• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seni o kadar iyi anlıyorumki elimizdeki bir avuç para o kadar değer kaybettiki yükselen fiyatlar karşısında.ahh diyorum eylül ekim gibi gözümü karartsaymışım bişeyler yapsaymışım.hedefe çok az kalmıştı oysaki ama şimdi resmen uçurumlar oluştu..konuşsan çok şey varda neyse diyorum...Rabbim şu mubarek günler hatrına ülkemize hayırlısını versin
bazen hevesle hızlı kararlar vermek zorunda da kalıyoruz. o sebeple şu an durulup biraz birikim yapmayı planlıyorum. kredi kartımın borcu yok. şimdi maaş zammı alacağız. izin bayram paraları vs de olacak. maaşımız yükseleceği için gelecek paraları dolar altın vs yapıp hesapta tutacağım. şu an krediler de inanılmaz yüksek faizli.

her türlü sıkıntıya düşeceğiz diye düşündüğümden biraz durulmaya karar verdim.

bence sen de öyle yap. fırsat bi şekilde karşımıza çıkacaktır.

arkadaşlar okulumda Kariyer günleri yapılacakmış. online bir etkinlik düzenlendi, beni de konuşmacı olarak davet ettiler. :kahve:
Evet Tarih belirlendi. 10 Mayıs'ta Kariyer etkinliğine davetliyim.

Temelde konuşma planımı oluşturdum. Bu konuda uzman olmadığım için, yüzeysel geçeceğim teorik konuları. sonra soru cevap yaparım, diye düşündüm.

Dualarınıza talibim, Allah'ım utandırmasın. :dua:

Temelde konuşma planımı oluşturdum. Bu konuda uzman olmadığım için, yüzeysel geçeceğim teorik konuları. sonra soru cevap yaparım, diye düşündüm.

Amin canım. İnşallah başarılı olursun. Konu ne?

Yaparsın sen sahne insanısın 😃🤩

Yaa çok duygulandım nedense 😍süpersin canım :36:

Yaaa ck senin ruhunda var bu zaten 😍
Her işin üstesinden gelirsin 💪
Çok sevindim 😊

Günaydın hanımlar.

hastalara şifa, dağılmış olanlara kolaylıklar diliyorum.

ben de mental olarak durgunum. oruçtan mı bu havaların bi iyi bi kötü olmasından mı bilmiyorum.
garip garip rüyalar görüyorum. garip olmasa da bu ara çok fazla hatırlıyorum gördüklerimi. bazen hiç rüya gördüm mü görmedim mi bilmiyorum bile.

boynum tutuldu 2-3 gündür onun ağrısını çekiyorum. iğne vs yaptırdım. sıcak su torbası koyuyorum.

annemden geldim. çamaşır yıkama yerleştirme yapmam lazım. 1 makineyi hallettim sadece. ama ne katlayabildim, ne de yerleştirebildim.

durup durup prefabrikçi geziyoruz. arsamıza ev yaptırmak için, ama fiyatlar 6 ay öncesine göre 2 kat 3 kat artmış durumda.
Gittikçe uzaklaşıyoruz konudan :KK43:
Her şeyin hayırlısı ve Allah herkesin gönlüne göre versin.
Prefabrik değilde normal ev yaptirsan
Yani 1 yıl temel atılsa sonraki yıl kaba inşaatı olur sonraki yıl detaylar yapılır acele etmeden zorlamadan bütçeyi olsa nasıl olur 🤔
Herseyin hayırlısı olsun

Prefabrik değilde normal ev yaptirsan
Yani 1 yıl temel atılsa sonraki yıl kaba inşaatı olur sonraki yıl detaylar yapılır acele etmeden zorlamadan bütçeyi olsa nasıl olur 🤔
Herseyin hayırlısı olsun
imar yok :(
yoksa betonarme ev ömürlük.
imar olmadığı için prefabriği daha büyük m2lerde yapabiliyorsun.
ama betonarme için imar gelirse taban m2si düşük olmuş oluyor.

kısmetimiz ne ise o olacak Mia- Mia-

acele ediyordum duruldum. acele işe şeytan karışmasın. :D

imar yok :KK43:
yoksa betonarme ev ömürlük.
imar olmadığı için prefabriği daha büyük m2lerde yapabiliyorsun.
ama betonarme için imar gelirse taban m2si düşük olmuş oluyor.

kısmetimiz ne ise o olacak Mia- Mia-

acele ediyordum duruldum. acele işe şeytan karışmasın. :KK70:
Aynen nasip zamanı gelince buluyor
Ben konteyner seviyorum 😊
Eşimde tamamı ucgen olan bungalov tarzı seviyor.
Bir ara düşünüyorduk sonra vazgeçtik.

Selamlar
Bugün dinlenme günü oldu
Uysallar dizisini izledim güzeldi 👍

Eylülü okuldan aldım

Oturduğum yerden market listesi hazırlayıp
Yine akşam yemeğine kadar dinlenecegim 🙂

bazen hevesle hızlı kararlar vermek zorunda da kalıyoruz. o sebeple şu an durulup biraz birikim yapmayı planlıyorum. kredi kartımın borcu yok. şimdi maaş zammı alacağız. izin bayram paraları vs de olacak. maaşımız yükseleceği için gelecek paraları dolar altın vs yapıp hesapta tutacağım. şu an krediler de inanılmaz yüksek faizli.

her türlü sıkıntıya düşeceğiz diye düşündüğümden biraz durulmaya karar verdim.

bence sen de öyle yap. fırsat bi şekilde karşımıza çıkacaktır.
zaten beklemekten başka yapacak hiç bişey yok şuan.

Back