Günaydınlar

Öksürüğüm geçmiyor
Yaşam kalitemi o kadar düşürdü ki
Niye ilaç vermiyorlar anlamadım hamileyim diye bu eziyeti çekmek zorunda mıyım

Kbb randevusunu 13 gün sonraya veriyor şaka gibi
Yarın doktoruma gideceğim olmazsa orda kbbye geçerim dayanamıyorum artık
Tatili iple çekip bu şekilde geçirmek beni çok üzüyor
Bu seneki tüm tatillerim böyle geçti sürekli bir sağlık problemi hayrolsun
Allah dermansız dert vermesin

bak sana bir öneri, hamileliğini de etkilemez.
kayınvalidemler eskiden öksürük sorunu yaşadıklarında göğüs ve sırtlarına bal sürerlermiş. sürdükleri balın üstüne gazete koyarlarmış. sonra giyinirlermiş. o gazete balı emdiği için öyle yapış yapış bir his de olmazmış.
bunu denesen belki biraz yumuşatır.

ayaklarının altına vicks de sürerler.

5-6 diş doğal sarımsağı iyice ezerek macun haline getirelim. Üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyalım. Biraz dinlendirelim ve karışımımız hazır. Öksürük ve ateş durumunda gece uyumadan önce ayak altına güzelce masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

bunu da internetten buldum.

İlk defa duydum denenebilir aslında üşengeçlik yapmazsam akşam yatarken deniyim teşekkür ederim

Bunu öneren çok oldu, hamileyim diye yapmadım ama olumsuz bir etkisi olur mu ki acaba

Mikan benim kayınvalidemler de sırta zeytinyağı sürerler yağı hafif ısıtarak, hatta çevrende sırtına kupa çekecek biri varsa onu da yaptırabilirsin, bebeğe bi zararı dokunmaz çok aşağılara inmedikten sonra, ben de bi ara çok kötü öksürük olmuştum ve senin gibi ilaç da kullanamamıştım, öksürmekten sırtım ağrıyodu hatta, her gün ıhlamur içtim, eşim de sürekli sırtıma zeytinyağı sürdü, öksürüğüm geçti 10 gün falan sonra

çok geçmiş olsun mikancım ben de yanı durumdayım iki hafta önce üsye oldum hala toparlanamadım, burnum hala tıkalı ve boğazım sürekli kuruyor,sürekli bitki çayı içmeye çalışıyorum yumuşatmak için. senin de hamilelikten bağışıklığın düştü bence

Zeytinyağını çocuklara hep sürerim ama kendime sürmek aklıma gelmemişti
Onu yapayım bu akşam
Her gün ıhlamur içiyorum ben de inşallah geçer 10 gün olmak üzere

Teşekkür ederim aynen vitamin de kullanıyorum ama yetmiyor demekki

Mikan naneli şeker boğazını ferahlatir iyi gelir
Bende farenjit var arada öksürük tutar.
Birde banyoyu buhar yap öyle kal biraz.
Naneli şeker çok severim zaten alayım
Buhar da iyi fikir makine de var aslında çalıştırsak olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…