. Sonra da büyük oğlum gece kalkıp kustu sabah okula gitti ama az önce öğretmen aradı sınıfta da kusmuş 🤦‍♀️ eşim eve bıraktı. Ben okuldayım çok uykum var ama annemi aradım kızımın ateşi çıkmış 😭😭😭
çok geçmiş olsun mikan, ayran falan bu kadar etkilemez bence, ortalıkta hastalıklar pik yapmış vaziyette.

tiramisu mu mia? yani ben bekledikçe güzelleştiğini düşünüyorum, çok severim 1-2 gün kalsa da yeriz ama misafire çıkarılır mı soru işareti bende.

bende seni merak etmiştim, aksaklıklar olacak illa ki, ama yerleştin mi nasılsın?

çok geçmiş olsun mikan, ayran falan bu kadar etkilemez bence, ortalıkta hastalıklar pik yapmış vaziyette.
Teşekkür ederim 🙏 🙁

Biz iyiyiz canım sen nerelerdesin 🥰
Aksaklik olmadan olmaz ki ama 😊
Evet çok şükür üstesinden gelebileceğimiz aksilikler

Biraz toparlayıp haftaya cuma anneme gideceğim
Bayramda kalabalık olur gidemem diye
Oraya da götüreceklerim var
Birçoğunu kolilemiştim
Masa filan var götüreceğim onu sökeceğim
Öyle hazırlıklar işte

Tam yerleştim diyemem canım
Yavaş yavaş
Henüz koltuğum gelmedi
Kıyafetlerin bir kısmı kolilerde
Bardak tabaklarında öyle

İdare ediyoruz ama

Back